«Οδός Πολυδούρη»

Η Δημοτική Θεατρική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ) σε συμπαραγωγή με το Θεατρικό Οργανισμό Ακροπόλ, παρουσιάζουν το θεατρικό μονόλογο «Οδός Πολυδούρη» σε σκηνοθεσία Θοδωρή Γκόνη από την Τετάρτη 1 έως και την Κυριακή 5 Οκτωβρίου στο Θέατρο "Αντιγόνη Βαλάκου".

Πρόκειται για έναν μονόλογο απόλυτα γυναικείο που αναλαμβάνει να ερμηνεύσει η Ιωάννα Παππά.

Η «Οδός Πολυδούρη», το καινούριο έργο της Ρούλας Γεωργακοπούλου, μιλά για το δρόμο που «περπατούν» όλες οι γυναίκες του κόσμου και ανεβαίνει από 1 Οκτωβρίου και για λίγες παραστάσεις στο Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου σε σκηνοθεσία Θοδωρή Γκόνη.

Η παράσταση ανεβάζει στη σκηνή την ποιήτρια λίγο πριν πεθάνει. Με ψυχοπομπό ένα αντιφυματικό ραδιοφωνικό μήνυμα της εποχής να της μετράει τις ώρες, η Μαρία Πολυδούρη ξηλώνει το φόρεμά της μέχρι να μείνει γυμνή και ταυτόχρονα μονολογεί, εσωστρέφεται, εξωστρέφεται, χορεύει φοξ τροτ, τραγουδάει Αττίκ και απευθύνεται με κοριτσίστικο θυμό σε όσους έχουν φτιάξει το «μύθο» της, συχνά χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Τα σκηνικά και τα κοστούμια της παράστασης υπογράφει η Ελένη Στρούλια, τη μουσική ο Αλέξανδρος Γκόνης, τη χορογραφία η Χριστίνα Σουγιουλτζή και τους φωτισμούς ο Τάσος Παλαιορούτας, βοηθός σκηνοθέτη η Ζωή Δρακοπούλου.

odos-polydouriΟδός Πολυδούρη της Ρούλας Γεωργακοπούλου
με την Ιωάννα Παππά
Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου

Τετάρτη 1 και Πέμπτη 2 Οκτωβρίου, ώρα 21.15
Παρασκευή 3 έως Κυριακή 5 Οκτωβρίου, ώρα 18.30 - 21.15
Διάρκεια παράστασης: 60 λεπτά

Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 12 ευρώ, παιδικό/φοιτητικό/ανέργων/ΑΜΕΑ 10 ευρώ.
Προπώληση εισιτηρίων από την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου καθημερινά 11.00 – 14.00 και 18.00 – 20.00, στο Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών Δήμου Καβάλας (πρ. ΕΟΤ) στην κεντρική πλατεία Καβάλας (τηλ. Ταμείου 2510 620 566).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510. 220876 – 7 ώρες γραφείου.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΔHMOTIKΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
KABAΛAΣ (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΚΑΒΑΛΑΣ)

ΦΙΛΙΠΠΟΥ 4, Τ.Κ.652 01–ΤΗΛ. 2510/220876-7, FAX 220878 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Pin It