Σεμινάρια

Ηλεκτρονικό περιοδικό για τις τέχνες και τον πολιτισμό.
  1. Η νεοφώτιστη Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Έκτη Τέχνη», με την πολυπράγμωνα διευθύντρια Βάσια Αργέντη στο τιμόνη της, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος φιλοξενεί σεμινάρια δια ζώσης αφιερωμένα στο Θέατρο, τον Κινηματογράφο, την Τηλεόραση και σε κάθε άλλη μορφή Τέχνης που αγγίζει την Υποκριτική!

  2. Για δέκατο όγδοο συνεχόμενο χρόνο θα πραγματοποιηθεί στο Επί Κολωνώ το σεμινάριο “Υποκριτική σε Κείμενα In Progress” με την Πέπη Μοσχοβάκου. Η έναρξη του σεμιναρίου θα γίνει την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023 και τα μαθήματα θα ολοκληρωθούν τέλος Ιουνίου του 2024.

  3. Όλα τα σεμινάρια απευθύνονται σε καλλιτέχν/ες, χορευτ/ες, μουσικούς, ηθοποιούς, performer, τραγουδιστ/ες, συνθέτ/ες, σκηνοθέτ/ες και οποιονδήποτε θέλει να εξερευνήσει αυτόν τον τομέα!

  4. Το θεατρικό εργαστήριο Studio NAMA ιδρύθηκε το 1992 από την Ελένη Σκότη και αποτελεί μια από τις βασικές συνιστώσες των δραστηριοτήτων του θεάτρου Επί Κολωνώ. Οι βασικές αρχές της μεθόδου που ακολουθείται στο Studio Νάμα από την Ελένη Σκότη, είναι βασισμένες στο σύστημα του Στανισλάφσκυ, όπως έχει εξελιχθεί σήμερα στην Αμερική και στην Αγγλία.

  5. Ο Κώστας Γάκης και η Νατάσα Φαίη Κοσμίδου ξεκινούν δύο τετράμηνα θεατρικά σεμινάρια, το ένα πάνω στην τραγωδία και το άλλο πάνω στην κωμωδία.