Ατάκες της χρεοκοπημένης Αργεντινής

Σχολιάζει ο αντιμνημονιακός Θεσσαλός Πολίτης Βάιος Φασούλας

Έτσι είναι. Όλοι γνωρίζουν τα πρόστυχα παιχνίδια που παίχτηκαν και παίζονται σε βάρος της Αργεντινής και του λαού της. Μην τρελαθούμε τώρα με τις ηλίθιες αναφορές ανεγκέφαλων πατρικίων που θέλουν σώνει και καλά να μας πείσουν να είμαστε καλά και φρόνιμα παιδιά γιατί αλλιώς θα πάθουμε ότι η Αργεντινή και θα μας πηδήξουν. Σιγά, μην τρελαθούμε άνθρωποι.

https://www.facebook.com/sakis.papadopoulos.79219?fref=ts

Αλλά τι τα θες, φίλε γιατρέ, με την ωραία αναδημοσίευση σου. Το δικό μας υπ' αριθμό 1 πρόβλημα είμαστε εμείς σαν λαός που δεν αντισταθήκαμε στο βαθμό που μας αναλογούσε σε εθνικό αλλά και σε τοπικό επίπεδο. Και ένα ακόμα πρόβλημα, που συνήθως δεν τολμάμε να αγγίξουμε, υπ' αριθμό 2, αν θέλετε ή αντίστροφα, είναι οι ελίτ των κομμάτων, δυστυχώς και των αριστερών και την επιβεβαίωση την έχουμε από την πρώτη διάσταση-την αδιαφορία του συνόλου.

Αν οι ελίτ (και σε τοπικά επίπεδα) δεν αναχαιτιστούν θα έχουμε μόνο να λέμε, από τη μια για την ευημερία και την πρόοδο και τη δημοκρατία και τα κέρατα τα βερνικωμένα που μας προσφέρουν οι τοκογλύφοι καπιταλιστές και αποικιοκράτες της «ΕΕ» και από την άλλη να πιπιλίζουμε τη χρεοκοπία της Αργεντινής, χωρίς να μπορούμε να απελευθερωθούμε από τον Σαμαροβενιζελικό εθισμό που σημαίνει «έξοδος στις αγορές»-τον κακό μας τον καιρό (που σημαίνει ακόμα πιο βαθιά στη χρεοκοπία) και βεβαίως την «ανάπτυξη» του Σαμαρά-Βενιζέλου που θα μείνουν στην ιστορία (αν βάση δρωμένων θα υπάρξει ελληνική ιστορία) ως μια συγκυβέρνηση της αθλιότητας που αφαίμαξε την ελληνική κοινωνία και το έθνος.

Από κει και μετά ας έχουμε για παρηγοριά ότι εμείς δεν είμαστε Αργεντινή και ας απολαμβάνουμε το κοινωνικοπολιτικό σαβάνωμα που δεν το έχουμε αντιληφθεί ...

«Ε.Ε.» – Τρίκαλα Αύγουστος 03 2014 Web : www.fasoulas.de * e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Pin It