Για όλα φταίει ο φίλος μου

L.A. Theater από 13 Απριλίου 2016 για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων

Πόσο προσκολλημένη είναι η Ελληνίδα μάνα στα παιδιά της; Τι γίνεται όταν ένας εγκλωβισμένος γιος αποφασίζει να κάνει την επανάσταση του; Θα καταφέρει να βγει από το καβούκι του ή θα παρασύρει τους πάντες σε αυτή του την προσπάθεια;

Ο Δημητράκης είναι ο γιος που ονειρεύεται κάθε παραδοσιακή Ελληνίδα μάνα. Δεν πίνει, δεν βρίζει, δεν ξενυχτάει, δεν παίρνει ναρκωτικά, δεν αντιμιλάει, δεν... Μέχρι που επιστρέφει ο κολλητός του, ο Μητσάρας, από την Αγγλία και μαζί με την προκλητική Ντέμπορα θα προσπαθήσουν να του αλλάξουν τη ζωή. Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη στην ξεκαρδιστική κωμωδία «Για όλα φταίει ο φίλος μου» που ανεβαίνει στο Θέατρο Life n’ Art (L.A. Theater), κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή, στις 21:30, από 13 Απριλίου 2016, σε σκηνοθεσία Ζαχαρία Ρόχα.

Ο κοινωνικός νεοσυντηρισμός είναι αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης που βιώνουμε. Οι άνθρωποι κλείνονται όλο και περισσότερο στον εαυτό τους και αρνούνται ηθελημένα ν’ ακούσουν το σώμα και τα αισθήματά τους. Ευτυχώς, όμως, πάντα υπάρχουν οι φίλοι για να μας βοηθήσουν να κάνουμε ένα γενναίο βήμα μπροστά... Και αν δεν πετύχει η συνταγή, τότε... «για όλα φταίει ο φίλος μου»!
Και το ερώτημα παραμένει: θα τα καταφέρει ο Δημητράκης να βγει από το καβούκι του; Και ποια θα είναι η αντίδραση της υπερπροστατευτικής μαμάς Λούλας;

Το κείμενο της παράστασης υπογράφει ο Βαγγέλης Σαμιώτης (“Γηροκομείον Ο Παράδεισος”, “Από το μέλλον έρχομαι”, “Από τη Γεωργία...με αγάπη!”). Μια γνώριμη μικρογραφία της ελληνικής οικογένειας όπου όλοι θα αναγνωρίσουμε ένα κομμάτι μας!

Ταυτότητα παράστασης:
Κείμενο: Ευάγγελος Σαμιώτης
Σκηνοθεσία: Ζαχαρίας Ρόχας
Σκηνικά - Κοστούμια: Ιωάννα Μιχοπούλου
Σχεδιασμός αφίσας και φωτογραφίες: Γιώργος Γιαννίμπας

Παίζουν οι: Αλέξανδρος Ζαχαρέας, Τόνια Οικονόμου, Θανάσης Πατριαρχέας, Λούλα Τριανταφύλλου, Πάνος Τσαλιγόπουλος

Παραγωγή: L.A. (Life n’ Art) Theater

Δημόσιες σχέσεις – Επικοινωνία: Μαρκέλλα Καζαμία, 6946507792

Χώρος: L.A. (Life n’ Art) Theater
Κωνσταντινουπόλεως 82, (Μετρό Κεραμεικός)

Πρεμιέρα: 13 Απριλίου 2016
Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:30
Διάρκεια: 90’
Εισιτήρια: 12 ευρώ και 8 ευρώ (μειωμένο για φοιτητές και ανέργους) / Ειδικές τιμές εισιτηρίων για συλλόγους και γκρουπ
Κρατήσεις: 210-5789337 (ώρες ταμείου)

Επίσημος δικτυακός τόπος θεάτρου: www.lifeandart.gr

Το έργο είναι κατάλληλο για ανηλίκους άνω των 15 ετών.

Pin It