Ζωγραφική

Ηλεκτρονικό περιοδικό για τις τέχνες και τον πολιτισμό.
  1. Η διακεκριμένη ζωγράφος Κάτια Βαρβάκη παρουσιάζει από την 1η Νοεμβρίου 2024 στην γκαλερί Αστρολάβος τη νέα συναρπαστική ενότητα έργων της με τον αινιγματικό, ανοιχτό σε ενδοσκοπική θέαση και ερμηνεία τίτλο «Φυσάει o Χρόνος στα Όνειρα».

  2. Ο χώρος τέχνης Alma Mater (Εμμανουήλ Μπενάκη 62, Εξάρχεια, Αθήνα), σε συνεργασία με τον Επιμελητή Τέχνης Πάρη Καπράλο, και τη πλατφόρμα για τη προώθηση των εικαστικών τεχνών ARTgrID, παρουσιάζει την έκθεση υδατογραφίας του Foti Kllogjeri με τίτλο "Ορίζοντες" στην Αθήνα, και προσκαλεί το φιλότεχνο κοινό στα εγκαίνια της τη Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2024 στις 19:00.

  3. Ο Επιμελητής Τέχνης Πάρης Καπράλος παρουσιάζει την ατομική έκθεση της Ελένης Καρνέζη με τίτλο "Των αισθήσεων και των παραισθήσεων" στη Chili Art Gallery (Δημοφώντος 13-15, Θησείο, Αθήνα) και προσκαλεί το φιλότεχνο κοινό στα εγκαίνια της τη Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2024 στις 19:00.

  4. Ο χώρος τέχνης ArteVisione-Nicos Chiotinis με μεγάλη χαρά παρουσιάζει για δεύτερη φορά μετά από δυο χρόνια την ατομική έκθεση του ζωγράφου Δημήτρη Βογιαζόγλου Dimitris Voyiazoglou με τίτλο “Φάος Ακτικής”.

  5. Η Γκαλερί Κουρντ στην Αθήνα παρουσιάζει την έκθεση «Γραφές με χρώματα», που επιμελείται η Ελένη Βαρόπουλου.