Independent

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

ΑρχικήΆρθραΑποπροσανατολισμοί-παραπληροφόρηση

Αποπροσανατολισμοί-παραπληροφόρηση

MMEτηλεοπτική αποβλάκωση: Περί αυτού πρόκειται άνθρωποι...
 Γράφει ο αντιμνημονιακός Θεσσαλός Πολίτης Βάιος Φασούλας

Ο αποπροσανατολισμός, η παραπληροφόρηση, ο ξεπεσμός των κανα-λιών και των ...δημοσιογράφων της διαφθοράς και της διαπλοκής καλά κρατεί. Αυτά όλα μαζί μας κάνουν αθλιότητα, γελοιότητα, ξεπεσμό, βαρβαρότητα, φανέρωμα της έλλειψης του πολιτικού πολιτισμού (κουλτούρα), την οποία, πιστά υπηρέτησαν τα κόμματα της παρελθούσας μνημονιακής συγκυβέρνησης.

Χαρακτηριστικό δε απομεινάρι αυτού του σαμαροβενιζέλικου σογιού είναι ότι ενώ θα έπρεπε να χαθεί όλη αυτή η κομματική εταιρία και να κρυφτεί από προσώπου γης, μέσω των «συνεργαζόμενων» καναλιών του αποπροσανατολισμού και της επίπονης μάχης της απομάκρυνσης της κοινής γνώμης από τη λίστα Λαγκάρτ... εξακολουθεί να βγάζει βραχυκυκλωμένα φερέφωνα.

Περί αυτού πρόκειται άνθρωποι. Δημοσιογραφίσκοι και «πολιτικοί», μη έχοντας κάτι άλλο να κάνουν, έχουν επιδοθεί, που αλλού; Στο νέο «θύμα» Κατρούγκαλο. Η δε περίσσια σκόνη που σηκώσανε τα ασήμαντα όσο και προβοκατόρικα παπαγαλάκια της ΝΔ, του ΠαΣΟΚ και του «ποταμιού», θυμίζουν οχιά που δραγάτης την κόβει στα δυο με την τσάπα του κι αυτή που δεν θέλει να δεχτεί την ήττα της... επιτίθεται. Κάπως έτσι μοιάζουν τα πράγματα.

Τρελά πράγματα συμβαίνουν στις μέρες μας σε μια συγκυρία που κα-ταβάλλεται μια προσπάθεια απεγκλωβισμού από το οικονομικό και όχι μόνο χάος. Μια προσπάθεια, που τα παρελθόντα κόμματα και οι καναλοδημοσιο-γραφίσκοι δεν τόλμησαν να αγγίξουν το διεφθαρμένο και παγιδευμένο σύστημα, το περιφρουρούμενο μέσα στο συρματοφραγμένο στρατόπεδο της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Αυτή την προσπάθεια καταβάλει σήμερα η συγκυβέρνηση Σύριζα-Ανελ και αυτή η προσπάθεια εμποδίζεται ποικιλοτρόπως. Τα εναπομείναντα κομμάτια των εταιριών της προηγούμενης συγκυβέρνησης δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι ένας λόγος που ο λαός τους βούλιαξε, ήταν η ανελέητη και εξωπραγματική προπαγάνδα και τρομοκρατία που άσκησαν στην ελληνική κοινωνία. Αυτό συνεχίζουν και κάνουν ακόμα και σήμερα και όχι μόνο με το «θύμα» Κατρούγκαλο˙ αύριο θα βρούνε κάτι άλλο...

Καιρός είναι να μαζέψουν τις σκιές τους και τα κανάλια και οι δημοσιογραφίσκοι και οι ...εκπομπές τους που δείχνουν μόνο τον ολοκληρωτικό ξεπεσμό τους σε όλα τα επίπεδα. Θέλουν να είναι και δικαστές και κριτές έχουν καβαλικέψει τα πάντα ακόμα και τον κακό μας τον καιρό σαν κοινωνία, που τους ανεχτήκαμε.

Ο τηλεθεατής δεν είναι πλέον τόσο άρρωστος με τις καναλοσκηνές των παράλογων θεάτρων. Ντρέπεται και αποστρέφεται για το κατάντημά της. Άλλος ο ρόλος της. Άλλο ρόλο παίζει. Κάποτε φασιστικά καθεστώτα φίμωσαν το λόγο. Η κοινωνία τους ανέτρεψε. Η ελεύθερη έκφραση του λόγου αποκαταστάθηκε. Σήμερα έχουμε απόλυτη ελευθερία λόγου. «Πολιτικού» λόγου. Έτσι λένε. Εμείς έχουμε διαφορετική άποψη. Ο λόγος βρίσκεται στα κανάλια. Εκεί περιμένει ο κόσμος το Σύριζα-Ανελ να καθαρίσουν το πιάτο τους.
Η διαφύλαξη της νοημοσύνης, ό, τι έχει απομείνει!!, δεν αντέχει παράτες. Θέλει δραγάτες...

«Ε.Ε.» Ελλάδα, Τρίκαλα, Μάρτιος 22 2015 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. www.fasoulas.de

Γι' αυτό αγαπάμε την Ελλάδα! Και δεν είμαστε ούτε εθνικιστές και πολύ περισσότερο δεν είμαστε σοβινιστές. Είμαστε διεθνιστές, αγαπούμε τους λαούς και το δείξαμε σε όλη την οικουμένη και σε όλους τους αιώνες. Και αυτό που ενστικτωδώς διδαχτήκαμε το οφείλουμε στην πατρίδα μας. Γι' αυτό την αγαπάμε, γι' αυτό την πονάμε και τη λατρεύουμε πιότερο από οποιοδήποτε Θεό, «οργανισμό», «σύμμαχο», «φίλο», ελληνικό κόμμα, Έλληνα κυβερνήτη, «εθνάρχη» ή κομματάρχη. Γιατί η Ελλάδα είμαστε Εμείς και γιατί η Ελλάδα δε μας πλήγωσε ποτέ!

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Βάιος Φασούλας

Βάιος Φασούλας

Ο Βάιος Φασούλας γεννήθηκε στο Γοργογύρι Τρικάλων 1947. Μετανάστευσε το 1970 στη Γερμανία κι εκεί παραμένει μέχρι σήμερα. Είναι ιδρυτής (11/2001) και πρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ - ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΠΕΝΤΕ ΗΠΕΙΡΩΝ - ΕΕΛΣΠΗ. Στο έργο του αναφαίνονται εμφανείς οι επιρροές από τα ιδεολογικά-πολιτικά ρεύματα της εποχής του που μας επιτρέπουν να αναγν...

Περισσότερα Άρθρα από τον ίδιο Αρθρογράφο

Δημοσκόπηση

Ποια θεωρείτε ότι είναι η μεγαλύτερη απειλή για την ασφάλεια των Ευρωπαίων πολιτών;

 
Δευτέρα, 22 Ιουλ. 2019 - 16:52:45
 

Newsletter

ΑρχικήΆρθραΑποπροσανατολισμοί-παραπληροφόρηση Top of Page