Independent

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

ΑρχικήΖωγραφική

Ζωγραφική

Somnium

Asteriou-900Έκθεση ζωγραφικής του Δημήτρη Αστερίου με τον τίτλο «Somnium», την οποία επιμελείται η εικαστικός Άννα Φωτοπούλου, εγκαινιάζεται την Τρίτη 20 Αυγούστου και ώρα 8 μμ. στο Χώρο Τέχνης Exantas Artspace (Ζαμπελίου και Μόσχων) στην Παλιά Πόλη των Χανίων.

Διαβάστε περισσότερα: Somnium

| just a few drops of pink Coppertone

kapez1-900Το FOUGARO παρουσιάζει στο Ναύπλιο την ατομική έκθεση ζωγραφικής της Στέλλας Καπεζάνου με τίτλο “just a few drops of pink Coppertone”, η οποία θα διαρκέσει έως την 1 Σεπτεμβρίου 2019.

Διαβάστε περισσότερα: | just a few drops of pink Coppertone

Θαλάσσιοι Τόποι

kyma-900Τους δικούς της μοναδικούς «Θαλάσσιους τόπους» μας καλεί να εξερευνήσουμε η Μαρία Κτιστοπούλου στην ομώνυμη ατομική της έκθεση ζωγραφικής, που εγκαινιάζεται την Τετάρτη 7 Αυγούστου (21:00) στην Αίθουσα Τέχνης «Γιάννη & Ελένης Βάτη» στην Ερμούπολη της Σύρου.

Διαβάστε περισσότερα: Θαλάσσιοι Τόποι

Λευκάς-Αθήνα-Ουψάλα

kourd lefkas evite gr-900H έκθεση ζωγραφικής του Παντελή Σταματέλου διοργανώνεται από την Gallery Kourd, της Αθήνας και τελεί υπό την αιγίδα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Λευκάδας.

Διαβάστε περισσότερα: Λευκάς-Αθήνα-Ουψάλα

Χρώμα σε Νερό

e-invitation-900Ο Επιμελητής Πάρης Καπράλος παρουσιάζει στην Chili Art Gallery (Δημοφώντος 13-15 Θησείο 11851, Αθήνα) την έκθεση ομάδας εικαστικών καλλιτεχνών, που επικεντρώνονται στην υδατογραφία με τίτλο “Χρώμα σε Νερό” και σας προσκαλεί στα εγκαίνιά της την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019 ώρα 20.00 (οκτώ το βράδυ).

Διαβάστε περισσότερα: Χρώμα σε Νερό

Greek-land

alinaΣτο ελληνικό τοπίο, το οποίο ερευνά μέσα από μια διαφορετική, μη αναμενόμενη ματιά, εστιάζει τη θεματική της η Αλίνα Μάτσα, στη νέα ατομική της έκθεση, που κάτω από τον εύγλωττο τίτλο «Greek-land» εγκαινιάζεται στην Αίθουσα Τέχνης Γιάννη και Ελένης Βάτη στην Ερμούπολη της Σύρου στις 8 Ιουλίου.

Διαβάστε περισσότερα: Greek-land

Passion For Life

PASSION-900Το Σάββατο 29 Ιουνίου εγκαινιάζεται στο Δωμάτιο, η ατομική έκθεση ζωγραφικής της Μαίρης Στεφάνου,"Passion For Life".

Διαβάστε περισσότερα: Passion For Life

One thing a day, the Australian way…

darra-900Η gallery genesis παρουσιάζει Χριστίνα Δάρρα “One thing a day,the Australian way” Καλλιτεχνική Διεύθυνση - Επιμέλεια Έκθεσης: Γιώργος Τζάνερης

Διαβάστε περισσότερα: One thing a day, the Australian way…

Vernissage

barozzi-900Η παρούσα έκθεση θα λάβει χώρα στον πολυχώρο - art gallery Barozzi, στη Νάξο! Το εκθεσιακό έργο συνδέεται άρρηκτα με τις επιρροές του εικαστικού , ο οποίος αποστρέφεται την πιστή αποτύπωση της πραγματικότητας.

Διαβάστε περισσότερα: Vernissage

Corporeal Moments

viewpoint-900Η Πρεσβεία της Ουγγαρίας στην Αθήνα και η ART APPEL GALLERY σας προσκαλούν στα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης του ζωγράφου László Benkő

Διαβάστε περισσότερα: Corporeal Moments

Sonke solo show

5889-900Η Kapopoulos Fine Arts Μykonos Gallery στο Κεντρικό Ματογιάννι στη χώρα της Μυκόνου παρουσιάζει στις 22 Ιουνίου ατομική έκθεση του σύγχρονου, σημαντικού καλλιτέχνη της νέας γενιάς Sonke, ο οποίος είναι πολύ γνωστός και από τις street art δημιουργίες του, τις οποίες μπορεί να έχουμε «συναντήσει» κάπου στα στενά της Αθήνας.

Διαβάστε περισσότερα: Sonke solo show

Tracing the shadows / Στα ίχνη των σκιών

tsitsela-900Η έκθεση ζωγραφικής της Κατερίνας Τσίτσελα με τον τίτλο Tracing the shadows/Στα ίχνη των σκιών, συνεχίζει στη Vlassis Art Gallery - ArtNoise (Βεροίας 6, Άνω Λαδάδικα Θεσ-σαλονίκης). Διάρκεια έκθεσης έως τις 8 Ιουνίου 2019.

Διαβάστε περισσότερα: Tracing the shadows / Στα ίχνη των σκιών

Starting Point

kourd dimos-900H Gallery Kourd εγκαινιάζει την έκθεση ζωγραφικής του Τάσου Δήμου με τίτλο Starting Point.

Διαβάστε περισσότερα: Starting Point

Ομαδική έκθεση με την συμμετοχή του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ’’Ορίζοντες’’ στην Ηλιούπολη.

orizontes1-900Μια ενότητα με τριάντα περίπου έργα από το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α ‘’ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ’’ των ατόμων με ειδικές δεξιότητες παρουσιάζεται από τις 7 έως τις 9 Ιουνίου 2019 στο υπαίθριο περιβάλλοντα χώρο του Δήμου Ηλιούπολης ΒΑΓΟΝΙ, οδός Σ. Βενιζέλου 92 στην Ηλιούπολη.

Διαβάστε περισσότερα: Ομαδική έκθεση με την συμμετοχή του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ’’Ορίζοντες’’ στην Ηλιούπολη.

HELLO

shasha-900Το space52 παρουσιάζει την πρώτη ατομική έκθεση της Sasha Streshna με τίτλο HELLO! σε επιμέλεια του Ηλία Παπαηλιάκη.

Διαβάστε περισσότερα: HELLO

Cagey Psycho-dynamics

above-900Η ART APPEL GALLERY και το Δικηγορικό Γραφείο EVANGELATOS – ELMALIS – PAPANASTASOPOULOS, EEP LEGAL συνδιοργανώνουν την δεύτερη ατομική έκθεση του εικαστικού καλλιτέχνη και συγγραφέα Γιάννη Τζομάκα,

Διαβάστε περισσότερα: Cagey Psycho-dynamics

Street Market

George-Pandazis-900Η αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος παρουσιάζει την τέταρτη ατομική έκθεση ζωγραφικής του Γιώργου Πανταζή με τίτλο “Street Market” η οποία εγκαινιάζεται την Πέμπτη 6 Ιουνίου στις 20:00 το βράδυ και θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο 6 Ιουλίου.

Διαβάστε περισσότερα: Street Market

Επταπύργιο

zaxariadisΓια πρώτη φορά έκθεση με έργα κρατουμένων του Γεντί Κουλέ

Διαβάστε περισσότερα: Επταπύργιο

Μικρές Εκπλήξεις

asteriou-900Για το concept, την οργάνωση και την επικοινωνία της έκθεσης την ευθύνη έχει ο Δημήτρης Λαζάρου. Η επιμέλεια ανήκει στην ιστορικό τέχνης Όλγα Λατουσάκη. Στην έκθεση παρουσιάζονται έργα ζωγραφικής, ως επί το πλείστον μικρών διαστάσεων.

Διαβάστε περισσότερα: Μικρές Εκπλήξεις

Μίμης Φωτόπουλος: Ζωγραφική με κολάζ γραμματοσήμων

fotopoulos-900Έκθεση Ζωγραφικής του Μίμη Φωτόπουλου (Κολάζ με γραμματόσημα) θα φιλοξενεί η Δημοτική Πινακοθήκη Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη (Ραιδεστού 32 & Π. Τσαλδάρη) έως τις 23 Μαΐου.

Διαβάστε περισσότερα: Μίμης Φωτόπουλος: Ζωγραφική με κολάζ γραμματοσήμων

Δημοσκόπηση

Ποια θεωρείτε ότι είναι η μεγαλύτερη απειλή για την ασφάλεια των Ευρωπαίων πολιτών;

 
Τρίτη, 20 Αυγ. 2019 - 23:22:06
 

Newsletter

ΑρχικήΖωγραφική Top of Page