ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Αλς & Ναυς - 3000 Χρόνια Γαλάζιο και Λευκό Αιγαίον

Η 11η ομαδική έκθεση, η οποία θα εγκαινιαστεί στην Πινακοθήκη του Δήμου Πειραιά την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024, με τίτλο: «ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Αλς & Ναυς - 3000 Χρόνια Γαλάζιο και Λευκό Αιγαίον» φέτος είναι αφιερωμένη στο νησί της Χίου

 

Στο πλαίσιο αυτό, η Χιώτισσα ζωγράφος Δέσποινα Σταθάκη παρουσιάζει την τελευταία σειρά έργων της, με τίτλο: «ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ»

Η έκθεση περιλαμβάνει 25 έργα μεικτής τεχνικής, σε καμβά και πέτρα.
Τα έργα αποτελούν βιωματικές εντυπώσεις αλλά και αναμνήσεις τοπίων με απρόσμενους χρωματικούς συνδυασμούς και αντισυμβατικά υλικά. Τα χρώματα αναμιγνύονται με έντονους κυματισμούς ή διαμορφώνουν οριζόντιες γεωμετρικές διαστρωματώσεις, δημιουργώντας θαλασσινούς ορίζοντες, ενώ ή απουσία συγκεκριμένων τοπίων επιτρέπει στο θεατή, με τη δική του φαντασία, να πλάσει τις δικές του ιστορίες για τις θάλασσες του νησιού της”.

Διεύθυνση: Φίλωνος 29 & Νοταρά 28 Πειραιάς
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο 11:00 - 14:00 & 19:00 - 22:00
Τηλ: 6980275555, 6948820389 / Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook: @spiritwhiteandblue, @Despoina Stathaki

Pin It