Ζωγραφική

Ηλεκτρονικό περιοδικό για τις τέχνες και τον πολιτισμό.
  1. Το EIGHT/ΤΟ ΟΧΤΩ παρουσιάζει την ατομική έκθεση «Μια συνηθισμένη ημέρα: μας σκέφτηκα να ξαπλώνουμε στο χώμα» του Παναγιώτη Κεφαλά

  2. Η ζωγράφος Αγγελική Συμεωνίδη παρουσιάζει τη νέα της εικαστική δουλειά με τίτλο «Gold Pavements» στην ‘Tsantilis Art’ Gallery, με έργα εμπνευσμένα από τις σπασμένες-ραγισμένες πλάκες των Αθηναϊκών πεζοδρομίων.

  3. Η Art Zone Gallery 42 Athens, παρουσιάζει την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου στις 20.00, την 1η Ατομική Έκθεση του Δημήτρη Κυριάκου “Saying without saying”.

  4. Η Myro Gallery ανακοινώνει την επερχόμενη ατομική έκθεση του Αλέξανδρου Σκαρίμπα, «Εν αιθέρια… νεφελώδεις» που θα λάβει χώρα την Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023, στις 19:00, και θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό μέχρι το Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2023, στην Myro Gallery (Νικηφόρου Φωκά 8, Θεσσαλονίκη).

  5. Με συνέπεια και συνέχεια στην πολιτιστική του δράση, το Κοινωφελές Ίδρυμα Λεωνίδα Κ. Μακρή - ιατρού, εγκαινιάζει το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, στις 19:30 στο κτίριο της Στέγης Τέχνης & Πολιτισμού του Ιδρύματος, την έκθεση «ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΠΑΝΘΙΣΜΑ, Από τον Γύζη έως το σήμερα».