Διέλευση

Η α.μ.κ.ε. τετARTημόριο από την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020 στο χώρο F.O.B. – Art Container, Ίριδος 4 στο Παλαιό Φάληρο παρουσιάζει την εικαστική εγκατάσταση της Στέλλας Μουρκογιάννη από λεπιδοφόρο συρματόπλεγμα με τίτλο «Διέλευση».

 

H εικαστικός, που γεννήθηκε στη Ν. Αφρική και σπούδασε στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας και στο Central Saint Martins College of Art & Design του Λονδίνου με αυτό της το έργο «...παράλληλα, ανασύρει και επανατοποθετεί, συναισθήματα όπως: ο φόβος, η απειλή, η επιβαλλόμενη βία, ο εγκλωβισμός, αλλά και θέματα όπως η καταστρατήγηση ελευθεριών, που έχουν κατακτηθεί και παγιωθεί μέσα στο χώρο και το χρόνο, με σκοπό να επισημάνει πόσο σημαντικά είναι, ευαισθητοποιώντας παράλληλα το κοινό για την σπουδαιότητά τους... » όπως αναφέρει στο επιμελητικό σημείωμα η κυρία Έ. Μιχάλαρου.

Συντελεστές:
Παραγωγή: α.μ.κ.ε τετARTημόριο
Επιμέλεια – Συντονισμός: Ευστράτιος Χαλκιώτης
Επιμελητικό Σημείωμα: Έφη Μιχάλαρου
Βοηθοί Επιμέλειας: Εμμανουήλ Ντουροπολάκης – Φίσερ, Δημήτρης Θεοδωράκης
Ειδικός Σύμβουλος: Νέστορας Κατσιμίχας

Τόπος παρουσίασης
Διαδυκτιακά:
www.tetartimorio.eu


Φυσική παρουσίαση:
F.O.B. art container, Εμπορικό Κέντρο Ίρις , Ίριδος 4, Π. Φάληρο, τ.κ.: 17561,
ανοιχτό ώρες καταστημάτων


-απαγορεύεται η είσοδος στο χώρο λόγω της φύσης του έργου-
δυνατή μόνο η θέαση του από την βιτρίνα


αυστηρή σύσταση για τήρηση των πρωτοκόλλων ασφαλείας COVID-19
Περισσότερες πληροφορίες:
+30 213 044 2428
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.tetartimorio.eu

Pin It