Το σινεμά συνεχίζει!

Μια πολλά υποσχόμενη καινοτομία για τους εναλλακτικούς σινεφίλ προτείνει η StraDa Films.

 

Πρόκειται για μια ανεξάρτητη εταιρία διανομής και παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών, τηλεοπτικών προγραμμάτων, ντοκιμαντέρ και κινουμένων σχεδίων. Διαθέτει πλούσιο κατάλογο κινηματογραφικών και τηλεοπτικών επιτυχιών δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην καλή σινε-φιλική ταινία, που στοχεύει σε ένα ευρύτερο κοινό.

Δραστηριοποιούμενη αρχικά στην online αγορά και ενοικίαση ταινιών μέσω της i-platforma, με αρκετά οικονομικό αντίτιμο, η StraDa Films προέβη σε αναβάθμιση των επιλογών που προσφέρει στους κινηματογραφικούς ακόλουθούς της, δίνοντας την ευκαιρία να παρακολουθήσουν κυκλοφορίες νέων ταινιών.

E-cinema λοιπόν, πλήρες εναρμονισμένο με το πνεύμα των ημερών της πανδημίας, προσφέρει τη δυνατότητα να στηρίξουμε τον κινηματογράφο της επιλογής μας και μας μεταφέρει σε πρώτη προβολή νέων ταινιών.

Ο ψηφιακός κινηματογράφος, ο οποίος φαίνεται να ισχυροποιεί μελλοντικά την παρουσία του, δίνει πνοή τόσο στους κινηματογράφους που παραμένουν αρκετό διάστημα κλειστοί, αλλά και στους θεατές να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα, χωρίς να στερηθούν την αγαπημένη τους συνήθεια.

Η πρώτη νέα ταινία που θα παρουσιάσει το e-cinema θα είναι η Lara του Jan- Ole Gerster, σκηνοθέτη επίσης και της ταινίας Oh-Boy.

Στα προσεχή το The Whaler Boy του Philipp Yuryev.

Αγοράστε λοιπόν το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο και συντονιστείτε στις οθόνες σας!


Για μια πρώτη εντύπωση!
Lara Trailer : 

 

Πληροφορίες στην ιστοσελίδα της StraDa:
https://www.stradafilms.gr/

Pin It