Εξάρχεια City

Με φόντο τα Εξάρχεια και με επίκεντρο τις ερωτικές σχέσεις, εξελίσσονται οι δεκαοκτώ ιστορίες της Στέλλας Καραμπακάκη, με τον γενικό τίτλο «Εξάρχεια City» που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Λυκόφως.

 

Στα Εξάρχεια, εκεί όπου όλα αποκτούν το δικό τους ξεχωριστό χρώμα και νόημα, το μόνο που μένει φαινομενικά αναλλοίωτο στις καφετέριες, τα μπαράκια και τους δρόμους γύρω απ’ την πλατεία είναι η προσπάθεια των ανθρώπων να συναντήσουν τον Έρωτα. Μόνο που αυτός, σαν να την έχει ακούσει λίγο περισσότερο, και όχι μόνο δεν τους φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα, αλλά κάνει αποτυχημένους συνδυασμούς και στήνει κωμικοτραγικές ιστορίες γνωριμιών, προσφέροντας άφθονο γέλιο. Γιατί όπως λέει η συγγραφέας Όλα είναι πιθανά όταν έχεις να κάνεις με ανθρώπους και συναισθήματα. Όλα είναι πιθανά όταν ερωτεύεσαι.

Μια συλλογή χιουμοριστικών διηγημάτων για πρώτα ραντεβού που δεν τα ακολούθησαν δεύτερα, για σχέσεις που διαλύθηκαν δίπλα σε μαυρόασπρα graffiti και άδεια μπουκάλια μπύρας, για έρωτες που πνίγηκαν ανάμεσα σε αναθυμιάσεις και κοκτέιλ μολότοφ. Και όλα αυτά στο μέρος που η συγγραφέας θεωρεί το κέντρο του κόσμου: τα Εξάρχεια.

Η συλλογή διηγημάτων «Εξάρχεια City» είναι το όγδοο βιβλίο της Στέλλας Καραμπακάκη.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

ΤΙΤΛΟΣ: Εξάρχεια City
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Στέλλα Καραμπακάκη
ISBN: 9786185429102
ΣΕΛΙΔΕΣ: 106
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 21*14
ΤΙΜΗ: 8,98 ευρώ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΚΟΦΩΣ

Pin It