Ρίζες και Χρώματα

Η γκαλερί σύγχρονης τέχνης BRAGGART παρουσιάζει την ατομική έκθεση του εικαστικού Γιώργου Συμεωνίδη με τίτλο «Ρίζες» και Χρώματα σε επιμέλεια Γιάννη Μήτρου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Μαΐου στις 20:30 στο art box της γκαλερί στη διεύθυνση Παπακυριαζή 55 & Σκαρλάτου Σούτσου, στο κέντρο της Λάρισας. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 15 Ιουνίου 2024

XΑΡΧΕΙΑ

Ο Εικαστικός Κύκλος ΔΛ παρουσιάζει την Τρίτη 4 Ιουνίου 2024 την νέα ατομική έκθεση του Νίκου Λεοντόπουλου με τίτλο «XΑΡΧΕΙΑ».

Η Άγνωστη Νήσος

Με τη διατομική έκθεση «Η Άγνωστη Νήσος» οι καλλιτέχνιδες Σοφία Κυριακού και Λία Πέτρου καλούν το κοινό σ’ έναν υπαρξιακό περίπατο, μια περιπέτεια μέσα κι έξω από τα όρια του εκθεσιακού χώρου.

Σπονδές στη θάλασσα

Την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 εγκαινιάζεται στην γκαλερί Καψιώτη η ομαδική έκθεση ζωγραφικής και γλυπτικής με τίτλο «Σπονδές στη θάλασσα».

«Θα τραγουδάω τη χαρά πίσω απ’ τα βλέφαρα των φοβισμένων ματιών

Έκθεση Ζωγραφικής και Χαρακτικής της Εύας Μελά στην Πινακοθήκη Δήμου Αθηναίων, Μυλλέρου και Γερμανικού, κτίριο Α, στο Μεταξουργείο, 30 Μάη έως 30 Ιούνη 2024. με τίτλο «Θα τραγουδάω τη χαρά πίσω απ’ τα βλέφαρα των φοβισμένων ματιών», του Μαχμούντ Νταρουίς,

Dreamland Chronicles

Το Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή (ΙΕΤΤ) παρουσιάζει την έκθεση της Αίγλης Πέττα με τίτλο: «Dreamland Chronicles». Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν τo Σάββατο 18 Μαΐου στις 19:00. Επιμέλεια έκθεσης: Ήρα Παπαδοπούλου.

Οσμές Χρόνου [Μνήμες & Κιβωτός]

Η αίθουσα τέχνης «εκφραση - γιαννα γραμματοπουλου», παρουσιάζει την ατομική έκθεση του Κώστα Τσώλη με τίτλο ΟΣΜΕΣ ΧΡΟΝΟΥ [Μνήμες & Κιβωτός].

Τα μάσκουλα της Τέχνης

Ο χώρος Τέχνης Αδαμαντία – Adamantia Art Space (Νειμποριό - Άνδρος) παρουσιάζει από Κυριακή, 28 Απριλίου έως Σάββατο, 18 Μαΐου την Ομαδική Εικαστική Έκθεση Τα μάσκουλα της Τέχνης

Αροδαμοί κι Ασπάλαθοι

Μια συνομιλία με τους θησαυρούς της Κρητικής χειροτεχνίας

Έαρ

Έκθεση Ζωγραφικής, Γλυπτικής, Ψηφιδωτού, Κοσμήματος και μοναδικών Αντικειμένων Τέχνης στην Sotiropoulos Art Gallery | Φώτης Σωτηρόπουλος

Υπόσχεση Ευτυχίας

Το Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή (ΙΕΤΤ) σας παρουσιάζει την ατομική έκθεση της Σαφίκου Μαρίνας με τίτλο «PROMESSE DE BONHEUR – ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΕΥΤΥΧΙΑΣ». Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 24 Απριλίου στις 19:00.

Η Οδύσσεια του Αληθινού Εαυτού

Η Luminous Eye Gallery (Μητσαίων 2Α, στην περιοχή Ακρόπολης, Αθήνα) με χαρά ανακοινώνει την έκθεση "Η Οδύσσεια του Αληθινού Εαυτού", σε σύλληψη και επιμέλεια της Επιμελήτριας Τέχνης Βέρας Κατρανίδου, με τη συμμετοχή εικαστικών καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΑΣΜΑ ΑΣΜΑΤΩΝ

πινακοθήκη Βογιατζογλου - Ελενη Μωραΐτη ατομική έκθεση με τιτλο ασμα ασματων

Θυμήσου, Σώμα...»

Η έκθεση «Θυμήσου, Σώμα...» στην Kalfayan Galleries είναι μια πολυπρισματική μελέτη της απεικόνισης του ανθρώπινου σώματος στη μοντέρνα και σύγχρονη τέχνη*.

Collage Remix 3

Η FokiaNou Art Space παρουσιάζει την ομαδική έκθεση "Collage Remix 3" αναδεικνύοντας για άλλη μια φορά τη σημασία και τη δημοτικότητα αυτού του μέσου καλλιτεχνικής έκφρασης.

Υπεροψία

Η αίθουσα τέχνης «εκφραση - γιαννα γραμματοπουλου», παρουσιάζει την ατομική έκθεση του Γιώργου Διβάρη με τίτλο Υπεροψία.

Η τέχνη είναι το δέντρο της ζωής

Το project #23 #24 ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ συνεχίζεται με την έκτη ομαδική εικαστική έκθεση στην καρδιά της Αθήνας, στο Κολωνάκι, στον ιστορικό χώρο του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου με θέμα τη φράση «Η τέχνη είναι το δέντρο της ζωής» που είπε ο Άγγλος ποιητής, ζωγράφος και μυστικιστής William Blake (Ουίλιαμ Μπλέηκ).

Μάγισσες

Ατομική έκθεση συλλεκτικών βιβλίων και ζωγραφικής.

Μες στο δάσος

H Nitra Gallery παρουσιάζει τους Ζωή Κεραμέα, Γιώργο Κόντη, Κατερίνα Κότσαλα, Ναταλία Μαντά, Ζήση Μπλιάτκα, Γιώργο Σταματάκη, Γιώργο Σταμκόπουλο, Κατερίνα Χάρου σε επιμέλεια Αρετής Λεοπούλου.

It’s not my fault

Την Τρίτη 2 Απριλίου η γκαλερί «7» παρουσιάζει, την έκθεση του ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ με τίτλο : «It’s not my fault». Επιμέλεια έκθεσης : Ήρα Παπαδοπούλου

Your history, it’s not my story

Η ατομική έκθεση της Αρτέμιδος Ποταμιάνου με τίτλο “Your history, it’s not my story” που θα πραγματοποιηθεί στην Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας-Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα από τις 4 Απριλίου έως τις 5 Μαϊου 2024, είναι μέρος μιας τριλογίας που συνεχίζεται ως ανοιχτός διάλογος στο χρόνο, θέτει αξιακά ζητήματα πάνω στην γυναικεία φύση και όσα την ταλανίζουν.