«Αθηνά Live»

Παρασκευή 20 και Σάββατο 21 Ιανουαρίου ’17

YIORGOS FAKANAS GROUP guitar project

lead guitar GUTHRIE GOVAN

‘Ενας από τους μεγαλύτερους σύγχρονους ηλεκτρικούς (στην κυριολεξία!) κιθαρίστες ο GUTHRIE GOVAN θα είναι και πάλι μαζί μας για δύο συναυλίες-έκπληξη στο φυσικό του χώρο στην Ελλάδα, στο «Αθηνά Live» μέσα στο «Ωδείο Τέχνης Φακανά» του οποίου είναι και επίτιμος καθηγητής. Τον έχουμε θαυμάσει στον ίδιο, πάντα, χώρο να παρουσιάζει με το προσωπικό του σχήμα το θρυλικό του cd “EROTIC CAKES”, να συμμετέχει στο YFG, να παίζει με το super group των “ARISTOCRATS” σε 4 μεγάλες συναυλίες. Αυτή τη φορά θα κάνει κάτι διαφορετικό: Αποδεικνύοντας πόσο μεγάλος μουσικός είναι, ξεφεύγει από τον σίγουρο δρόμο των προσωπικών του συνθέσεων και παίζει την μουσική του YFG ως leader του γκρουπ, βάζοντας στην δοσμένη μουσική, την προσωπική του μεγαλόπρεπη σφραγίδα.

Έτσι, οι συνθέσεις γίνονται “δικές του” αφού το YFG θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά χωρίς πνευστά, έχοντας κλασικό rock-fusion χαρακτήρα με lead guitar τον GUTHRIE GOVAN, keyboards τον Δημήτρη Σεβδαλή, el.bass τον Γιώργο Φακανά και drums τον Mένιο Πασιαλή.

YFG-GUITAR PROJECT λοιπόν,με lead guitar GUTHRIE GOVAN. Αυτή, άλλωστε, είναι η πραγματική αποστολή κάθε δημιουργικής μουσικής: Να προχωρά πάντα μπροστά, προτείνοντας νέους ήχους με συνεργασίες στο υψηλότερο επίπεδο. Αυτό δηλαδή ακριβώς που κάνει, δύο δεκαετίες τώρα, το YFG-Yiorgos Fakanas Group, έχοντας συνεργαστεί με μερικούς από τους μεγαλύτερους σύγχρονους μουσικούς σε συναυλίες σε Ευρώπη, Ασία και Αμερική.

Νέος κιθαριστικός ήχος σε δοσμένη μουσική, άλλη άποψη, άλλη προσέγγιση, μεγάλες συναυλίες με τον GUTHRIE GOVAN να δημιουργεί όπως αυτός ξέρει....χρειαζόμαστε κάτι περισσότερο για να γεμίσουμε το «Αθηνά Live» και πάλι?

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου ’17 ΩΡΑ : 21.30 και

Σάββατο 21 Ιανουαρίου ’17 ΩΡΑ: 22.30

Είσοδος 15 € με προαγορά (έως 13 Ιανουαρίου ’17 ) και 19 € στο ταμείο.

ΑΘΗΝΑ΄Live: Λ. Ποσειδώνος 3–Παραλία Ν.Φαλήρου-Μοσχάτου

Τηλ.2104813605–2104819355 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. www.fakanas.gr

Pin It