Independent

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

ΑρχικήΘέατρο"Ο άνθρωπος ανεμιστήρας ή πώς να ντύσετε έναν ελέφαντα"

"Ο άνθρωπος ανεμιστήρας ή πώς να ντύσετε έναν ελέφαντα"

anemistirasσε σκηνοθεσία Ελένης Ευθυμίου, με προγραμματισμένη πρεμιέρα την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου του 2014 και επόμενες παραστάσεις σε περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Η δημιουργία αυτής της θεατρικής παράστασης προέκυψε από την ασφυκτιούσα ανάγκη των μελών της ομάδας να μοιραστούν ανοιχτά τις προσωπικές τους ιστορίες μέσα από το πρίσμα ενός θεατρικού γεγονότος.

Πρόκειται για μία σειρά από καθημερινές, "ξεχωριστές" ιστορίες. Ιστορίες για την αναπηρία, τη διαφορετικότητα και τους ανθρώπους γύρω από αυτήν. Μέσα από τραγούδια, ποιήματα και εικόνες προσεγγίζουμε την καθημερινότητα με έναν ποιητικό τρόπο, άλλοτε για να φωτιστεί από διαφορετική γωνία ένα γεγονός κι άλλοτε για να γίνει αυτός ο ποιητικός τρόπος μία γέφυρα να ειπωθεί το ανείπωτο. Η θεατρική φόρμα αναμειγνύεται με στοιχεία ντοκιμαντέρ και οι ήρωες συστήνονται με το πραγματικό τους όνομα, προσπαθώντας να απαντήσουν στο κρίσιμο ερώτημα "ποιος αλήθεια είμαι;".

Συντελεστές της παράστασης

Σκηνοθεσία-Δραματουργική επιμέλεια-Μουσική: Ελένη Ευθυμίου
Σκηνικά-Κοστούμια: Ελισάβετ Αντάπαση
Φωτισμοί: Richard Anthony
Βίντεο: Δημήτρης Ζάχος
Οργάνωση Παραγωγής-Βοηθός σκηνοθέτη: Ελένη Δημοπούλου

Παίζουν: Κλειώ Αντωνοπούλου, Βάσω Ασίκογλου, Μαρία Δαχλύθρα, Ελευθερία Δρακουλίδου, Μαργαρίτα Καϊναδά, Δημήτρης Καλαγκάνης, Κίμων Καλαγκάνης, Μαρία Καλαθάκη, Άννα Καλίντσεβα, Αναστασία Καρυοφίλη, Ευαγγελίνα Καρυοφίλη, Μαρία Κολτσίδα, Βαγγέλης Κοσμίδης, Γιώτα Κουϊτζόγλου, Νίκος Κυπαρίσσης, Ευτέρπη Κώστα, Λωξάνδρα Λούκας, Δημήτρης Μέξης, Αγγελική Μούσιου, Θάνος Νανάσης, Μιχάλης Ντολόπουλος.
Ευχαριστούμε θερμά: τον Ιορδάνη Θεοδοσιάδη, τον Κώστα Βόμβολο, τον Αχιλλέα Μεσσάικο, την Λώρα Λούκας. Επίσης ευχαριστούμε τους Εύα Κούκα, Νίκο Κουσούλη και Βασίλη Πέτρου.

Η ομάδα "Εν δυνάμει" είναι μία ανεξάρτητη ομάδα "ξεχωριστών" νέων, συνομήλικων εθελοντών, γονιών και φίλων. Επειδή οι πόροι της θεατρικής ομάδας προέρχονται αποκλειστικά από την εθελοντική συνεισφορά μελών και φίλων, από τα έσοδα των εκδηλώσεων καθώς και από δωρεές κοινωνικής ευαισθησίας χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για την πραγματοποίηση της παράστασης αυτής.

Γι' αυτό σας προτείνουμε έναν εναλλακτικό τρόπο (flexible funding) αν θέλετε να γίνετε αρωγοί στη νέα μας θεατρική παραγωγή.

Δημιουργήσαμε τη δική μας σελίδα στον ιστοχώρο indiegogo http://igg.me/at/endynamei Μέσα σε αυτή θα βρείτε όλες τις πληροφορίες και το trailer της παράστασης καθώς και οδηγίες που θα σας καθοδηγήσουν στη συνεισφορά σας.

Η πραγματοποίηση της συγκεκριμένης παραγωγής με τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο βοηθά στην γνωριμία του μεικτού καλλιτεχνικού σχήματος Εν δυνάμει με το ευρύτερο κοινό ως μία ενεργή, ερευνητική, καλλιτεχνική οντότητα μέσα στην κοινωνία.

Ευχαριστούμε πολύ,
εκ μέρους της ομάδας Εν δυνάμει,

Βοηθήστε μας να ανεβάσουμε την παράσταση αυτή. Βοηθήστε μας μία ανείπωτη ιστορία να ακουστεί.

Παρακαλώ μοιραστείτε το μήνυμα αυτό με όσους πιστεύετε ότι τους αφορά.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Δημοσκόπηση

Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;

 

Ημερολόγιο Άρθρων

Απρίλιος 2018
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Πέμπτη, 26 Απρ. 2018 - 07:32:00
 

Newsletter

ΑρχικήΘέατρο"Ο άνθρωπος ανεμιστήρας ή πώς να ντύσετε έναν ελέφαντα" Top of Page