Διεθνής Διαγωνισμός και Oriental Show

SOMNIA-NIKITRIES-TRIBAL-900Ενθουσίασε το αθηναϊκό κοινό με την καταπληκτική εμφάνισή η «Βασίλισσα» του Bellydance ALLA KUSHNIR. Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 3η φορά, την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018, στο Passport – Κεραμεικός, ο Διεθνής Διαγωνισμός Bellydance που διοργανώνει το “Oriental Expression Awards”.


Οι συμμετέχοντες έδειξαν την αγάπη και την αφοσίωσή τους για το συγκεκριμένο είδος χορού με την εξαίρετη παρουσία και τον ενθουσιασμό τους.

Η 8μελής κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από διεθνώς αναγνωρισμένους δασκάλους χορού και χορογράφους, βαθμολόγησε και βράβευσε τους νικητές.
Η επίτιμη προσκεκλημένη μας Alla Kushnir, με την απίστευτη παρουσία της στο Show που ακολούθησε, άφησε «άφωνο» το αθηναϊκό κοινό. Μοναδικές ήταν και οι χορογραφίες των διεθνών χορευτών και δασκάλων αλλά και της χορευτικής ομάδας Magnunas, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Μεταξύ αυτών οι Άννα Δημητράτου, Γιασεμή Καλαθάκη, Yara Dagher, Γιουλίνα Δασκαλοπούλου, Ελισάβετ Δακουτρού, Πένυ Μπαϊλη, Ντία Πιλάτου, Καλυψώ, Εύα Χατζηχρήστου, η Marina Lelenko, κ.α.

Σεμινάρια και Fashion Show
Το χειροκρότημα του κοινού κέρδισαν και τα 2 Fashion Show με κοστούμια Oriental και Tribal Fusion των εταιρειών Yara Dagher - Oriental Wear Design και Kalypso – Dance Costume Design αντίστοιχα!

Αλλά και τα σεμινάρια oriental με την Alla (Σάββατο 17 Μαρτίου 2018) που διοργάνωσε το Oriental Expression Awards είχαν τεράστια επιτυχία και εντυπωσίασαν τους συμμετέχοντες. Η Alla απέδειξε ότι εκτός από μοναδική performer είναι και μια υπέροχη δασκάλα.

Η διοργάνωση ευχαριστεί θερμά όλους όσοι βοήθησαν για την πραγματοποίηση και την επιτυχία του Διαγωνισμού, που στόχο είχε – όπως πάντα - όχι μόνο να αναδείξει νικητές, αλλά και να προάγει την ατομική και ομαδική προσπάθεια και να εμπλουτίσει με νέες τάσεις και τεχνικές τους αγαπημένους μας χορούς.

Ευχαριστεί επίσης την φημισμένη Κριτική Επιτροπή, τους υποστηρικτές και τους Χορηγούς της εκδήλωσης, αλλά πάνω από όλα ευχαριστεί το ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΙΝΟ, τους συμμετέχοντες – χορευτές και διαγωνιζόμενους – και τους ακούραστους συνεργάτες της.