«Χορεύοντας στους δρόμους» - «Πολύμορφο»
Independent

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

ΑρχικήΦωτογραφία«Χορεύοντας στους δρόμους» - «Πολύμορφο»

«Χορεύοντας στους δρόμους» - «Πολύμορφο»

moutsopoulos 1Αρχίζει την Πέμπτη 14 Μαρτίου στο Καρναβαλικό Κέντρο στην Αγορά Αργύρη η έκθεση των 20 πρώτων έργων που προέκυψαν από το διαγωνισμό φωτογραφίας «Χορεύοντας στους δρόμους», που διοργάνωσαν με εξαιρετική επιτυχία η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» και η ανοικτή φωτογραφική ομάδα «Πολύμορφο» του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Πάτρας – Αχαΐας (ΠΚΕ ΟΤΕ Πάτρας), στο πλαίσιο του προγράμματος εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2013.

Οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να φωτογραφήσουν σκηνές από την πόλη μας, με θέμα «Χορεύοντας στους Δρόμους» από την Τσικνοπέμπτη 7/3 έως και το Σάββατο 9/3. Η ψηφοφορία για τις καλύτερες φωτογραφίες πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικά, την Κυριακή 10/3 και την Δευτέρα 11/3, μέσω του ιστότοπου www.polymorfo.gr

stathopoulou 2Οι φωτογραφίες που έλαβαν την μεγαλύτερη βαθμολογία θα αναρτηθούν στην έκθεση φωτογραφίας που αρχίζει την Πέμπτη 14-3 και θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 30 Μαρτίου με ώρες λειτουργίας από τις 10.00 έως τις 22.00.
Η έκθεση θα εγκαινιαστεί την Πέμπτη 14 Μαρτίου και ώρα 20.30 στο Καρναβαλικό Κέντρο στην Αγορά Αργύρη. Στην εκδήλωση αυτή θα γίνει και η απονομή των βραβείων του διαγωνισμού για τις τρεις πρώτες καλύτερες φωτογραφίες, ενώ η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» θα απονείμει αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής.

 

tsami 3Τα τρία πρώτα βραβεία θα απονεμηθούν στους Νίκο Μουτσόπουλο, Δήμητρα Σταθοπούλου και Μαίρη Τσάμη.
Εκτός από τα τρία πρώτα βραβευμένα, θα εκτεθούν και τα έργα των Τηλέμαχου Τσουραμάνη, Γιάννη Μπακαλάκου, Ακριβής Γεωργίου, Στάσιας Διακουμίδου, Ανδριανής Λάζαρη, Γεωργίας Μπούνια, Νίκου Υφαντή, Mari Ampla, Αθηνάς Παπανικολοπούλου, Μαρίας Μυλωνά, Παναγιώτη Παπαθεοδωρόπουλου, Γιάννη Πατρώνη, Χρύσας Δρίβα, Δημήτρη Σαρχώση, Βασίλειου Κατσίνα, Μαίρης Γιαννοπούλου και Μιχάλη Κουρή.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Δημοσκόπηση

Ποια θεωρείτε ότι είναι η μεγαλύτερη απειλή για την ασφάλεια των Ευρωπαίων πολιτών;

 
Πέμπτη, 16 Αυγ. 2018 - 07:53:46
 

Newsletter

ΑρχικήΦωτογραφία«Χορεύοντας στους δρόμους» - «Πολύμορφο» Top of Page