Nothing But Thieves - Moral Panic

Κάποιες φορές πρέπει να ψιθυρίσεις, για να ακουστείς. Κάποιες άλλες, πρέπει να φωνάξεις, ώστε η αγανάκτησή σου να γίνει κατανοητή, και κάποιες άλλες, διαλέγεις έναν δρόμο απλό. Ένα μονοπάτι που θα σε οδηγήσει σε έναν χείμαρρο συναισθημάτων.

Φεστιβάλ Voulez-Vous

Lamia Bedioui & Σόλης Μπαρκή - φωνή / κρουστά / didjeridoo -Fin’amor

Διεθνείς Μουσικές ημέρες Καλαμάτας

Με πρωταγωνιστές τον Jean-Guihen Queyras, έναν από τους πιο εμβληματικούς βιολοντσελίστες της εποχής μας, τον ανερχόμενο βιολονίστα- φαινόμενο Ιόνιαν Ηλίας Καντέσα και πολλούς αναγνωρισμένους Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες, οι Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας πραγματοποιούνται φέτος για τέταρτη χρονιά, από 25 μέχρι και 29 Σεπτεμβρίου.

Με μεγάλα ονόματα και ελεύθερη είσοδο το 18ο Preveza Jazz Festival

Δύο μοναδικές βραδιές που σκοπεύουν να αφήσουν αξέχαστο αυτό το καλοκαίρι υπόσχεται το Preveza Jazz Festival: 15 και 16 Αυγούστου, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφάλειας το Preveza Jazz Festival στην 18η του έκδοση «μετακομίζει» προσωρινά στο Δημοτικό Κηποθέατρο «Γιάννης Ρίτσος» με προσκεκλημένους την Έλλη Πασπαλά με το Elly loves Jazz , τους Gadjo Dilo, τους Human Touch και το Christos Tambouratzis project.

Όλα τα σουαρέ του κόσμου

Στέλλα Παππά: Η Ελληνίδα τραγουδοποιός που ταξιδεύει τον κόσμο, αποκλεισμένη στο Μεξικό.

Ξέμπαρκοι καιροί. Ήχοι εξόριστοι

Φεστιβάλ Ρεματιάς 2020 «Νύχτες αλληλεγγύης»…τραγουδώντας τον Καββαδία στους καιρούς της απόστασης

18ο Preveza Jazz Festival

Το Preveza Jazz Festival με μεγάλη χαρά ανακοινώνει τις δύο μοναδικές βραδιές που σκοπεύουν να αφήσουν αξέχαστο αυτό το καλοκαίρι: 15 και 16 Αυγούστου.

5ο Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Κουφονησίων

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Κορνήλιος Μιχαηλίδης - 19 Ιουλίου – 29 Αυγούστου 2020

Τους προβολείς στήσε

συναυλία - αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο | Ηρώδειο, 15 & 16 Ιουλίου

Μουσικό Χωριό 2020 - τελικό πρόγραμμα

Για δέκατη τέταρτη χρονιά, το Μουσικό Χωριό μεταμορφώνει το μεσαιωνικό πηλιορείτικο χωριό του Αγίου Λαυρεντίου σε τόπο καλλιτεχνικής συμβίωσης, μουσικής πράξης και εκπαίδευσης, μέσα σε ένα φυσικό και αρχιτεκτονικό περιβάλλον απαράμιλλης ομορφιάς.

Μουσικό Χωριό 2020 -  Αύγουστος, Άγιος Λαυρέντιος Πηλίου

Για δέκατη τέταρτη χρονιά, το Μουσικό Χωριό μεταμορφώνει το μεσαιωνικό πηλιορείτικο χωριό του Αγίου Λαυρεντίου σε τόπο καλλιτεχνικής συμβίωσης, μουσικής πράξης και εκπαίδευσης, μέσα σε ένα φυσικό και αρχιτεκτονικό περιβάλλον απαράμιλλης ομορφιάς.

Καραντίνα στη Βία #SpeakUp

Ta Σπουδαία Events με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων παρουσιάζει το πρώτο διαδικτυακό hip hop φεστιβάλ

Μουσική για το Μουσείο

Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης και o Μητροπολιτικός Οργανισμός Μουσείων Εικαστικών Τεχνών Θεσσαλονίκης (MOMus) παρουσιάζουν το πρωτοποριακό πρόγραμμα ‘Μουσική για το Μουσείο’, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού.

Αυλοί και Χρώματα

Σάββατο 28 Μαρτίου - Η Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών στο Μουσείο Μπενάκη

και ρόδο μέσα μου πολύ….

Το Πειραϊκό Φωνητικό Σύνολο Libro Corο θα παρουσιάσει τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020 στις 7.30 μ.μ. στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στον Πολυχώρο του Συλλόγου Φίλοι της Μουσικής τη συναυλία «και ρόδο μέσα μου πολύ….». Μελοποιώντας Διονύσιο Σολωμό-Έλληνες Συνθέτες

Μουσικό Χωριό 2020

Αύγουστος, Άγιος Λαυρέντιος Πηλίου - Για δέκατη τέταρτη χρονιά, το Μουσικό Χωριό μεταμορφώνει το μεσαιωνικό πηλιορείτικο χωριό του Αγίου Λαυρεντίου σε τόπο καλλιτεχνικής συμβίωσης, μουσικής πράξης και εκπαίδευσης, μέσα σε ένα φυσικό και αρχιτεκτονικό περιβάλλον απαράμιλλης ομορφιάς.

10ο Φεστιβάλ Φωνητικών Συνόλων Παραδοσιακής Μουσικής - Τρίπολη

Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 | 7:00 μ.μ. - Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο, Σπετσεροπούλου 3, 22100 Τρίπολη

10ο Φεστιβάλ Φωνητικών Συνόλων Παραδοσιακής Μουσικής

Το Ερευνητικό Κέντρο Ελληνικού Τραγουδήματος [ΕΡ.Κ.Ε.Τ.] και η Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης [Φ.Ε.Ξ.] διοργανώνουν το 10ο Φεστιβάλ Φωνητικών Συνόλων Παραδοσιακής Μουσικής [Φ.Φ.Σ.Π.Μ.] στην Ξάνθη.

One Night Stand

με τον Μάνο Αθανασιάδη - Αμαξοστοιχία-Θέατρο «το Τρένο στο Ρουφ» Μουσικό Βαγόνι Orient Express

Cabaret Berlin

Την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου η Ζώγια, στη Θεσσαλονίκη, υποδέχεται την Γεωργία Συλλαίου για μια βραδιά υπό τον τίτλο "Cabaret Berlin". Μαζί της ο Στέργιος Βαλιούλης

Αριστερά καθ΄υπόθεσιν

Μία μουσικοποιητική Σύνθεση της Ειρήνης Κανακάκη για τη Γυναίκα, την Αριστερά και την Ελλάδα