Independent

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

ΑρχικήΔιάφοραΣεμινάριαΣεμινάρια Υποκριτικής, Κίνησης και Ορθοφωνίας

Σεμινάρια Υποκριτικής, Κίνησης και Ορθοφωνίας

actστο θέατρο act στη Πάτρα με τις Ελένη Καραμούζη, Τριάδα Παπαγεωργίου και Κωνσταντίνα Μάντζαρη

Σεμινάριο Ορθοφωνίας-Μονωδίας | στο θέατρο act. Από 11 Μαρτίου κάθε Τρίτη & Σάββατο 17:00-19:00 Το θέατρο act παρουσιάζει την Κωνσταντίνα Μάντζαρη σε ένα τρίμηνο σεμινάριο Ορθοφωνίας-Μονωδίας. Το σεμινάριο απευθύνεται όχι μόνο σε όσους χρησιμοποιούν τη φωνή τους στις εργασιακές τους συνθήκες, (εκπαιδευτικούς, παιδαγωγούς, ηθοποιούς, τραγουδιστές κ.ά.) αλλά και στον καθένα που θέλει να βελτιώσει την ποιότητα της επικοινωνίας στην καθημερινότητά του.

Το σεμινάριο αποτελείται από τρία μέρη.
1. Αναπνοή
2. Φωνή
3. Μελέτη κειμένου ή τραγουδιού.

Στόχος είναι τα κείμενα και η μουσική πάνω στα οποία θα δουλέψουν οι μαθητές να αποτελέσουν μια ενότητα και να παρουσιαστούν στο τέλος της δουλειάς μας.

mantzariΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Η Κωνσταντίνα Μάντζαρη γεννήθηκε στην Πάτρα. Είναι πτυχιούχος Ειδικού Αρμονίας, διπλωματούχος Πιάνου και διπλωματούχος Κλασικού Τραγουδιού. Έχει μελετήσει Κλασικό τραγούδι και ορθοφωνία με τις solist Καχραμάνογλου Φώφη , Σαβινοπούλου Χαρά, Τζένη Δριβάλλα , Κορομάντζου Μαρία, Ικεούτσι Μίσα , Mechthild Stamataki και Αθανασία Μπεζούγλη. Έχει μελετήσει Αναγεννησιακό τραγούδι με τη Μηνακούλη Έφη. Τελευταία μελετάει σύγχρονη Μουσική (20ος αιώνας).Έχει συμμετάσχει σε πολλές συναυλίες με επαγγελματικά φωνητικά σύνολα στην Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία και Κίνα. Ως solist έχει συμμετάσχει σε συναυλίες αυτοσχεδιαζόμενης μουσικής στην Πάτρα (Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2006) ,στο Αμερικάνικο Κολλέγιο κ.α. Από το 1998 διδάσκει το μάθημα της Μονωδίας και του πιάνου στο Αττικό Ωδείο. Από το 1996 είναι μέλος της χορωδίας της Ελληνικής Ραδιοφωνίας υπό την διεύθυνση του μαέστρου Αντώνη Κοντογεωργίου.

Στο θέατρο act, (Σκάλες Γεροκωστοπούλου, Πάτρα.)
Διάρκεια Σεμιναρίου: Μάρτιος-Μάιος 2014
Από 11 Μαρτίου κάθε Τρίτη & Σάββατο 17:00-19:00
Κόστος Σεμιναρίου: 70€ ανά μήνα
Πληροφορίες-κρατήσεις: 6975884762
Γεροκωστοπούλου 65
Πάτρα
τ. 2610 272037
κ. 6936122263
www.act-theater.gr

Θεατρικό Εργαστήρι | στο θέατρο act - Από 14 Μαρτίου κάθε Τετάρτη & Παρασκευή 16:00-19:00

Το θέατρο act ανακοινώνει την έναρξη σεμιναρίου τρίμηνης διάρκειας σε δύο κύκλους με τις Ελένη Καραμούζη και Τριάδα Παπαγεωργίου. Θεατρικό παιχνίδι για παιδιά και εφήβους

Θεατρικό παιχνίδι για παιδιά και εφήβους με βάση τον αυτοσχεδιασμό. Ασκήσεις υποκριτικής και θεατρικό παιχνίδι με την ηθοποιό Ελένη Καραμούζη, με σκοπό την ανάπτυξη της φαντασίας και της εξωστρέφειας του παιδιού, παράλληλα με τη διασκέδαση!
Το σεμινάριο περιλαμβάνει:
Ασκήσεις υποκριτικής με βάση τον αυτοσχεδιασμό. Θεατρικό παιχνίδι με κίνηση. Το εφηβικό εργαστήρι απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους και θα διαρκέσει τέσσερις μήνες. Με το τέλος του σεμιναρίου, τα παιδιά θα παρουσιάσουν σε γονείς και κοινό όλα όσα διδάχτηκαν τους τελευταίους μήνες, με τη δημιουργία δικής τους παράστασης.

Εργαστήρι υποκριτικής και θεατρική κίνηση

Η σωματική κίνηση και η υποκριτική τέχνη στο σύγχρονο θέατρο. Κύκλος τρίμηνου σεμιναρίου με την ηθοποιό Ελένη Καραμούζη (υποκριτική) και την χορογράφο Τριάδα Παπαγεωργίου (physical theater, κινησιολογία).

1η φάση σεμιναρίου: Υποκριτική, Βασικοί κανόνες υποκριτικής - Διδασκαλία Ρόλου, Αυτοσχεδιασμός.

2η φάση σεμιναρίου: Physical Theater• Κανόνες σωματικού θεάτρου• Κινησιολογία σκηνής• Αυτοσχεδιασμός με κίνηση. Τα μαθήματα θα διδάσκονται από την Ελένη και την Τριάδα ξεχωριστά αλλά και συνδυαστικά, με σκοπό στο τέλος του σεμιναρίου την δημιουργία παράστασης με τους συμμετέχοντες.

Βιογραφικά Σημειώματα Εισηγητριών:
papageorgiouΗ Τριάδα Παπαγεωργίου αποφοίτησε από την επαγγελματική σχολή «Ράλλου Μάνου» με το δίπλωμα καθηγήτριας χορού, χορεύτριας και χορογράφου. Έχει συμμετάσχει σε διάφορα σεμινάρια, με καθηγητές τους: Diana Goussman, Κωνσταντίνο Ρήγο, Floor Bar με τον Alain Astie, στο ISTD Summer school in Bari 2012 κ.α. Έχει συνεργαστεί με το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας (2001-2004) «Γαλάζιο πουλί» Maurice Maeterlinck, «Το σκλαβί» Ξένια Καλογεροπούλου, «Ηλέκτρα» Θεμη Μουμουλίδη. Το 2013 δημιούργησε την ομάδα σύγχρονου χορού "OROXORO"και παρουσίασε την παράσταση «Nήμα» στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων στην Πάτρα.

 

karamouziΗ Ελένη Καραμούζη είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής Αθηνών «Νέο Ελληνικό Θέατρο Γ.Αρμένη». Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με τους Μίρκα Γεμεντζάκη «Ασκήσεις αναπνοής», Δ,Καταλειφό «Υποκριτική», «Κουκλοθέατρο, θεατρικό παιχνίδι, κινησιολογία» με την Αμάλια Μπένετ. Συμμετείχε στις παραστάσεις: «Γαμήλιο Εμβατήριο» Ν. Βοσνιάκου, «Μην σκοτώνεις τη μαμά» Θ.Ο.Ε.Π.Π., «Αφιέρωμα στον Κ.Π. Καβάφη», Φεστιβάλ Σύμης, «Ιστορία για δύο» F.Ridley θέατρο act, Πάτρα. Έχει σκηνοθετήσει: «Η αρπαγή της πριγκίπισσας Αιώρας» φεστιβάλ Σύμης, «Μάνα μητέρα μαμά» Κεντρική σκηνή Αργοστολίου, «Ακόλαστες εσπερίδες» Πολύεδρο.

Στο θέατρο act, (Σκάλες Γεροκωστοπούλου, Πάτρα)
Διάρκεια Σεμιναρίου: Μάρτιος-Μάιος 2014
Από 14 Μαρτίου κάθε Τετάρτη & Παρασκευή 16:00-19:00
Κόστος Σεμιναρίου: 60€ ανά μήνα
Πληροφορίες-κρατήσεις: 6975884762
www.act-theater.gr

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Δημοσκόπηση

Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;

 

Ημερολόγιο Άρθρων

Μάιος 2018
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018 - 18:06:58
 

Newsletter

ΑρχικήΔιάφοραΣεμινάριαΣεμινάρια Υποκριτικής, Κίνησης και Ορθοφωνίας Top of Page