«Οι μνήμες των ψυχών»

Αποκλειστικά από τη αλυσίδα Public διατίθεται στο αναγνωστικό κοινό το μυθιστόρημα του Διονύση Αλυσανδράτου «Οι μνήμες των ψυχών», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως.

Με πλοκή που διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνώστη στις 400 σελίδες του βιβλίου, ο συγγραφέας επιχειρεί κατάβαση στα άδυτα της ανθρώπινης ψυχής και των σχέσεων.
Η ζωή της Νάσιας Χαρίτου είναι μια διαρκής πορεία στο απόλυτο σκοτάδι, με ανησυχητικούς θορύβους στο κατόπι της. Η αμνησία και η μανία καταδίωξης που την κυριεύουν την οδηγούν στο ιατρείο του ψυχολόγου, Αλέξανδρου Φιλιππάτου. Είναι, όμως, μόνο η τύχη που τη στέλνει σε εκείνον ή και η διαίσθησή της που της λέει ότι μπορεί να εμπιστευτεί έναν άγνωστο περισσότερο και από τον σύζυγό της;
Η είσοδος του ψυχολόγου στη ζωή της περιπλέκει περισσότερο το μωσαϊκό των συμπτώσεων. Το παρελθόν της Νάσιας καλύπτεται από ένα πέπλο μυστηρίου και όσοι φαίνεται να γνωρίζουν κάτι, βρίσκονται μυστηριωδώς δολοφονημένοι.
Μπορεί η ψυχή να σε οδηγήσει σ' αυτό που ο νους σου κρύβει; Ο ψυχολόγος και η Νάσια ξεκινούν ένα ταξίδι προς την αλήθεια, με εχθρούς το φόβο της λήθης, αλλά και τον κίνδυνο για τη ζωή τους. Είναι αρκετή η θέλησή τους για να τους αναδείξει νικητές σε μια μάχη που η λογική λέει ότι είναι χαμένη;

likofos

ΤΙΤΛΟΣ: Οι μνήμες των ψυχών
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Διονύσης Αλυσανδράτος
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΚΟΦΩΣ www.likofos.gr 210 3803310)
ΔΙΑΘΕΣΗ: Public
ΤΙΜΗ: 18,90 ευρώ

Pin It