ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΟΙΩΝΩΝ: μία Νέα Καλλιτεχνική Εστία

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Μακεδονίας Θράκης ΕΣΑΕΙ ΕΝ ΡΟΗ, με έδρα πλέον τη γειτονιά ΚΑΡΑΤΑΣΟΥ, προσκαλεί όλους τους ντόπιους και Θεσασλονικείς να γιορτάσουν την έναρξη δράσεων πολιτών με θέμα τον πολιτισμό και στόχο την ΑΕΙΦΟΡΙΑ το Σάββατο, 15 Μαΐου 2021. Κάθε Σάββατο πλέον, γιορτάζουμε, διασκεδάζουμε και υγιαίνουμε παρέα με τη φύση.

 Το 1ο μας αυτό Σάββατο θα μοιραστούν ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ του πάρκου προσκαλώντας παράλληλα τοπικούς παράγοντες και συλλόγους να συνδράμουν παράλληλα στον καθαρισμό του πρώτου κτιρίου ΠΟΛΙΤΩΝ, να γνωρίσουν τον χώρο με μία ποδηλατική εκδρομούλα και να τους παρουσιάσουμε τις πρώτες μας θεατρικές σκηνές υπαίθριου χώρου.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
15 Μαΐου 2021
10:00 ZOOM Meeting (βλ. παρακάτω σύνδεσμο) με Παρουσίαση του Χάρτη Ανθοκήπων ΚΑΡΑΤΑΣΟΥ "ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΟΙΩΝΩΝ" (Elena Todic) Esai En Roi Αναρτήσεις: https://karatasoupark.org
11:00 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ Π. ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΚΑΡΑΤΑΣΟΥ (ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΟΙΩΝΩΝ) Δωρεάν διανομή ΧΑΡΤΩΝ (σχετική διανομή θα γίνει σε μεγάλες ποσότητες για εκπαιδευτικά κέντρα και ιδρύματα κατόπιν σχετικού αιτήματος.
11:10 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ Π. ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΚΑΡΑΤΑΣΟΥ (ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΟΙΩΝΩΝ) Ξενάγηση με ποδήλατα σε διαδρομές που προτείνουμε (Emilio Carbajo Vazquez) Esai En Roi
11:30 ΣΚΗΝΕΣ: ΧΕΛΩΝΙΤΣΑ, ΣΚΑΝΤΟΧΟΙΡΑΚΙ, ΑΣΤΕΡΙΑΣ
Life Performances σε μικρές χορευτικές και θεατρικές σκηνές του ΠΑΡΚΟΥ ΤΩΝ ΟΙΩΝΩΝ Black Swan Σχολή Χορού


Εμείς κάναμε το πρώτο βήμα δίνοντας χρόνο χρήμα κόπο αγάπη για τον τόπο
Όλοι οι καλοί χωράνε!Καλούμε λοιπόν όλους τους πολίτες να καθαρίσουμε το πρώτο κτίριο πολιτών, να διασκεδάσουμε με ασφάλεια, χωρίς συγχρωτισμό και να διερευνήσουμε τις δυνατότητες που απλώνονται μπροστά μας για έναν αναγεννησιακό πολιτισμό εντός της μάσκας της ΑΕΙΦΟΡΙΑΣ.

Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα

Εξ αποστάσεως συνάντηση:
https://zoom.us/j/99839401224?pwd=Sk1hdlE2Njk0T0tSNDBEbFpDcCt4dz09
Meeting ID: 998 3940 1224
Passcode: RvCh1Y

Pin It