Καλοκαιρινή Τζαζ Ακαδημία στην Μάνη

Μεταξύ 3-9 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στην Μεσσηνιακή Μάνη, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Στούπα,η πρώτη καλοκαιρινή τζαζ ακαδημία.

Η ακαδημία αναφέρεται σε όλους τους μουσικούς όλων των οργάνων. Θα διδαχθούν τζαζ αυτοσχεδιασμός, αρμονία, θεωρία, ear training, ρυθμικό σολφέζ, workshops. Καθημερινά μετά το πέρας των μαθημάτων όλοι οι σπουδαστές θα συμμετέχουν σε jam sessions. Η κεντρική ιδέα της ακαδημίας εντοπίζεται στο να δώσει την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να εισαχθούν και να καλλιεργήσουν την αυτοσχεδιαστική τους ικανότητα μέσα απο την γλώσσα της τζαζ.

Σύρρος Σύλβιος
Καλλιτεχνικός Διευθυντής

ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ
Σύλβιος Σύρρος-σαξόφωνο,αυτοσχεδιασμό,φωνητικό αυτοσχεδιασμό,αρμονία,workshops
Γιώργος Μικρός-τζαζ πιάνο,θεωρητικά,workshops
Αναστάσης Γούλιαρης-τύμπανα,workshops,ρυθμικό σολφέζ
Νάσια Γκόφα-τραγούδι
Αρίωνας Γυφτάκης-μπάσο

διοργανωτής: MKO bjazz

πληροφορίες: 694 857 4995
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
website: jazzmani.wix.com/jazzacademy

jazz mani logotypoΗ Καλοκαρινή/Τζαζ/Ακαδημία/Μάνη απευθύνεται σε μουσικούς όλων των επιπέδων και όλων των ηλικιών. Αυτοί που έχουν ήδη κάποια εμπειρία με την τζαζ θα μπορέσουν να βελτιώσουν τις θεωρητικές τους και τις πρακτικές τους γνώσεις αλλά και τις εκτελεστικές τους ικανότητες καθώς θα συμμετέχουν στα καθημερινά jam sessions. Γι΄αυτούς που δεν έχουν προηγούμενη επαφή με την τζαζ θα είναι μια ευκαιρία να γνωρίσουν τον τρόπο λειτουργίας της τζαζ και τις βασικές της αρχές. Θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στον αυτοσχεδιασμό καθώς αυτός είναι και παραμένει το βασικό κίνητρο για να παίξει κανείς τζαζ.

Οι τάξεις των ομαδικών μαθημάτων θα χωριστούν απο τους καθηγητές ανάλογα με το επίπεδο του κάθε μαθητή. Θα δοθεί έμφαση στο ρυθμικό μέρος της μουσικής (swing feel, syncopation) καθώς και στις βασικές αρχές της αρμονικής ανάλυσης.

Pin It