Independent

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

ΑρχικήΆρθραΣτον ρου της κυβερνητικής παράνοιας και της αιθαλομίχλης η «χειμερινή» εξόντωση του πληθυσμού

Στον ρου της κυβερνητικής παράνοιας και της αιθαλομίχλης η «χειμερινή» εξόντωση του πληθυσμού

aithalomixli 2Γράφει ο Θεσσαλός Πολίτης Βάιος Φασούλας

Δεν είχαμε καμιά διάθεση χριστουγεννιάτικα να σχολιάσουμε τα εγκληματικά δρώμενα που ντρεπόμαστε και που με βεβαιότητα δεν τ' ακούει κανείς παράφρων, πάσχων του κρετινισμού, της αθεράπευτης αρτηριοσκλήρωσης και εθισμένος στην παρανόηση της ξενοκίνητης-κατοχικής κυβέρνησης. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα είχαν πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων και επικίνδυνων ευρωτοξικών δηλητηρίων τα «αξιώματά» τους και θα είχαν, τουλάχιστον, τη συνείδηση τους ήσυχη και πολύ περισσότερο δε θα μετέφεραν στα παιδιά τους αυτή την παρανοϊκή ενοχή. Βέβαια, ίσως αναρωτηθεί κάποιος και πει, τάχα τι θ' άλλαζε; Στρατιές πίσω τους σαν ύαινες που τρώνε τα ψόφια, περιμένουν να χωθούν αν όχι στο νεκρό σώμα της Ελλάδας, σίγουρα στο βαριά τραυματισμένο. Τους βλέπουμε κάθε μέρα δίπλα μας, και αυτές τις μέρες πάρα πολύ «φιλικούς» μέχρι ανατριχιάσματος.

Μας πήρανε το βόδι, μας πήρανε την ουρά, τώρα θα πάρουν ό, τι άλλο έχει απομείνει, αφού προηγουμένως θα μας εξοντώσουν με τα νέα μέτρα που προξένησε η ακατάσχετη λανθασμένη καύση διαφόρων αντικειμένων σε σόμπες και τζάκια. Βέβαια πρόκειται για λάθος από πλευράς Πολιτών, αλλά μια παροιμία λέει, δική μου μάνα πέθανε καμιά μην απομείνει. Και μια άλλη λέει ο θάνατος σου η ζωή μου.

aithalomixli 1Εκεί φτάσαμε. Εκεί μας φτάσανε. Εκεί μας έφτασε η ένωση σοσιαλιστών και νεοδημοκρατών. Τάχα αυτοί δεν είναι αυτή τη στιγμή που έχουν πλέον φτάσει στο στόχαστρο μιας άλλης αιθαλομίχλης, που με τίποτα δεν θα μπορέσουν να αποφύγουν.
Δε φτάνει που η Σαμαροβενιζελική αιθαλομίχλη είναι δικό τους δημιούργημα, σκέφτονται να πάρουν και άλλα «προστατευτικά» μέτρα προκειμένου να ... προστατεύσουν ποιους; Τα παιδιά που κροταλίζουν τα δόντια στα παγωμένα σχολεία; Τους άνερ-γους, τους αυτόχειρες, τους αρρώστους, αυτούς που βρίσκονται έρμαια πλέον στις πα-γωμένες νύχτες του χειμώνα; Αυτούς θα προστατέψουν: Τις επιλογές που τους ανέδειξαν; Εμείς έχουμε δυσκολίες να το καταλάβουμε. Δηλαδή, λέμε πώς πρόκειται για εξοντωτικά μέτρα άγνωστα, φασιστικά, αφού μιλάμε για ολοκληρωτική εξόντωση του πληθυσμού. Με άλλα λόγια, μόνο το ηλεκτρικό και το αέριο «θα» επιτρέπεται. Σχολεία, υπηρεσίες, βιομηχανίες, συγκοινωνίες κλπ. θα πρέπει να αναζητήσουν άλλες πηγές. Λογικά θα πρέπει να σταματήσουν και τα καράβια και τα αεροπλάνα και όλα αυτά γίνονται ή πρόκειται να γίνουν για να προστατεύσουν την υγεία των Πολιτών. Βρε σαν δεν ντρέπονται μια στάλα οι ξετσίπωτοι υπηρέτες της αθλιότητας που σαβανώνουν το σύνολο του ελληνικού πληθυσμού;

aithalomixli 3

Αυτοί οι υπουργοί με το... άψογο ενδιαφέρον για τη δημόσια υγεία, έχουν στα σπίτια τους θέρμανση; Έχουν παιδιά στα σχολεία και κρυώνουν; Έχουν γέρους στα σπίτια τους, αρρώστους, νηστικούς, υποψήφιους αυτόχειρες; Οι ...πολιτικές τους συνεχώς δολοφονούν την ελληνική κοινωνία και η αιθαλομίχλη αποτελεί δικό τους όπλο: Και για τη ρύπανση (αιθαλομίχλη) και για τους Πολίτες. Με ή χωρίς τζάκια αναμμένα και καπνούς έχουν την κοινωνία καταδικασμένη.

Ευχή μας ο επίλογος! Δεν περιέχει ούτε ευχές ούτε κατάρες. Λέει μόνο:
Γκρεμίστε τους!

Ε.Ε. Ελλάδα, Τρίκαλα, Δεκέμβρης 27-12-2013 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. www.fasoulas.de

Δημοσκόπηση

Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;

 

Ημερολόγιο Άρθρων

Μάιος 2018
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018 - 18:07:16
 

Newsletter

ΑρχικήΆρθραΣτον ρου της κυβερνητικής παράνοιας και της αιθαλομίχλης η «χειμερινή» εξόντωση του πληθυσμού Top of Page