Το Παρίσι δεν ανήκει σε κανένα

Φαντασία. Όχι απαραίτητα επιστημονική, αλλά αστείρευτη, τρελή, αλλοπαρμένη, αχαλίνωτη και φοβερά αστεία.

Αυτό είναι το κυρίαρχο στοιχείο στο σύμπαν του συγγραφέα Μ.Ε.Μακμάλεν γνωστού από εκατοντάδες δημοσιεύσεις των ιστοριών του σε κάθε είδους περιοδικό εδώ και μισό περίπου αιώνα. Κάποτε έπρεπε να γίνουν οι ιστορίες του βιβλίου. Αυτό εδώ που βλέπετε. Φυσικά από τις εκδόσεις Παράξενες Μέρες. Ένα τρελό διαμάντι στη σειρά: παράξενες μέρες στον κόσμο -και, προσθέτουμε με υπερηφάνεια ειδικά γι’ αυτήν την έκδοση: πολύ πέρα απ’ αυτόν!!

M.E.McMullen
Γεννήθηκε στο Σινσινάτι τον Αύγουστο του 1941. Από τη δεκαετία του 1970 ασχολείται αποκλειστικά με τη συγγραφή, γράφοντας διηγήματα επιστημονικής φαντασίας αλλά και πολλές mainstream ιστορίες. Έργα του έχουν δημοσιευθεί σε δεκάδες έντυπα αλλά και ηλεκτρονικά περιοδικά και ιστότοπους. The New Renaissance, Chicago Quarterly Review, Aboriginal SF, Antioch Review, Cafe Irreal, Avatar, Amazing Stories, Dana Literary Society, Editors Choice, Untoward Magazine, The Writing Disorder, Temenos, Nova SF, Press1, Blue Lake Review, The Tower Journal, Raft magazine, Newport Review και Kansas Quarterly είναι μερικά μόνο από αυτά. Ήταν υποψήφιος για το Pushcart Award το 2004. Αυτό όμως είναι το πρώτο του βιβλίο που εκδίδεται οπουδήποτε στον κόσμο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Ανδριάνα Ξενάκη
ΕΞΩΦΥΛΛΟ: Γιάννης Πετράκης
Σελίδες: 110
Τιμή: 10 ευρώ
ISBN: 978-618-81687-3-2

Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση - εκδόσεις Παράξενες Μέρες
Καποδιστρίου 4, Ρέθυμνο, 74100,
Επικοινωνία: Χειμάρρας 6, Ρέθυμνο &
Tηλέφωνα: 2831503835, 2831054166 & 6939573974
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ιστοσελίδα για την Ελλάδα: www.paraxenesmeres.gr
Ιστοσελίδα για το εξωτερικό: www.strangedaysbooks.gr
facebook: www.facebook.com/STRANGEDAYSBOOKS
blog: http://ekdoseis-paraxenesmeres.blogspot.gr/

*Οι τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ