Acting Lab

1 Σύστημα – 11 τεχνικές – 1 παράσταση

Χίλιες λέξεις για το καλοκαίρι

Για πρώτη φορά ο Νικόλας Ανδρουλάκης παρουσιάζει τα εργαλεία της συνειρμικής του συγγραφικής μεθοδολογίας, σε ένα εξελικτικό σεμινάριο, από τις 15 ως τις 27 Ιουλίου.

Λέξεις στο χαρτί – ρόλος στη σκηνή

Ο Σωτήρης Δούβρης, μέσα από μια σειρά 8 μαθημάτων παρουσιάζει μια μέθοδο προσέγγισης ρόλου που στηρίζεται στην αντιπαραβολή των στοιχείων του χαρακτήρα του ηθοποιού με τον ρόλο που ερμηνεύει. Ο συμμετέχων παρακολουθεί έναν θεατρικό χαρακτήρα να γεννιέται χρησιμοποιώντας σαν πρώτη ύλη τα χαρακτηριστικά του ηθοποιού , το σώμα του και την ψυχή του. Ο ρόλος από λέξεις στο χαρτί , γίνεται άνθρωπος με σάρκα και οστά.

Σεμινάρια & Εργαστήριο Υποκριτικής με τον Θωμά Μοσχόπουλο

Λόγω μεγάλης ζήτησης, νέοι κύκλοι για τα Σεμινάρια και το Εργαστήριο Υποκριτικής με τον Θωμά Μοσχόπουλο στο θέατρο ΠΟΡΤΑ

Masterclass στο ImProva

Ο χώρος τέχνης Improva (Arts-Rehearsal-Space) και η εταιρεία παραγωγής Horme pictures παρουσιάζουν δύο ιδιαίτερα εργαστήρια στον χώρο της ερμηνευτικής τέχνης: «Ηθοποιός μπροστά στην κάμερα» του σκηνοθέτη, σεναριογράφου και παραγωγού Βασίλη Μαζωμένου & «Σκηνική Παρουσία & Συμπεριφορά» της θεατρολόγου /σκηνοθέτη Μαριάννας Κοντούλη.

Θερινά Σεμινάρια Υποκριτικής

Όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και στο φετινό του 2020 θα πραγματοποιηθούν στο Επί Κολωνώ κατά τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο σεμινάρια υποκριτικής με την Ελένη Σκότη.

Σεμινάρια για τις Τέχνες & τον Πολιτισμό

ONLINE Σεμινάριο Πολιτιστικής Επικοινωνίας με τον Άρη Ασπρούλη.

2ο Διεθνές Σεμινάριο και Διαγωνισμός Διεύθυνσης Ορχήστρας

Ο μαέστρος Μιχάλης Οικονόμου και η Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών ενώνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τις δυνάμεις τους για να συνεχίσουν το θεσμό που ξεκίνησαν πέρυσι.

Εργαστήριο υποκριτικής στην κάμερα με τη Σεραφίτα Γρηγοριάδου

Στο πλαίσιο του πολυθεματικού εκπαιδευτικού προγράμματος για μικτές ομάδες Liminal Fantasia σε προσκαλούμε να λάβεις μέρος σε ένα εργαστήριο υποκριτικής στην κάμερα με την Σεραφίτα Γρηγοριάδου!

Σεμινάρια oriental και tribal fusion bellydance

Η Oriental Superstar Diana Gnatchenko έρχεται για 1η φορά στην Αθήνα, προσκεκλημένη της Άννας Δημητράτου και του Oriental Expression Awards. Μαζί της, η διεθνούς φήμης Ελληνίδα Tribal Fusion Star Εύα Χατζηχρήστου.

Σεμινάριο Χορού και Αυτοσχεδιαμού με την Ιωάννα Αντώναρου

Τεχνική του τεμπέλικου σώματος και αυτοσχεδιασμός. Ένα σεμινάριο κατά το οποίο θα αφήσουμε το σώμα μας να ενδώσει στη βαρύτητα, χωρίς όμως να χάσει την ενεργητικότητα του.

Εικαστική ματιά μέσα στην ψηφιακή εικόνα

Στο πλαίσιο του ENERGY ATHENS 2020, διοργανώνουμε το Εργαστήρι Ψηφιακής Εικόνας με τον Εικαστικό, Εκπαιδευτικό και Αρχιτέκτονα Κώστα Κοσνετζώφ, που θα το παρουσιάσει σε δύο μέρη, στο EUROPEAN CENTRE ATHENS, Μητροπόλεως 74, Αθήνα.

Ανώνυμοι άνθρωποι - Διάσημα πορτραίτα

Στο πλαίσιο του ENERGY ATHENS 2020, διοργανώνουμε Εργαστήριο Εγκαυστικής με τον Εικαστικό και Συντηρητή Έργων Τέχνης Κωνσταντίνο Βερούτη, στο EUROPEAN CENTRE ATHENS, Μητροπόλεως 74, Αθήνα.

Εργαστήριο υποκριτικής της Ομάδας Νάμα

Το θεατρικό εργαστήριο Studio NAMA ιδρύθηκε το 1992 από την Ελένη Σκότη και αποτελεί μια από τις βασικές συνιστώσες των δραστηριοτήτων τού θεάτρου Επί Κολωνώ.

Σκηνογραφία - Φωτισμοί 2020

Η νέα χρονιά φέρνει και νέες προκλήσεις για την Καταπactή, μέσα από δύο ολοκαίνουρια εργαστήρια για δύο ειδικότητες εντελώς απαραίτητες για το ανέβασμα μιας θεατρικής παράστασης. Σκηνογραφία και σχεδιασμός φωτισμών λοιπόν!

Eργαστήριο ρυθμολογίας με τον Νίκο Τουλιάτο

Νέο καλλιτεχνικό εργαστήριο ενηλίκων από τις Μορφές Έκφρασης

Photo by Museum of Hartlepool

Το θεωρητικό σεμινάριο «View Master» για τον οπτικό γραμματισμό επανέρχεται στο MOMus-Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, με στόχο να μυήσει το ευρύ κοινό στον τρόπο ανάγνωσης της εικόνας, στους μηχανισμούς και στην ψυχολογία της οπτικής αντίληψης.

Masterclass από τον Νικόλα Ανδρουλάκη

Μετά την ανταπόκριση στο πρώτο Κάλεσμα και την επιθυμία των συμμετεχόντων για συνέχιση αυτού, ο Νικόλας Ανδρουλάκης παραθέτει την εξελιγμένη επανάληψη του πρώτου masterclass, δίνοντας, παράλληλα, τη δυνατότητα συμμετοχής και σε όσους δεν κατάφεραν να το παρακολουθήσουν.

Urban Fusion

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ TRIBAL FUSION BELLYDANCE με την Paraskevi Kappa - ΚΥΡΙΑΚΗ, 24 Νοεμβρίου 2019 (18:00 – 20:00)

Νέες δράσεις και σεμινάρια το Νοέμβριο 2019 στον Κήπο

Νέες δράσεις και σεμινάρια διοργανώνονται από το Νοέμβριο 2019 στον φιλόξενο χώρο του Κήπου (Θεσσαλονίκη)!

Το Παράλογο Νούμερο 2

Ο Κήπος διοργανώνει το Σεμινάριο Συγγραφής με τον Λένο Χρηστίδη: Το Παράλογο Νούμερο 2. Απ’ τους αδερφούς Κοέν στα animation. Από τους Μόντυ Πάιθον στους αρχαίους τραγικούς, τον Σαίξπηρ και τον Τσέχοφ.