Ημερίδες
-
Κινηματογράφος και Εκπαίδευση
Το 15ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λάρισας, στο πλαίσιο του προγράμματος για παρουσία με εκδηλώσεις και δράσεις όλο το χρόνο, διοργανώνει το Σάββατο 28 Ιανουαρίου από 10.30 – 15.00 στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας, Ημερίδα με θέμα Κινηματογράφος και Εκπαίδευση.
-
Η βιομηχανική κληρονομιά και ο ρόλος της στην πολιτιστική ανάπτυξη των τόπων
Το Θέατρο Χαλκίδας με την αιγίδα και την στήριξη του Επιμελητηρίου Εύβοιας, διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Η βιομηχανική κληρονομιά και ο ρόλος της στην πολιτιστική ανάπτυξη των τόπων» η οποία διαρθρώνεται γύρω από την επαναλειτουργία, ανάδειξη και προστασία ανενεργών μεταβιομηχανικών εγκαταστάσεων και τοπίων
-
Δημοκρατία και Τέχνη: Προκλήσεις και Προοπτικές
Συνέδριο «Δημοκρατία & Τέχνη: Προκλήσεις και Προοπτικές» - Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 / 10:00-14:00
-
Απόγειος - από την πράξη στην θεωρία
Η Creo Dance Company και η χορογράφος Πωλίνα Κρεμαστά σας προσκαλούν στην επίσημη παρουσίαση της κινητικής έρευνας «Απόγειος» - από την πράξη στην θεωρία η οποία θα διεξαχθεί εν είδη Ημερίδας, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρες 13:30 – 21:30 στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Κτιρίου Τσίλλερ, Εθνικό Θέατρο.
-
80 χρόνια από τη λήξη του Ισπανικού Εμφυλίου
Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο-ΕΑΠ/Προπτυχιακό Πρόγραμμα -Ισπανική Γλώσσα και Πολιτισμός, το Ινστιτούτο Θερβάντες της Αθήνας και η Ισπανική Πρεσβεία διοργανώνουν διεθνές Συνέδριο με θέμα «80 χρόνια από τη λήξη του Ισπανικού Εμφυλίου-Αφιέρωμα στον Edward Malefakis», που θα διεξαχθεί στην Αθήνα, από την Πέμπτη 4 έως και το Σάββατο 6 Απριλίου 2019. (09:00 - 19:30)