Independent

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

ΑρχικήΆρθρα«Κεντρική & Τοπική Εξουσία - Κράτος & Δήμος!»

«Κεντρική & Τοπική Εξουσία - Κράτος & Δήμος!»

image001-900Αναλώσιμη κομματική ύλη η «αριστερή» απλή αναλογική και οι... αντίπαλοί της.  Γράφει ο επαναπατριζόμενος Θεσσαλός Πολίτης Βάιος Φασούλας

Τα ψιλά γράμματα του «αριστερού» υπουργού του Σύριζα κ. Σκουρλέτη περί «απλής» αναλογικής από τη μια και από την άλλη οι βαρύγδουπες κουβέντες στελεχών της ΝΔ υπέρ της «ενισχυμένης» αναλογικής και όλων των φερέφωνων που την ακολουθούν, όχι μόνο μας αφήνουν αδιάφορους αλλά μας θέτουν απέναντί τους.

Για την ελληνική κοινωνία τα δυο κομματικά μορφώματα αποτελούν την κάλτσα με το ποδάρι ή μιας και ζούμε σε ζοφερές εποχές που οι κομματικές εταιρίες, προκειμέ-νου, οι μεν να επανακτήσουν την εξουσία (ΝΔ) και οι δε, το ΠαΣΟΚ - Συριζαίικο «αρι-στερό» «έκτρωμα» να τη διατηρήσουν, πέρα από το ότι έχουν πουλήσει τη μάνα τους στο σατανά, μέσα από τις αστείες τους αντιπαραθέσεις προσφέρουν και ... χιούμορ.

Ένα πρωτοφανές «χιούμορ» που στηρίζεται στο ψέμα, στην αλαζονεία, στον αυ-ταρχισμό και στη θρασύτητα που τους παρέχει ο διαχρονικός, δυστυχώς, ανίδεος ψη-φοφόρος τους όσο και επικίνδυνος. Με όλα ταύτα, ας μας επιτραπεί να πούμε ότι τα δυο κόμματα Σύριζα-ΠαΣΟΚ και ΝΔ (συμπεριλαμβανόμενης και την ανακατάταξη δυνάμε-ων- «πολιτευτές» ενάντιοι ως χτες στη Ν.Δ. στρατεύονται στο βωμό των άθλιων συμ-φερόντων) αποτελούν τον κώλο με το σώβρακο.

Η απελευθέρωση των Δήμων από τα τρωκτικά, «ντόπια» μεν, κατευθυνόμενα δε, από τα κατασταλτικά και καταστροφικά κόμματα της Χώρας, του λαού και της δημο-κρατίας, επιβάλλεται όσο ποτέ. Οι Τ.Α. μπορούν ακόμα και σήμερα να ανατρέψουν τον ρου της συνεχόμενης συρρίκνωσης των Τ.Α. της Χώρας με τους δικούς της και μόνο απελευθερωτές· τους δημότες και τους νέους άνεργους επιστήμονες που αναζητούν τη σωτηρία τους στη φυγή.

Ξεδιάντροποι ...πολιτικάντηδες, ψεύτες και υποκριτές, υποχείρια των κομματι-κών εταιρειών που γλυκάθηκαν στην κομματική αλητεία και προκάλεσαν με όλα τα συ-μπαρομαρτούντα των πέντε (5) δεκαετιών την χρεοκοπία, την ζητιανιά, τον αποκεφα-λισμό των νέων μας επιστημόνων από τον κορμό της Χώρας και στη συνέχεια, την άτι-μη και απάτριδη προτροπή από τους «πολιτικούς» και κάποιους δημοσιογραφίσκους της Χώρας, να φύγουν να κάνουν προκοπή, διότι εδώ, είναι Χώρα κλεφτών και απατεώ-νων, δεν περισσεύει δουλειά και ψωμί για σας, φύγετε! (Φράσεις δικές μας).

Αυτή ακριβώς είναι η δύναμη της ελληνικής κοινωνίας που με ποταπές προτρο-πές προσπαθούν να τους ρίξουν στους δρόμους της ξένης, τάχα μου να κάνουν προκοπή για να μπορεί η αθλιότητα ή η ελίτ των λαμόγιων να κυριαρχεί. Αυτό λέγετε κομματικός ρ α τ σ ι σ μ ό ς και είναι ο χειρότερος όλων. Αυτός ο ακόμα αγνός νεόκοσμος της επι-στήμης μαζί με τον κόσμο των γραμμάτων και τον άσπιλο δημότη, αποτελούν τον κύριο εχθρό της ντόπιας καθεστηκυίας τάξης και μοχλό εκτίναξης όλης της σαβούρας σε το-πικό και εθνικό επίπεδο. Θέλουμε να πιστεύουμε πως σίγουρα σε πανελλαδικό επίπεδο υπάρχουν και ορισμένοι δήμαρχοι που δεν ανήκουν στον αστερισμό των πηδηχτάδων που δηλώνουν ευθαρσώς τις ...σεξουαλικές διαθέσεις τους, παρεμπιπτόντως.

Αυτή είναι η κοινωνία, αυτά τα ελάχιστα αλλά ακριβά εφόδια ανάπλασης και απε-λευθέρωσης από τα τρωκτικά που ρήμαξαν τον τόπο. Φασούλι, φασούλι γιομίζει το σα-κούλι. Δεν χρειάζεται κανένα κομματικό φερέφωνο να υποδείξει στον ψηφοφόρο τι και ποιον πρέπει να ψηφίσει. Αυτές οι προτροπές έχουν φασιστικό χαρακτήρα. Αφήστε τους δημότες λεύτερους και αδειάστε τη φωτιά απ’ τα χέρια σας. Γιατί; Πρώτα εσάς θα κάψει...

«Ε.Ε», Ελλάδα-Θεσσαλία 15η του Μάη του 2018 www.fasoulas.de Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Βάιος Φασούλας

Βάιος Φασούλας

Ο Βάιος Φασούλας γεννήθηκε στο Γοργογύρι Τρικάλων 1947. Μετανάστευσε το 1970 στη Γερμανία κι εκεί παραμένει μέχρι σήμερα. Είναι ιδρυτής (11/2001) και πρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ - ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΠΕΝΤΕ ΗΠΕΙΡΩΝ - ΕΕΛΣΠΗ. Στο έργο του αναφαίνονται εμφανείς οι επιρροές από τα ιδεολογικά-πολιτικά ρεύματα της εποχής του που μας επιτρέπουν να αναγν...

Περισσότερα Άρθρα από τον ίδιο Αρθρογράφο

Δημοσκόπηση

Ένας κόσμος χωρίς πυρηνικά όπλα είναι:

 

Ημερολόγιο Άρθρων

Οκτώβριος 2019
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
Πέμπτη, 17 Οκτ. 2019 - 10:06:39
 

Newsletter

ΑρχικήΆρθρα«Κεντρική & Τοπική Εξουσία - Κράτος & Δήμος!» Top of Page