Independent

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

ΑρχικήΘέατροΠαιδικό Θέατρο«Ο κύριος ΚΙΧ και το μυστικό κουτί των ήχων»

«Ο κύριος ΚΙΧ και το μυστικό κουτί των ήχων»

AddThis Social Bookmark Button

KIX-2-900Θεατρική παράσταση για παιδιά στο θέατρο Αθήναιον στη Θεσσαλονίκη
Σάββατο 9 & 16 Μαΐου, ώρα 15:00 – Κυριακή 10 Μαΐου, ώρα: 12:00

Η ομάδα ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ, γνωστή τα τελευταία χρόνια για την πλούσια δράση της στο χώρο του θεάτρου για παιδιά (παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού κ.α.), ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσει για τρεις μόνο παραστάσεις στο θέατρο ΑΘΗΝΑΙΟΝ (Βασ. Ολγας 35), την παράσταση: «Ο κύριος ΚΙΧ και το Mυστικό κουτί των Ήχων».

«Τί θα συμβεί όταν ο κύριος ΚΙΧ αποφασίσει να εγκαταλείψει την Πόλη της Φασαρίας, ακολουθώντας την καρδιά του; Μια φυλακισμένη πριγκίπισσα, ένας τρομερός δράκος και ένα μυστικό κουτί που πρέπει να γεμίσει με ξεχασμένους ήχους, τον ωθούν σε μια μαγική περιπέτεια!»

  Ο βραβευμένος με Α' Κρατικό Βραβείο Συγγραφής Παιδικού θεατρικού έργου, Άγγελος Αγγέλου μαζί με τον ταλαντούχο ηθοποιό Λευτέρη Ελευθερίου, μετά από έναν επιτυχημένο κύκλο 200 παραστάσεων για δυο συνεχείς χρονιές στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, με πάνω από 20.000 θεατές να την έχουν παρακολουθήσει στην Αθήνα και σε άλλα μέρη της Ελλάδας όπου περιόδευσε (Πάτρα, Τρίπολη, Καλαμάτα, Ρόδος, Λευκάδα, Πάρος, Νάξος κ.α.) παρουσιάζουν την παράστασή τους στο "Αθήναιον".

                                           

  Η ευρηματική αυτή παράσταση της ομάδας ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ χρησιμοποιεί μοναδικά τη θεατρική αφήγηση με τη σωματική παντομίμα όπου, σε συνδυασμό με τους προηχογρα-φημένους ήχους, δημιουργούν ένα ιδιαιτέρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Τα παιδιά διακρίνουν τα μουσικά ηχοχρώματα και ωθούνται να πλάσουν με τη φαντασία τους την εικόνα που κρύβεται πίσω από κάθε ήχο. Ταυτόχρονα συμμετέχουν ενεργά καθ' όλη τη διάρκεια του έργου, αναγνωρίζοντας ήχους, απαντώντας σε ερωτήσεις, συμβουλεύοντας τον κύριο ΚΙΧ και βοηθώντας τον να ξεπεράσει τα προβλήματα που ανακύπτουν και να νικήσει τον φοβερό Μουσικόδοντα!
Πάντα με βασικά της υλικά το χιούμορ, την περιπέτεια και τους ήχους, η παράσταση αυτή υπόσχεται να μαγέψει και να εντυπωσιάσει μικρούς, αλλά και μεγάλους.

KIX-flyer-900ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Παίζουν: Λευτέρης Ελευθερίου, Άγγελος Αγγέλου & Φοίβος Συμεωνίδης (β' διανομή)
Κείμενο: Άγγελος Αγγέλου, Έμη Σίνη
Επιμέλεια μουσικής - Ήχοι: Άγγελος Αγγέλου
Χορογραφίες: Θάνος Δασκαλόπουλος
Κίνηση: Λευτέρης Ελευθερίου
Σκηνοθεσία - Σκηνικά - Κουστούμια: Ομάδα Κοπέρνικος
Αφίσα: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς
Φωτογραφίες: Γιάννης Σταθόπουλος
Video: Χρήστος Μασσαλάς

https://www.facebook.com/omadakopernikos

http://www.kopernikos.gr

Παραστάσεις: Σάββατο 9 & 16 Μαΐου, ώρα 17:30 – Κυριακή 10 Μαΐου, ώρα 12:00
Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ γενική είσοδος, 8 ευρώ μειωμένο (άνεργοι, πολύτεκνοι – τρίτεκνοι, οικογένειες 4 ατόμων)

Ηλικίες: 2,5 – 10 ετών
Διάρκεια: 1 ώρα χωρίς διάλειμμα
Κρατήσεις θέσεων: 2310.832060

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Ολυμπία Μπελεβέτη

Ολυμπία Μπελεβέτη

Η Ολυμπία Μπελεβέτη γεννήθηκε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Έχει τελειώσει το Anatolia College και ακολούθως σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο UCL (University Cοllege London) στη Γλωσσολογία και ασχολήθηκε με κριτική τέχνης, αλλά έχει κάνει και επιμέλεια σε λογοτεχνικά βιβλία, όμως ο "μεγάλος της έρ...

Περισσότερα Άρθρα από τον ίδιο Αρθρογράφο

Δημοσκόπηση

Ποιες δράσεις ακτιβισμού θα κάνατε;

 
Πέμπτη, 17 Αυγ. 2017 - 21:28:28
 

Newsletter

ΑρχικήΘέατροΠαιδικό Θέατρο«Ο κύριος ΚΙΧ και το μυστικό κουτί των ήχων» Top of Page