Τέχνη σε χώρους κατοικίας και δράσης

Ομαδική εικαστική έκθεση των Γιάννη Βακιρτζή, Μαρίνα Βαμβακά, Κώστα Βαρώτσο, Πόπη Ζωίδη, Χριστογιαννη Κουφοπουλο, Σταμάτη Σαμακουρη, Μυρτώ Σαμουϊλιδη, Βασίλη Σούλη και Sidnea D' Amiko, στην Artower Agora gallery.

 

Με την ανάπτυξη της ποικιλίας των οικονομικών δραστηριοτήτων του σύγχρονου πολιτισμού, ο χώρος δράσης των ανθρώπων της πόλης γίνεται μεταξύ της κατοικίας, εργασίας, αναψυχής . Είναι ένας χώρος που δεσπόζουν οι οριζόντιες και κάθετες , αφού αυτό εξυπηρετεί καλύτερα την λειτουργικότητα του. Η αισθητική προσαρμόζεται βάσει του νέου αυτού περιβάλλοντος. Η αποθέωση της ζωγραφικής του αστικού τοπίου είναι στο έργο του Γιάννη Βακιρτζή που βλέπουμε στην φωτογραφία και θα εκτεθεί σε αυτήν την έκθεση. όπως την αποθέωση του φυσικού τοπίου είχε πετύχει ο δάσκαλος του Π.Τετσης .

Η Τέχνη πολλές φορές μας κάνει να προσέξουμε αισθητικές αξίες που πριν να τις εντοπίσει η ματιά ενός καλλιτέχνη μπορεί να περνούν απαρατήρητες. Η ποίηση βρίσκεται πολλές φορές κοντά μας για να μας λυτρώσει από αυτά που μπορεί να μας δημιουργούν ρουτίνα ή και να μας βασανίζουν . Αρκεί μόνο να την αναζητήσουμε και θα φανερωθεί.

Εγκαίνια 9 Δεκεμβρίου
Ώρα 17.00' - 20.00'
Διάρκεια 09 έως 23 Δεκεμβρίου 2022

ART OWER AGORA GALLERY
Αρμοδίου 10 Βαρβάκειος πλατεία . β' όροφος

Είσοδος ελεύθερη . Ώρες λειτουργίας, Δευτέρα, Σάββατο 12.00 - 15.00. Τετάρτη, Παρασκευή 17.00 - 20.00. Εκτός ωραρίου κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας. Τηλ. 2103246100

Pin It