Γλυπτική

Ηλεκτρονικό περιοδικό για τις τέχνες και τον πολιτισμό.
  1. Στην έκθεση στην γκαλερί Κalfayan που διαρκεί έως τις 2 Νοεμβρίου παρουσιάζονται αντιπροσωπευτικά έργα του Βλάση Κανιάρη (1928-2011) από τις δεκαετίες 1950-1980: γλυπτά, έργα από τη σειρά των ‘Τοίχων’ και μνημειακές γλυπτικές εγκαταστάσεις.

  2. Η P Gallery Sculpture παρουσιάζει την έκθεση "Η Γεωμετρία της Κίνησης και της Αφαίρεσης", μια συναρπαστική ομαδική έκθεση που εξερευνά τη δυναμική σύγκλιση της γεωμετρίας, της κίνησης και της αφαίρεσης στη σύγχρονη γλυπτική.

  3. Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024, στην αίθουσα «Ειρήνης Κατσίγρα» της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας - Μουσείου Γ. Ι. Κατσίγρα, θα εγκαινιαστεί η έκθεση-αφιέρωμα του διεθνώς καταξιωμένου γλύπτη Φιλόλαου, που κατάγεται από τη Λάρισα και έζησε και δραστηριοποιήθηκε καλλιτεχνικά στη Γαλλία.

  4. Το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης “Θεόδωρος Παπαγιάννης” σας προσκαλεί στο 14ο Συμπόσιο Γλυπτικής και τις παράλληλες εκδηλώσεις του που θα λάβουν χώρα από 1 έως και 20 Αυγούστου 2024, στον αύλειο χώρο του Μουσείου, στο Ελληνικό Ιωαννίνων.

  5. H Γκαλερί Donopoulos International Fine Arts παρουσιάζει με υπερηφάνεια την έκθεση Αντωνία Παπατζανάκη: Απειροελάχιστοι Σχηματισμοί, που θα διαρκέσει από τις 6 Ιουνίου έως τις 7 Ιουλίου 2024.