Independent

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

ΑρχικήΆρθραΑνακοινώσειςΚαλοκαιρινό Καλλιτεχνικό Camp από τις ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ στο Ιωνικό Κέντρο

Καλοκαιρινό Καλλιτεχνικό Camp από τις ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ στο Ιωνικό Κέντρο

summer campΤα παιδιά ανακαλύπτουν δημιουργικές μορφές έκφρασης στην Πλάκα!

Σ' ένα από τα ωραιότερα νεοκλασικά κτίρια στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, το Ιωνικό Κέντρο, στη Λυσίου 11, στην Πλάκα, σε απόσταση ευχάριστου περιπάτου από το Μετρό Ακρόπολη και Μοναστηράκι, δημιουργούμε μια παιδική καλλιτεχνική φωλιά για τα πρωινά του καλοκαιριού! Η δροσερή αυλή και οι ιδιαίτεροι χώροι του θα φιλοξενήσουν για πρώτη φορά, από τις 16 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου, τις Μορφές Έκφρασης και τους καλοκαιρινούς εκπαιδευτικούς καλλιτεχνικούς κύκλους που έχουν ετοιμάσει για τους μικρούς μας φίλους!

Τα παιδιά από 5-10 ετών θα έχουν την δυνατότητα να περάσουν δημιουργικά κι ευχάριστα τα πρωινά του καλοκαιριού, συμμετέχοντας σε ένα πρόγραμμα γεμάτο παιχνίδι, ήχους και δημιουργία, ειδικά διαμορφωμένο από την ομάδα ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ του Θωμά Κινδύνη.

Παραδοσιακά παραμύθια και αρχαίοι ελληνικοί μύθοι, θεατρικό παιχνίδι, μουσικά όργανα, χορός, κίνηση και ζωγραφική θα δώσουν στα παιδιά την ευκαιρία να γνωρίσουν τα συναισθήματά τους, τα ανθρώπινα δικαιώματα, αρχές και αξίες, να αναπτύξουν την ικανότητα τους να επικοινωνούν, να εκφράζονται και να καλλιεργήσουν τις δεξιότητές τους!

summer camp1Μέσα από την επαφή με όλες τις μορφές δημιουργικής έκφρασεις, τα παιδιά θα διασκεδάσουν, θα ψυχαγωγηθούν και θα αποκτήσουν γνώση και εφόδια για να έχουν μια καλύτερη αντίληψη της ζωής και του τρόπου που μπορούν να την αντιμετωπίσουν, καθώς επίσης και καλύτερη γνώση του εαυτού τους και του κόσμου γύρω τους!

Το Καλλιτεχνικό Camp ολοκληρώνεται σε 3 περιόδους και διαρκεί 3 εβδομάδες.
Κάθε εβδομάδα καλύπτει ένα συγκεκριμένο θέμα-ιδέα ενώ στο τέλος του Camp θα πραγματοποιηθεί μια παρουσίαση - παράσταση με τα παιδιά πρωταγωνιστές!

Καλλιτεχνική διεύθυνση του camp: Άννα Σεβαστή Τζίμα
Διδάσκουν: Βλασία Βερβέρη (ηθοποιός, δασκάλα θεάτρου), Κλεονίκη Καραχάλιου (ηθοποιός, δασκάλα θεάτρου, δασκάλα χορού), Νάνσυ Κλαμπάτσα (ηθοποιός, δασκάλα θεάτρου, φιλόλογος), Ευγενία Παπαδάκη (δασκάλα χορού, pilates instructor), Άννα Σεβαστή Τζίμα (ηθοποιός, δασκάλα θεάτρου, σκηνοθέτης, συγγραφέας), Ναταλία Φασφαλή (δασκάλα χορού, θεατρολόγος)

summer camp2Πότε: 16 Ιουνίου έως 4 Ιουλίου - Καθημερινές από τις 9.00 έως τη 13.00
1η περίοδος: 16 - 20 Ιουνίου
2η περίοδος: 23 - 26 Ιουνίου
3η περίοδος: 30 Ιουνίου – 4 Ιουλίου

Κόστος
Κόστος συμμετοχής σε μία περίοδο: 100€ *
* Συμμετοχή σε δύο περιόδους €170
* Συμμετοχή και στις 3 περιόδους €240
* Πραγματοποιείται 20% έκπτωση στα αδέρφια (και στα δύο παιδιά)

Κρατήσεις & Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210 3464903 & 210 3464002

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής μέχρι 13 Ιουνίου 5.00 μ.μ.

• Για την καλύτερη διεξαγωγή των προγραμμάτων υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.
• Η συμμετοχή και στις τρεις περιόδους δεν είναι υποχρεωτική. Υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής στην περίοδο-εβδομάδα επιλογής σας.

Λίγα λόγια για τις ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ του Θωμά Κινδύνη

Ο καλλιτεχνικός Οργανισμός ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ιδρύθηκε το 1993 από τον ηθοποιό, μουσικοπαιδαγωγό και σκηνοθέτη Θωμά Κινδύνη. Έχοντας ως κέντρο την τέχνη του Θεάτρου, της Μουσικής και της Κίνησης , οι ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ αναζητούν και προτείνουν μια πιο αισθητική και πλούσια προσέγγιση της ζωής.

Από την στιγμή της δημιουργίας τους μέχρι σήμερα, διατηρούν μία αδιάκοπη και ακούραστη παρουσία στο χώρο της Τέχνης και του Πολιτισμού, ανεβάζοντας θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, οργανώνοντας δρώμενα αλλά και εκπαιδευτικά προγράμματα για ενήλικες και παιδιά με βάση τη μέθοδο ΚΙΝΗΣΗ, ΛΟΓΟΣ& ΡΥΘΜΟΣ.

Λίγα λόγια για το Ιωνικό Κέντρο
Το Ιωνικό Κέντρο Επιστημονικών και Πνευματικών Σπουδών είναι ένας κοινωφελής εκπαιδευτικός και πολιτιστικός οργανισμός ο οποίος ιδρύθηκε το 1977 στη Χίο από τον Ισίδωρο Κιολέογλου. Από το 1987 στεγάζεται σε ένα μεγάλο ιδιόκτητο νεοκλασικό κτίριο στην οδό Λυσίου 11, στην Πλάκα.

Κάτω από τα τείχη της Ακρόπολης, στη γειτονιά των 'Αέρηδων' και της Ρωμαικής Αγοράς, λίγα λεπτά περιπάτου από το Μετρό Σύνταγμα, Ακρόπολη και Μοναστηράκι, διοργανώνει και φιλοξενεί εκπαιδευτικά και πολιτιστικά προγράμματα και δραστηριότητες, ενώ φιλοξενεί συνέδρια, σεμινάρια και άλλες εκδηλώσεις απαιτήσεων σε συνεργασία με ελληνικούς και ξένους φορείς.

Περισσότερα για τις ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ www.morfesekfrasis.gr

Περισσότερα για το ΙΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ www.ionic.gr/

Δημοσκόπηση

Ποιες δράσεις ακτιβισμού θα κάνατε;

 

Ημερολόγιο Άρθρων

Ιούνιος 2019
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Τετάρτη, 19 Ιουν. 2019 - 20:34:50
 

Newsletter

ΑρχικήΆρθραΑνακοινώσειςΚαλοκαιρινό Καλλιτεχνικό Camp από τις ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ στο Ιωνικό Κέντρο Top of Page