Χορός

Ηλεκτρονικό περιοδικό για τις τέχνες και τον πολιτισμό.
  1. Το Boulevard Humaine έχει ως σημείο εκκίνησης το έργο Okho του Γιάννη Ξενάκη, μια ανάθεση για τον εορτασμό των 200 χρόνων από τη Γαλλική Επανάσταση που γράφτηκε για μια χαρακτηριστική αφρικανική ενορχήστρωση.

  2. Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας ανάδειξης του έργου σύγχρονων Ελληνίδων και Ελλήνων χορογράφων «Τετάρτες Χορού» του θεάτρου Θησείον, θα παρουσιαστεί και η παράσταση χορού Dreams of Time σε σύλληψη - σκηνοθεσία - χορογραφία της Δάφνης Αντωνιάδου.

  3. Οι Φανταστικές Γυναίκες, μια παράσταση - γιορτή της γυναικείας ύπαρξης και της γυναικότητας των ανθρώπων, από την ομάδα ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΧΟΡΟΘΕΑΜΑ, σε χορογραφία Αντιγόνης Γύρα, μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε την περασμένη άνοιξη, επιστρέφει στο θέατρο Ροές από τις 15 ως τις 19 Δεκεμβρίου 2023 για πέντε μόνο παραστάσεις.

  4. μια μοναδική παράσταση Ιαπωνικού Butoh με τον θρυλικό χορευτή Imre Thormann

  5. To MOVING COLORS III, το μοναδικό φεστιβάλ σύγχρονου χορού στην Ελλάδα που απευθύνεται πρωτίστως σε νεανικό κοινό, επιστρέφει στην τρίτη εορταστική του έκδοση στην Αθήνα την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Φρόσως Τρούσα και υπόσχεται πέντε μέρες γεμάτες κίνηση, χρώματα και ρυθμό.