Γλυπτική

Ηλεκτρονικό περιοδικό για τις τέχνες και τον πολιτισμό.
  1. Το Τελλόγλειο Ίδρυμα, στη Θεσσαλονίκη, παρουσιάζει την έκθεση «Ιωάννα-Giovanna-Jeanne Spiteris/Σπητέρη», η οποία θα είναι επισκέψιμη για το κοινό από την Παρασκευή 10 Μαρτίου στις 9:00.

  2. Με αφορμή τα 100 χρόνια γέννησης του καλλιτέχνη Φιλόλαου Τλούπα, γνωστός και ως «Φιλόλαος», όπου γεννήθηκε στη Λάρισα, η P gallery | sculpture έχει τη τιμή να παρουσιάσει τις μακέτες από μνημειακά έργα όπου δημιούργησε στη Γαλλία.

  3. Η ομαδική έκθεση, Σύγχρονη Γλυπτική, παρουσιάζει 3 νέους καλλιτέχνες τον Eric Liot, τον Jean-Michel Pradel-Fraysse και την Έυα Παπαδοπούλου, όπου έχουν ξανά εκθέσει έργα τους στη P gallery | sculpture σε ομαδικές εκθέσεις. Καθένας τους απεικονίζει τη σύγχρονη γλυπτική με διαφορετικές τεχνικές και υλικά.

  4. Η γκαλερί «Λόλα Νικολάου» στη Θεσσαλονίκη, εγκαινιάζει τη συνεργασία της με τη γλύπτρια Βάλλυ Νομίδου.

  5. Σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας ολοκληρώθηκαν τα εγκαίνια παρουσίασης του εμβληματικού γλυπτού του Γιώργου Ζογγολόπουλου «Τέσσερις Εποχές» στο Κτήμα Σκούρα στη Νεμέα την περασμένη Παρασκευή 21 Οκτωβρίου σε επιμέλεια της ιστορικού τέχνης Ίριδας Κρητικού και διοργάνωση του Κτήματος Σκούρα και του Ιδρύματος Γεωργίου Ζογγολόπουλου.