Συνέντευξη με τον ηθοποιό Ιούλιο - Καίσαρα Αθανασίου

Ιούλιος - Καίσαρ Αθανασίου: «Ο Σπύρος Μπιμπίλας πιστεύει πολύ σε μένα. Η Μπέσσυ Μάλφα είναι η θεατρική μου μητέρα..»

 

Ο ηθοποιός Ιούλιος - Καίσαρ Αθανασίου παρουσίασε, με τεράστια επιτυχία και θερμή υποδοχή από το κοινό, την πρώτη του ταινία δράσης με τίτλο «Rawmantic View» στις 25, 26 και 27 Αυγούστου στον θερινό κινηματογράφο «ΑLEX» στη Θεσσαλονίκη καθώς και στον θερινό κινηματογράφο Αμαρουσίου «Μίμης Φωτόπουλος» στις 31 Αυγούστου και την πρώτη ημέρα του Σεπτεμβρίου. Θα ακολουθήσουν προβολές στο θερινό «Σινέ Νίκαια» μετά τις 20 Σεπτεμβρίου και φυσικά το ραντεβού ανανεώνεται για τις κλειστές αίθουσες.

Εμείς τον συναντήσαμε και μιλήσαμε για την εν λόγω ταινία, τους συμπρωταγωνιστές του αλλά και τα επόμενα σχέδιά του..

Πείτε μας λίγα λόγια για την πρώτη σας ταινία.

Ένα δύσκολο εγχείρημα θα έλεγα. Είχε ξεκινήσει ως μίνι διαδικτυακή σειρά το 2018, έπειτα πήρα την απόφαση να το εξελίξω ως πρότζεκτ δημιουργώντας μια ανθολογία με τέσσερις ταινίες πλέον. Αντιμετώπισα πολλές δυσκολίες ως προς τη δημιουργία της πρώτης ταινίας στο κομμάτι της συνοχής και των γυρισμάτων καθώς τα περισσότερες λήψεις είναι εξωτερικές. Θεωρώ ότι ο κόσμος θα το αγκαλιάσει και θα παρακολουθήσει με αγωνία τη συνέχεια.

Υπογράφετε το σενάριο, πρωταγωνιστείτε και παράλληλα κάνετε και την παραγωγή της ταινίας. Πώς νιώθετε με τον πολλαπλό σας ρόλο;

Ήδη από τα χρόνια του Γυμνασίου-Λυκείου ήθελα να δημιουργήσω μια δική μου ταινία όπου ο κόσμος να την παρακολουθήσει. Έτσι λοιπόν ξεκίνησα να γράφω ένα μια ιδέα η οποία υλοποιήθηκε με πολύ μεγάλη προσπάθεια και κόπο. Είχα λοιπόν την εσωτερική ανάγκη να αναλάβω περισσότερες αρμοδιότητες απ’ότι είχα φανταστεί. Ελπίζω το αποτέλεσμα να με δικαιώσει.

Μιλήστε μας για τη συνεργασία σας με τους καταξιωμένους ηθοποιούς Σπύρο Μπιμπίλα και Μπέσυ Μάλφα που πρωταγωνιστούν στην ταινία.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν καθηγητής μου στη σχολή και μάλιστα από τους αγαπημένους μου καθηγητές. Του πρότεινα να συνεργαστούμε στην ταινία και με χαρά δέχθηκε να με βοηθήσει. Ο Σπύρος Μπιμπίλας πιστεύει πολύ σε μένα.
Η Μπέσσυ Μάλφα είναι η θεατρική μου μητέρα, καθώς είχαμε συνεργαστεί στο θέατρο στο παιδικό μιούζικαλ «Οι περιπέτειες του Μίνι Μίου» σε κείμενο του Γιώργου Δούκα και σκηνοθεσία της Μπέσσυς Μάλφα. Με είχε ξεχωρίσει και αναπτύξαμε μια υπέροχη φιλία. Έτσι, μετά από ένα διάστημα, της προτείνω να λάβει μέρος στην ταινία μου καθώς βρήκε τον ρόλο της συναρπαστικό.

Τι θα ακολουθήσει καλλιτεχνικά μετά το Rawmantic View;

Μετά την ταινία θα είμαι στις νέες παραγωγές του Engish Theatre club καθώς και στην τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ «Φλόγα και Άνεμος» σε σκηνοθεσία της Ρέινας Εσκενάζυ. Ωστόσο βρίσκομαι σε συζητήσεις και για μια νέα θεατρική παραγωγή.

Μια ευχή για τη νέα σεζόν;

Εύχομαι πολύ θέατρο και νέες δημιουργίες!

Ταυτότητα ταινίας
Σενάριο: Ιούλιος - Καίσαρ Αθανασίου
Σκηνοθεσία: Αθανάσιος Αθανασίου
Φωτισμοί: Thanos Zacks
Special effects: Βαγγέλης Κουμελάς
Make up artist: Olga Bsb
Ενδυματολόγος: Εύη Φλούσκου
Ήχος: Γιώργος Καραβούλιας

Οργάνωση παραγωγής: Κώστας Μπαδάνης
Βοηθός: Έφη Μπελεχρή
Αφίσες: Αναστάσης Σισμάνογλου
Επικοινωνία: Νατάσα Παππά

Βασικό Cast
Μπέσσυ Μάλφα, Σπύρος Μπιμπίλας, Ιούλιος - Καίσαρ Αθανασίου, Σταυρούλα Κωνσταντινίδη, Ανδρέας Πλεξίδας, Φάνης Τζεβελέκος, Olga Bisbikis, Απόστολος Μπαλαφούτης, Άγγελος Μπουρλάκης, Γιάννης Ζημιανίτης, Γιώργος Κόκκαλης, Αλέξανδρος Κωνσταντινίδης, Άκης Τσιβουράκης.

Επίσημο trailer ταινίας:

Teaser ταινίας:

 

Pin It