Independent

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

ΑρχικήΆρθραΣτις Αμαρτίες του Καιρού μας (2ο)

Στις Αμαρτίες του Καιρού μας (2ο)

SAMARASVENIZELOSΓράφει ο Πολίτης Βάιος Φασούλας. Μέτωπο λαού ενάντια στο χάος. Η ντόπια φασιστική τρόικα και οι έλληνες Πολίτες.

(Αφιέρωμα στους «πολίτες» εκείνους που ευθύνονται για την δεκαετιών διατήρηση του δικομματισμού στην Ελλάδα. Τη δική τους ηλιθιότητα πληρώνει σήμερα ο ελληνισμός και η Ελλάδα).

Απ' όπου και αν κοιτάξεις την κατάρα έχει το ίδιο πρόσωπο. Απ' όπου και να κοιτάξει κανείς τα ...πολιτικά πρόσωπα των υπαλλήλων της «Ε.Ε.», η κατάρα τα έχει χαράξει με μαύρα χρώματα. Οι πληγές που ανοίξανε στον τόπο μας η τρόικα των κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλου μαζί με το υπόλοιπο κατεστραμμένο, άθλιο και παράλογο του Βενιζελικού Πασόκ, βεβαίως και χωρίς καμιά εξαίρεση ΟΛΑ τα πουλημένα ευ-ρώπληκτα φερέφωνα της ΝΔ και τα ποταπά, αρρωστημένα ΜΜ-Αποβλάκωσης, έ-χουν βάλει την Ελλάδα στο προχωρημένο ευρωπροπαρασκευαστικό στάδιο παράδοσής της στους αχυράνθρωπους βαρβάρους και φασίστες ευρωπαίους.

  Για τη σημερινή κατάσταση, δυστυχώς, η πλειοψηφία των Πολιτών είναι η αιτία που επέλεξε το ΜΑΥΡΟ, όπως άλλωστε παρουσιάζεται στις μέρες μας σε όλους τους τομείς. Σ' αυτούς απευθυνόμαστε. Αυτοί έβαλαν στα χέρια των νεκροθαφτών της ΝΔ και του Πασόκ.., (ποιο Πασόκ είναι άλλου παπά ευαγγέλιο και ποιας ΝΔ είναι άλλου «πολιτικού» πατριάρχη τα γένια...,) τα φτυάρια να θάψουν την Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή αυτό κάνουνε· τη θάβουνε με ό, τι έχει πάνω της: Δημοκρατία, Πολίτες ξύπνιους και κοιμισμένους, ανέργους, απελπισμένους, νηστικούς, άστεγους, αυτοκτονισμένους, νέους με κλεμμένο το μέλλον τους, αέρα, φως και γη με λιμάνια, με αεροδρόμια, με πλούτο υπόγειων κοιτασμάτων, με την θανάσιμα τραυματισμένη υ-γεία, με το κλείσιμο των σχολειών, με την καταπάτηση όλων των κεκτημένων του λαού μας, μαζί σέρνεται από τα μαλλιά ο πολιτισμός και η ιστορία μας και ό, τι άλλο υπάρχει πάνω σ' αυτή την έρμη Χώρα.

 Αυτή η πλειοψηφούσα μάζα, κάτω από τις ξενισμένες και μουχλιασμένες από το δεκαετιών ηλίθιο ψήφισμα μασχάλες τους το δικομματικό κατεστημένο, έχει την ευθύνη, ίσως την απόλυτη, διότι κυβερνήσεις έρχονται και παρέρχονται, ο λαός μέ-νει, υποφέρει, αλυσοδένεται «εκσυγχρονιστικά» και σέρνεται στο άρμα των παρα-φρόνων της «Ε.Ε.» καταναγκαστικά, δεμένος σαν βαρυποινίτης με άσπαστες αλυσίδες.

MERKELXITLER  Το πουδραρισμένο πρόσωπο της ΝΔ..., ιδιαίτερα τώρα με τη «Χρυσή Αυγή» και παράλληλα με το «άλλο άκρο» του κ. Σαμαρά, αναμφισβήτητα κερδίζει μπόνους!! Παράλληλα το κόμμα του κ. Σαμαρά και το αδελφό κόμμα της, το φιλτραρισμένο από «σοσιαλιστικό» σε ευρωφασιστικό πρόσωπο του Πασόκ, όσο και να θέ-λουν να κρύψουν τον ανθελληνικό από κάθε άποψη ρόλο τους δεν μπορούν και η απαλλαγή τους από το προδοτικό στίγμα που απόχτησαν ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες με τα γεγονότα της «Χρυσής Αυγής», έχει μαυρίσει ακόμα πιο πολύ το... κυβερνητικό τους έργο.

  Κατά τ' άλλα, σιγά, άνθρωποι, μη σπάσουνε τα αβγά. Τα «μπόνους» του κυρίου Σαμαρά και των υπολοίπων συνεργατών-υπαλλήλων της «Ε.Ε.» είναι κούφια καρύδια. Άλλο πράγμα επιδιώκει ο πρόεδρος της ΝΔ. Εξάλλου το δήλωσε, 11-10-2013: «Εγκληματική βία δεν άσκησε μόνο η Χρυσή Αυγή...». Ας το ψάξουν λοιπόν οι βουλευτές του αν η ΝΔ είναι δημοκρατικό κόμμα και ας ψαχτούν και οι ίδιοι..., αν και θα ήταν και λογικό να τον παρατήσουν και να φύγουν μια ώρα αρχύτερα.
 Εμείς λέμε πως: προπαρασκευαστικό υλικό είναι και αυτό. Αυτό το ναζιστικό έκτρωμα ΜΟΝΟ ο λαός μπορεί να το εξουδετερώσει και κανένα κόμμα, ιδιαίτερα του Πασόκ και της ΝΔ δεν μπορεί να το εξαρθρώσει παρά μόνο βερμπαλιστικά. Πίσω από το ένα άκρο (Χρυσή Αυγή) είναι και το άλλο που, όπως πρόσφατα γράφαμε σε προηγούμενο άρθρο μας και το επαναλαμβάνουμε... «αποτελείται από Πολίτες που οραματίστηκαν και αγωνίστηκαν για μια Ενωμένη Ευρώπη των λαών, η οποία ακόμα και στο ξεκίνημά της εκφυλίστηκε και δαιμονοποιήθηκε ως δήμιος των λαών, τότε ναι, είμαστε το άλλο άκρο...» Θέλουμε να πιστεύουμε πως στην πλειοψηφία των πολιτών δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία εξιλέωσης.

  Λοιπόν, οι Πολίτες, εκείνοι που μπορούν και βλέπουν το φως, που βλέπουν δηλαδή ότι η Ελλάδα δεν είναι πλέον η Ελλάδα που ξέρανε, αλλά μια «νέα Ελλάδα», ένα περιφερειακό κομμάτι (καντόνι) της γερμανοευρώπης και λοιπών απογόνων των Ούννων, ένα θέρετρο της νότιας «Ενωμένης Ευρώπης», μια «Νέα Ελλάδα» διαμελι-σμένη και ξεσκισμένη σαν πόρνη, που οι «έλληνες» «πολιτικοί» την κατάντησαν και τώρα την ξεπουλούν σαν κτήνη. Και εξηγούμαστε: Πού αλλού συμβαίνουν αυτά τα τραγελαφικά, εγκληματικά, αντιδημοκρατικά και φασιστικά παρατράγουδα που συμβαίνουν στη χώρα μας και η ελιτ των πασοκ-νεοδημοκρατών απαθέστατα κοι-τούν, τρίβουν τα χέρια τους και ξύνουν τα αχαμνά τους; Που αλλού υπάρχει αυτή η συνεχόμενη άνοδος της ανεργίας (ανάπτυξη τη λέει ο υπάλληλος των ονάγρων πρόεδρος της ΝΔ).

  Σε ποια ....ευνομούμενη σαν την Ελλάδα Χώρα υπάρχει το προσφερόμενο από τη φτώχεια συσσίτιο που παλιά κατηγορούσανε τη ΣΕ λέγοντας ότι ο κόσμος πεινάει, δεν έχει σπίτια, όλα είναι κρατικά και ο κομμουνιστικός φόβος επικρατεί. Εδώ τι άλλο έχουμε εκτός από τρομοκρατία; Δηλαδή μόνο η Ελλάδα έχει χρέος; Σιγά, άλλη τρέλα και τούτη άνθρωποι! Για τη Γερμανία που, επιτρέψτε μας τη φράση, μας πή-δηξε στην κατοχή και τώρα με πιο βίαιους από το Χίτλερ ευρωπαϊκούς κανόνες ολο-κληρώνει το πήδημά της και το χρέος της υπερβαίνει τα 8,5 τρις!! γιατί δεν κουνιέται κλαράκι από τα σκιώδες δέντρα της ΝΔ και του Πασόκ; Μήπως τα παραλέμε; Ας βγει ένας ...ειδήμων... πατριώτης, βουλευτής κατά προτίμηση του φασιστικού για μας συμπλέγματος να διαψεύσει τα λεγόμενά μας.

  Εν κατακλείδι: Ελλάς το πρόβλημά σου που εξελίχθηκε σε δράμα, δεν είναι οι ξένοι. Αυτοί τη δουλειά τους κάνουν. Είναι οι μεταμφιεσμένοι σε έλληνες άνθρωποι, που ποτέ δεν ήτανε «δικοί» σου, παρά ξένα ζώντα αντικείμενα, εχθρικά, που χάρη στους άδειος από νου πολίτες σου, διαχειρίστηκαν το πούλημά σου. Στην ημερήσια διάταξη είναι γραμμένο ένα καταναγκαστικό σχέδιο που λέει: πρώτα η οικονομική αφαίμαξη, στη συνέχεια ο εξοστρακισμός όλων των υποδομών, στρωματοποίηση της κοινωνίας και όλα τα γνωστά που ζούμε, έτσι που να μπορεί ο περιφερειάρχης της Επαρχίας Ελλάδας και η ληστρική παρέα του να μην έχει άλλη επιλογή παρά την ολοκληρωτική παράδοση της Χώρα μας.

Μη φτάσουμε να δούμε κατά πρόσωπο την κατάρα. Δε θα το αντέξουμε να πούμε: Αμάν βρε, γερμανοί! Μη μας αφήσετε να πεθάνουμε της πείνας. Ελάτε, ολοκληρώστε τα σχέδιά σας...

Ε.Ε. Ελλάδα, Τρίκαλα, Οκτώβριος 11 2013 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. www.fasoulas.de

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Βάιος Φασούλας

Βάιος Φασούλας

Ο Βάιος Φασούλας γεννήθηκε στο Γοργογύρι Τρικάλων 1947. Μετανάστευσε το 1970 στη Γερμανία κι εκεί παραμένει μέχρι σήμερα. Είναι ιδρυτής (11/2001) και πρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ - ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΠΕΝΤΕ ΗΠΕΙΡΩΝ - ΕΕΛΣΠΗ. Στο έργο του αναφαίνονται εμφανείς οι επιρροές από τα ιδεολογικά-πολιτικά ρεύματα της εποχής του που μας επιτρέπουν να αναγν...

Περισσότερα Άρθρα από τον ίδιο Αρθρογράφο

Δημοσκόπηση

Ανησυχείτε για την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη;

 
Παρασκευή, 16 Νοεμ. 2018 - 02:52:55
 

Newsletter

ΑρχικήΆρθραΣτις Αμαρτίες του Καιρού μας (2ο) Top of Page