Παρήγορες εικόνες μέσα στην ακροδεξιά μαυρίλα του πολιτικού μας συστήματος

Μαθητική παρέλαση στο Περιστέρι Αθηνών. Με την ελληνική σημαία στα χέρια, ανεξαρτήτως χρώματος! Έγχρωμοι πολίτες της χώρας μας με την ελληνική σημαία στα χέρια τους!

Όταν παρελαύνουν μαθητές με δέρμα άλλου χρώματος και μάλιστα βρίσκονται στην κεφαλή του τμήματος, αυτό δείχνει πως ένα μέρος της κοινωνίας μας έχει κάνει ένα άλμα μπροστά.

Φαντάζουν ξεθωριασμένες οι εικόνες που έδειχναν τον νεαρό Αλβανό μαθητή να κρατά την ελληνική σημαία και να σηκώνεται σάλαγος από τους λάτρεις του μεσαίωνα των πολιτικών και κοινωνικών αντιλήψεων.

Τότε η αριστερά σύσσωμη είχε κατ΄ επανάληψη καταγγείλει την καλλιέργεια ακροδεξιών αντιλήψεων και ρατσιστικών πρακτικών. Στις 25 του Μάρτη στο Περιστέρι Αθηνών παρέλασε σημαιοφόρος έγχρωμος μαθητής και αυτό μας τονίζει ακόμη πιο πολύ πως οι αναχρονιστικές αντιλήψεις περί διαχωρισμού των ανθρώπων ανάλογα με το χρώμα του δέρματός τους είναι κτήμα των φασιστοειδών του ναζιστικού κόμματος και μόνον.

egxromosΑκόμη όμως πιο πολύ χτυπητή πολιτιστική διαφορετικότητα της κοινωνίας μας είναι έγχρωμος μικροπωλητής στην Πάτρα να πουλάει ελληνικές σημαίες λίγα μέτρα απόσταση από την οδό Αγ. Ανδρέου που διεξάγονταν η παρέλαση για την εθνική παλιγγενεσία!

Κι αυτές οι εικόνες είναι παρήγορες μέσα στην ακροδεξιά μαυρίλα του πολιτικού συστήματος, με την κυβέρνηση των μερκελιστών στη χώρα μας να αποδέχεται την πρόταση των ναζί της ΧΑ να είναι μόνον οι Έλληνες την καταγωγή που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής ως αξιωματικοί στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις!

Αναδημοσίευση απο το ιστολόγιο του Γιώργου Μόσχου (μετά απο άδεια του) http://gzmosxos.blogspot.gr/2013/03/blog-post_1756.html

Pin It