Independent

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

ΑρχικήΔιάφοραΣεμινάρια

Σεμινάρια

Master/Slave (Κυρίαρχος – Υποτασσόμενος)

skotiΕργαστήριο υποκριτικής της Ομάδας Νάμα - Το θεατρικό εργαστήριο Studio NAMA ιδρύθηκε το 1992 από την Ελένη Σκότη και αποτελεί μια από τις βασικές συνιστώσες των δραστηριοτήτων τού θεάτρου Επί Κολωνώ.

Διαβάστε περισσότερα: Master/Slave (Κυρίαρχος – Υποτασσόμενος)

Η Τέχνη του Πορτρέτου και τα είδη του

Roustanis6-900Φωτογραφικό Σεμινάριο - Το πορτρέτο έχει πολλά είδη, τρόπους προσέγγισης και αισθητικές! Στο σεμινάριο αυτό θα προσεγγίσουμε τα κυριότερα είδη του τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά: κλασικό πορτρέτο στο στούντιο, επαγγελματικό (π.χ. ηθοποιών, χορευτών, πολιτικών), περιβαλλοντικό, εννοιολογικό, ομαδικό, μόδα - glamour, αστυνομικό - εγκληματολογικό, δημοσιογραφικό - πορτρέτο στο δρόμο (street portrait).

Διαβάστε περισσότερα: Η Τέχνη του Πορτρέτου και τα είδη του

“Υποκριτική σε Κείμενα In Progress”

mosxovakouΓια δέκατο τρίτο συνεχόμενο χρόνο θα πραγματοποιηθεί στο Επί Κολωνώ το σεμινάριο “Υποκριτική σε Κείμενα In Progress” με την Πέπη Μοσχοβάκου. Η έναρξη του σεμιναρίου θα γίνει την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018 και τα μαθήματα θα ολοκληρωθούν τέλος Ιουνίου του 2019.

Διαβάστε περισσότερα: “Υποκριτική σε Κείμενα In Progress”

Σεμινάρια Σωματικού Θεάτρου

somatiko-theatro-900Το θέατρο αct διοργανώνει το πρώτο σεμινάριο Σωματικού Θεάτρου στην Πάτρα για το 2018-2019, προσκαλώντας τον διεθνή χορογράφο και performer Σπύρο Κουβαρά, ιδρυτή της γαλλικής ομάδας σύγχρονου χορού Synthesis 748.

Διαβάστε περισσότερα: Σεμινάρια Σωματικού Θεάτρου

Σεμινάριο Feldenkrais: Χαρούμενα Χέρια

seminario-feldenkrais-900Καθημερινά κάνουμε χίλιες κινήσεις με τα χέρια μας. Στο πρώτο σεμινάριο της χρονιάς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τις κινήσεις αυτές πιο ευχάριστες, ανάλαφρες και ταυτόχρονα αποτελεσματικές εξετάζοντας τη σύνδεση των χεριών με τους ώμους και τη σπονδυλική στήλη.

Διαβάστε περισσότερα: Σεμινάριο Feldenkrais: Χαρούμενα Χέρια

Εργαστήριο υποκριτικής της Ομάδας Νάμα

skotiΤο θεατρικό εργαστήριο Studio NAMA ιδρύθηκε το 1992 από την Ελένη Σκότη και αποτελεί μια από τις βασικές συνιστώσες των δραστηριοτήτων τού θεάτρου Επί Κολωνώ.

Διαβάστε περισσότερα: Εργαστήριο υποκριτικής της Ομάδας Νάμα

Σεμινάριο Σεναρίου

seminario-senariouΤο νέο πληρέστατο ταχύρρυθμο σεμινάριο της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος για ό,τι αφορά στο σενάριο, από κορυφαίους σεναριογράφους και εξαίρετους δασκάλους σεναρίου - και με βεβαίωση παρακολούθησης- μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί 7 και 8 Ιουλίου 2018, στο αμφιθέατρο "Αντώνης Τρίτσης" του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων επί της οδού Ακαδημίας 50 (είσοδος και από Σόλωνος).

Διαβάστε περισσότερα: Σεμινάριο Σεναρίου

''Σεμινάριο Θεάτρου με τον Τ.Μπάμπαλη''

act10Το θέατρο act φιλοξενεί τον Τάσο Μπάμπαλη και το Εργαστήρι "Μηλιά" σε ενα σεμινάριο θεάτρου με τίτλο: “Η έννοια της Ευθραυστότητας στην θεατρική ερμηνεία-ζωντανεύοντας μιαν Έρημη Χώρα...” “....σμίγοντας θύμηση κι επιθυμία”

Διαβάστε περισσότερα: ''Σεμινάριο Θεάτρου με τον Τ.Μπάμπαλη''

MFI Script 2 Film Workshops

mfiΤο Μεσογειακό Ινστιτούτο Κινηματογράφου (ΜΙΚ) μετά από 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας, διοργανώνει και φέτος το ευρωπαϊκό πρόγραμμα ανάπτυξης σεναρίων & κινηματογραφικών σχεδίων, MFI Script 2 Film Workshops, σημαντικά ανανεωμένο αυτή τη φορά.

Διαβάστε περισσότερα: MFI Script 2 Film Workshops

Πασαρέλα - Προς ένα ολιστικό θέατρο

6acfab18-900Εργαστήριο θεάτρου/υποκριτικής στο πλαίσιο του 6ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού και Χοροθεάτρου στη Σύρο

Διαβάστε περισσότερα: Πασαρέλα - Προς ένα ολιστικό θέατρο

Θερινά Σεμινάρια με την Ελένη Σκότη

skotiΣτα πλαίσια των μαθημάτων που πραγματοποιούνται στο Studio ΝΑΜΑ, στο θέατρο Επί Κολωνώ, η δασκάλα υποκριτικής και σκηνοθέτιδα Ελένη Σκότη θα πραγματοποιήσει τα παρακάτω θερινά σεμινάρια υποκριτικής:

Διαβάστε περισσότερα: Θερινά Σεμινάρια με την Ελένη Σκότη

Η τελετουργία στο χορό και το θέατρο

Performance-900Εργαστήριο με τον σκηνοθέτη Δημήτρη Τσιάμη και τη χορογράφο Ελένη Χατζηγεωργίου στο Art Act Area

Διαβάστε περισσότερα: Η τελετουργία στο χορό και το θέατρο

''Διήμερο Εργαστήριο Σωματικού θεάτρου''

kouvaras-900Το θέατρο act και η ομάδα Synthesis 748 που υποστηρίζεται απο την Ευρωπαϊκή Ακαδημία Σωματικού Θεάτρου (Académie Européenne de Théâtre Corporel de Paris – Ecole Magenia), συνεχίζοντας για τρίτη χρονιά την συνεργασία τους, διοργανώνουν στις 28 και 29 Απριλίου, διήμερο Σεμινάριο Σωματικού Θεάτρου, με εισηγητή τον χορογράφο και χορευτή Σπύρο Κουβαρά.

Διαβάστε περισσότερα: ''Διήμερο Εργαστήριο Σωματικού θεάτρου''

Αιγαίου Μέθεξις

aigeou-methexisΜέχρι τις 15 Μαΐου παρατείνεται η προθεσμία υποβολής συμμετοχών για το βιωματικό σεμινάριο Αιγαίου Μέθεξις.

Διαβάστε περισσότερα: Αιγαίου Μέθεξις

«Πολιτισμός και κοινότητα»

CS1-01-900Συνεχίζεται ο 3ος κύκλος σεμιναρίων Πολιτιστικής διαχείρισης και πολιτικής το Σάββατο 17 Μαρτίου στην Αθήνα (Θέατρο 104, Ευμολπίδων 41, Γκάζι) με την άκρως ενδιαφέρουσα ενότητα «Πολιτισμός και κοινότητα».

Διαβάστε περισσότερα: «Πολιτισμός και κοινότητα»

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για κρουστά

krousta-xania-900Η Περιφέρεια Κρήτης, Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και η Πολιτιστική Εταιρεία Κρήτης σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης, απαντώντας στην ανάγκη για διαρκή επιμόρφωση και επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό του τόπου, υλοποιούν ένα καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το ρυθμό και τα κρουστά, διευρύνοντας την ανάπτυξη και την προαγωγή της ρυθμικής ικανότητας και της μουσικής αντίληψης των συμμετεχόντων.

Διαβάστε περισσότερα: Εκπαιδευτικό σεμινάριο για κρουστά

Σεμινάριο Φωτογράφισης σε studio

Roustanis-900Δημιουργικά Πορτρέτα στο studio. Σύνθεση, σκηνοθεσία, φωτισμός

Διαβάστε περισσότερα: Σεμινάριο Φωτογράφισης σε studio

Σεμινάριο Δραματοποίησης & Θεατρικού Παιχνιδιού

andromaxi-900με την Ανδρομάχη Παπαδοπούλου. Το Θεατρικό Παιχνίδι επιτρέπει στον άνθρωπο να εκφραστεί συνολικά, να διοχετεύσει δημιουργικά την ενέργειά του, να ευαισθητοποιηθεί και να επικοινωνήσει. Επιπλέον, δυναμώνει και δένει μια ομάδα που πρόκειται να δουλέψει μαζί π.χ. μία σχολική τάξη.

Διαβάστε περισσότερα: Σεμινάριο Δραματοποίησης & Θεατρικού Παιχνιδιού

Φωτογραφικό Είδωλο

foto-sem-900Νέος κύκλος σεμιναρίων φωτογραφίας ξεκινάει από τον Φεβρουάριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στον Πολυχώρο Εικόνας Κούνιο, από τον Τάσο Σχίζα.

Διαβάστε περισσότερα: Φωτογραφικό Είδωλο

Δημοσκόπηση

Ανησυχείτε για την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη;

 
Πέμπτη, 15 Νοεμ. 2018 - 19:24:54
 

Newsletter

ΑρχικήΔιάφοραΣεμινάρια Top of Page