Έκθεση κεραμικού κοσμήματος

Η Αναστασία Γεμελιάρη σας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης εικαστικού κεραμικού κοσμήματος που συμμετέχει, μαζί με την Irina Voitenko, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 19:00 στον πολυχώρο Craftit (Λεωφ. Κηφισίας 232&Κασσαβέτη, Κηφισιά).

Διάρκεια έκθεσης: 15/02/2014 -01/03/2014.

Info 693 7146060, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.facebook.com/inspiremeceramics

Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Uroborus
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΜΟΥ

kosmima 1Ουροβόρος.
Αυτός που τρώει την ουρά του. Σύμβολο ερμαφρόδιτο, αρχέγονο. Σύμβολο θανάτου και γέννησης, καταστροφής και δημιουργίας.
Το κυκλικό του σχήμα υποδηλώνει την τελειότητα και την αποκατάταση της συμπαντικής αρμονίας. Τη σύνθεση του ανθρώπου σε συνδυασμό με την κυκλική κίνηση της γης. Το άπειρο, το απεριόριστο απ' όπου όλα προέρχονται και καταλήγουν.
Ατελείωτη η ροή των πραγμάτων... Ροή συνεχής στο χρόνο, αέναη. Τίποτα δεν εμποδίζει τη ροή αυτή, ούτε ο θάνατος. Γιατί μετά το θάνατο έρχεται η γέννηση... η αναγέννηση.
Η σπειροειδής του κίνηση τόσο απόλυτη, όσο μια ευθεία γραμμή. Η δημιουργική ώθηση για νέα αρχή τόσο αναγκαια! Η διατήρηση της ισορροπίας «της ψυχής του κόσμου» απαραίτητη!
Η Ζωή και ο Θάνατος. Δύο πόλοι εντελώς αντίθετοι μα και συμπληρωματικοί...

Αναστασία Γεμελιάρη

Pin It