Καραγκιόζης και κουκλοθέατρο στο Μαρούσι

Την Κυριακή 24 Φλεβάρη, καραγκιόζης και κουκλοθέατρο συναντιούνται στη σκηνή του κινηματογράφου Διάνα στο Μαρούσι (Περικλέους 14, πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ) Δύο παραστάσεις με ένα εισιτήριο ! Στις 11.30 το πρωί , θα πραγματοποιηθεί παράσταση καραγκιόζη από το θέατρο σκιών ΄΄Νάμαστε΄΄, με τίτλο ''ο καραγκιόζης και το μαγεμένο δεντρί ''και αμέσως μετά θα ακολουθήσει παράσταση κουκλοθέατρου, από την ομάδα ΄΄φτου ξελεφτερία΄΄, με τίτλο '' όταν η κόκκινη κλωστή χάθηκε στο μεγάλο δάσος '' .

Η συνολική διάρκεια και για τις δύο παραστάσεις είναι μιάμιση ώρα, με το χρόνο να μοιράζεται περίπου στη μέση . Τιμή εισητηρίου και για τις δύο παραστάσεις , 6 ευρώ.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο : 6932971270 καθώς και στο τηλέφωνο του
κινηματογράφου διάνα (2108028587)

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ '' ΝΑΜΑΣΤΕ '' και ο καραγκιοζοπαίχτης Σπύρος Ξυπνητός , θα παρουσιάσει την παράσταση: Ο Καραγκιόζης και το μαγεμένο δεντρί. Γίνεται να ζωντανέψει ένα δέντρο ? Γίνεται, προκειμένου να σωθεί ! Θέλει, λέει το δεντρί, ο άνθρωπος τη φύση, ήσυχη να την αφήσει ...
Διασκευή παλιού παραμυθιού και θρύλων από διάφορα μέρη της Ελλάδας,
με έντονη τη συμμετοχή των παιδιών και οικολογικό μήνυμα. Διασκεδαστική παράσταση με μεγάλη εναλλαγή φιγούρων και παραμυθένια διάσταση .

karagiozopaixtis.wordpress.com

διάρκεια : 45'

Η ΦΤΟΥΞΕΛΕΥΤΕΡΙΑ ομάδα κουκλοθεάτρου και αφήγησης παραμυθιών παρουσιάζει την παράσταση "Όταν η Κόκκινη Κλωστή Χάθηκε στο Μεγάλο Δάσος"

Υπάρχουν άραγε ξυπνητήρια στο Μεγάλο Δάσος...;
Υπάρχει άραγε σκαντζόχοιρος στο γνωστό παραμύθι της Κοκκινοσκουφίτσας...;
Υπάρχουν άραγε Μπακακοί-Καλικάτζαροι με ορέξεις τρελές που μιλούν σε
γλώσσες ξένες μαγικές...; Όταν η κόκκινη κλωστή χάνεται στο μεγάλο δάσος... Όλα είναι πιθανά!
Παράσταση κουκλοθέατρου και αφήγηση λαϊκών παραμυθιών με ζωντανή μουσική και τραγούδια. Κούκλες, αντικείμενα και άνθρωποι συναντιούνται σε έναν κόσμο που δεν υπάρχει ο φόβος... στον κόσμο της Ελληνικής λαϊκής παράδοσης και μουσικής...
Διάρκεια : 45'
Συντελεστές
Αφήγηση - κιθάρα: Κωσταντής Μιζάρας
Εμψύχωση κούκλας και αντικειμένων: Αγγελική Γουναρίδη

http://omadaftouxelefteria.blogspot.com

Pin It