«Το Παραμύθι της Εξάρτησης - Η Αποπλάνηση του Εθισμού»

Την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015, στις 19:30, στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων - Νεώριο Μόρο θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου «Το Παραμύθι της Εξάρτησης - Η Αποπλάνηση του Εθισμού».

Θα μιλήσουν οι συγγραφείς του: Ειρήνη Κριτσωτάκη, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Δαμιανός Δουΐτσης, Πρόεδρος της «Όασις» - Σύμβουλος Απεξάρτησης.

Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Χρήστος Τσαντής, Συγγραφέας και Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας.

Συντονίζει η δημοσιογράφος Μαρία Βούλγαρη.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου, θα διατεθούν για την υποστήριξη του κοινωνικού έργου της ΜΚΟ «Όασις - Κέντρο υποστήριξης εξαρτημένων ατόμων.

Λίγα λόγια για τους συγγραφείς του βιβλίου:

Ο Δαμιανός Δουΐτσης γεννήθηκε το 1959 και ζει στη Θεσσαλονίκη. Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.
Για περίπου 12 χρόνια ήταν εξαρτημένος από ναρκωτικά, τζόγο, αλκοόλ. Έπειτα από πολλές προσπάθειες κατάφερε να απεξαρτηθεί σε ένα ιδιωτικό κέντρο της Αγγλίας, σε ηλικία 32 ετών.
Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, αφιερώθηκε στη δημιουργία ομάδων αυτοβοήθειας. Το 2002, έπειτα από δέκα χρόνια προσφοράς και εθελοντισμού, ίδρυσε την Μ.Κ.Ο. ΟΑΣΙΣ, για τους εξαρτημένους ανθρώπους από ουσίες, τζόγο, αλκοόλ.

Η Ειρήνη Κριτσωτάκη γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης το 1968. Είναι σύμβουλος ψυχικής υγείας. Εκπαιδεύτρια του προγράμματος αυτοβοήθειας Θετική Δράση. Από το 2011 είναι εξωτερικός συνεργάτης του κέντρου απεξάρτησης ΟΑΣΙΣ.

Βιβλία που έχει γράψει είναι:

-Καραγκιόζης η Κοκκινοσκουφίτσα και ο καταραμένος λύκος, εκδ. Λιβάνης
-Θέλω να θυμάμαι. εκδ. Μύστης
-Η γοργόνα (Ενυδρείο Κρήτης, οικολογικό παραμύθι)
-Η σχολή των απλών, εκδ. Καλέντη

Pin It