Οι εκδόσεις Λυκόφως και τα βιβλιοπωλεία Lexis σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίας Α. Γεωργοπούλου «Οι κόρες του σκότους», την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019, στις 18.30, στο βιβλιοπωλείο Lexis (Αμερικής 63, Πάτρα).

 

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο εκδότης και συγγραφέας Αβέρκιος Λουδάρος.
Χορηγός επικοινωνίας της παρουσίασης ο ραδιοφωνικός σταθμός Αθήνα 9.84

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Κεντρικό πρόσωπο στο νέο βιβλίο της Μαρίας Γεωργοπούλου «Οι κόρες του σκότους», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως, είναι η Νατάσα, μια εσωστρεφής κοπέλα που δεν γνώρισε πατέρα και κρατάει αποστάσεις από τη μητέρα της. Η Νατάσα εργάζεται ως ιδιωτική ντετέκτιβ, αναλαμβάνοντας συνήθως υποθέσεις συζυγικής απιστίας.
Η ζωή της κυλάει χωρίς απρόοπτα, μέχρι που η σύζυγος ενός πολύ πλούσιου επιχειρηματία ζητάει τη συνδρομή της για να βρεθούν τα ίχνη της εξαφανισμένης κόρης της. Στην πορεία των ερευνών κι ενώ η Νατάσα καταλαβαίνει ότι η υπόθεση είναι πιο σκοτεινή από όσο είχε αρχικά εκτιμήσει, θα έρθει κοντά στον Άρη, έναν ελκυστικό συνάδελφό της, με τον οποίο θα συνεργαστούν.
Η Νατάσα και ο Άρης θα ανακαλύψουν ότι οι δαίμονες δεν είναι αποκυήματα φαντασίας και ότι υπάρχουν άνθρωποι πρόθυμοι να τους πουλήσουν την ψυχή τους. Και όχι μόνο…
Αλλά και αυτή η αποκάλυψη δεν είναι τόσο ανατριχιαστική μπροστά σε όσα η Νατάσα θα μάθει για το παρελθόν.