Independent

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

ΑρχικήΆρθραΣτα πεταχτά περί παπάδων το ανάγνωσμα....

Στα πεταχτά περί παπάδων το ανάγνωσμα....

loverdos-agio-oros1-642x362και τον ...ευλογημένο υπουργό (Ο Α.Λοβέρδος ζήτησε ανεπισήμως την απομάκρυνση των Ρώσων μοναχών από τον Άγιον Όρος κατ'εντολήν των δανειστών. 

Καλοκαιρινές ατάκες από το Θεσσαλό Πολίτη Βάιο Φασούλα
Δε συνηθίζουμε να μπαίνουμε στα χωράφια της εκκλησίας αλλά να που η παρούσα απεικόνιση «πιστών» και «απίστων», κληρικών και πολιτών μας έδωσε την αφορμή να θυμηθούμε και να πούμε πως, στο 21 και στην Εθνική Αντίσταση είχαμε παπάδες καπεταναίους, πατριώτες, αγωνιστές που θυσιάστηκαν και δεν ασπάστηκαν τη θεά προδοσία. Αυτά ο πρώην ...σοσιαληστής... συνταγματολόγος, από κείνους που μάθανε τα γράμματα ανάποδα και μαζί με άλλους ...πατριώτες σοσιαληστές και νεοδημοκράτες αποδόμησαν το ελληνικό έθνος..., ναι έθνος, για κράτος η Ελλάδα είχε το κόμμα του κυρίου Λοβέρδου, ο οποίος, σήμερα είναι και υπουργός σε μια καταστροφική κυβέρνηση μειοψηφίας.

  Κακώς, κάκιστα οι παππάδες που βλέπουμε στις φώτο δεν τον πήρανε με κανένα βούρδουλα, όμοιο με εκείνο που πήρε ο Χριστός και έδιωξε τους τότε εμπόρους. Έμπορας είναι και ο κ. υπουργός με τις ποταπές κινήσεις του, ύπουλες, αντεθνικές, ίδιες με εκείνες των τάχαμου γενοσήμων, που και ο ίδιος, τρομάρα του, το δύστυχο, δεν γνωρίζει την προέλευσή τους. (Όσοι είναι ασθενείς γνωρίζουν πολύ καλά το αίσχος που κληρονόμησαν από τον κ. Λοβέρδο εππί τβων ημερών του.) Τέτοιους θρασύτατους, αλαζόνες και ξετσίπωτους έχουμε την τύχη να μας είναι στο σβέρκο και μάλιστα με την ευλογία της εκκλησίας.

  Όταν, οι παπάδες, τους ευλογούν κι εκείνοι, με την ευλογία της εκκλησίας εκτελούν το... έργο τους δολοφονώντας το λαό, δεν καταλαβαίνουμε τις έννοιες ευλογία και όρκου. Θα περιμέναμε άλλη φωτογραφική παράσταση από τους παπάδες, ας πούμε μια αναπαράσταση ενός αγγέλου με το σπαθί της φωτιάς να διώχνει τους σφετεριστές, ανήθικους, ληστές και κακούργους, όχι από τον ... παράδεισο ή την ...κόλαση..., (αυτή , την κόλαση, τη βιώνουμε στο μεγα-λείο της...,) αλλά από την Ελλάδα που κείτεται μαχαιρωμένη και περιμένει γιατρειά. Αυτά για τις ανθελληνικές πρωτοβουλίες του κ. Λοβέρδου και τους σεβάσμιους γέροντες, αν βέβαια είναι σεβάσμιοι και γέροντες...

«Ε.Ε.» – Τρίκαλα Ιούλιος 22 2014 Web : www.fasoulas.de * e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Βάιος Φασούλας

Βάιος Φασούλας

Ο Βάιος Φασούλας γεννήθηκε στο Γοργογύρι Τρικάλων 1947. Μετανάστευσε το 1970 στη Γερμανία κι εκεί παραμένει μέχρι σήμερα. Είναι ιδρυτής (11/2001) και πρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ - ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΠΕΝΤΕ ΗΠΕΙΡΩΝ - ΕΕΛΣΠΗ. Στο έργο του αναφαίνονται εμφανείς οι επιρροές από τα ιδεολογικά-πολιτικά ρεύματα της εποχής του που μας επιτρέπουν να αναγν...

Περισσότερα Άρθρα από τον ίδιο Αρθρογράφο

Δημοσκόπηση

Ποια θεωρείτε ότι είναι η μεγαλύτερη απειλή για την ασφάλεια των Ευρωπαίων πολιτών;

 
Τετάρτη, 24 Ιουλ. 2019 - 12:28:40
 

Newsletter

ΑρχικήΆρθραΣτα πεταχτά περί παπάδων το ανάγνωσμα.... Top of Page