Σεμινάρια για τις Τέχνες & τον Πολιτισμό

ONLINE Σεμινάριο Πολιτιστικής Επικοινωνίας με τον Άρη Ασπρούλη.

2ο Διεθνές Σεμινάριο και Διαγωνισμός Διεύθυνσης Ορχήστρας

Ο μαέστρος Μιχάλης Οικονόμου και η Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών ενώνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τις δυνάμεις τους για να συνεχίσουν το θεσμό που ξεκίνησαν πέρυσι.

Εργαστήριο υποκριτικής στην κάμερα με τη Σεραφίτα Γρηγοριάδου

Στο πλαίσιο του πολυθεματικού εκπαιδευτικού προγράμματος για μικτές ομάδες Liminal Fantasia σε προσκαλούμε να λάβεις μέρος σε ένα εργαστήριο υποκριτικής στην κάμερα με την Σεραφίτα Γρηγοριάδου!

Σεμινάρια oriental και tribal fusion bellydance

Η Oriental Superstar Diana Gnatchenko έρχεται για 1η φορά στην Αθήνα, προσκεκλημένη της Άννας Δημητράτου και του Oriental Expression Awards. Μαζί της, η διεθνούς φήμης Ελληνίδα Tribal Fusion Star Εύα Χατζηχρήστου.

Σεμινάριο Χορού και Αυτοσχεδιαμού με την Ιωάννα Αντώναρου

Τεχνική του τεμπέλικου σώματος και αυτοσχεδιασμός. Ένα σεμινάριο κατά το οποίο θα αφήσουμε το σώμα μας να ενδώσει στη βαρύτητα, χωρίς όμως να χάσει την ενεργητικότητα του.

Εικαστική ματιά μέσα στην ψηφιακή εικόνα

Στο πλαίσιο του ENERGY ATHENS 2020, διοργανώνουμε το Εργαστήρι Ψηφιακής Εικόνας με τον Εικαστικό, Εκπαιδευτικό και Αρχιτέκτονα Κώστα Κοσνετζώφ, που θα το παρουσιάσει σε δύο μέρη, στο EUROPEAN CENTRE ATHENS, Μητροπόλεως 74, Αθήνα.

Ανώνυμοι άνθρωποι - Διάσημα πορτραίτα

Στο πλαίσιο του ENERGY ATHENS 2020, διοργανώνουμε Εργαστήριο Εγκαυστικής με τον Εικαστικό και Συντηρητή Έργων Τέχνης Κωνσταντίνο Βερούτη, στο EUROPEAN CENTRE ATHENS, Μητροπόλεως 74, Αθήνα.

Εργαστήριο υποκριτικής της Ομάδας Νάμα

Το θεατρικό εργαστήριο Studio NAMA ιδρύθηκε το 1992 από την Ελένη Σκότη και αποτελεί μια από τις βασικές συνιστώσες των δραστηριοτήτων τού θεάτρου Επί Κολωνώ.

Σκηνογραφία - Φωτισμοί 2020

Η νέα χρονιά φέρνει και νέες προκλήσεις για την Καταπactή, μέσα από δύο ολοκαίνουρια εργαστήρια για δύο ειδικότητες εντελώς απαραίτητες για το ανέβασμα μιας θεατρικής παράστασης. Σκηνογραφία και σχεδιασμός φωτισμών λοιπόν!

Eργαστήριο ρυθμολογίας με τον Νίκο Τουλιάτο

Νέο καλλιτεχνικό εργαστήριο ενηλίκων από τις Μορφές Έκφρασης

Photo by Museum of Hartlepool

Το θεωρητικό σεμινάριο «View Master» για τον οπτικό γραμματισμό επανέρχεται στο MOMus-Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, με στόχο να μυήσει το ευρύ κοινό στον τρόπο ανάγνωσης της εικόνας, στους μηχανισμούς και στην ψυχολογία της οπτικής αντίληψης.

Masterclass από τον Νικόλα Ανδρουλάκη

Μετά την ανταπόκριση στο πρώτο Κάλεσμα και την επιθυμία των συμμετεχόντων για συνέχιση αυτού, ο Νικόλας Ανδρουλάκης παραθέτει την εξελιγμένη επανάληψη του πρώτου masterclass, δίνοντας, παράλληλα, τη δυνατότητα συμμετοχής και σε όσους δεν κατάφεραν να το παρακολουθήσουν.

Urban Fusion

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ TRIBAL FUSION BELLYDANCE με την Paraskevi Kappa - ΚΥΡΙΑΚΗ, 24 Νοεμβρίου 2019 (18:00 – 20:00)

Νέες δράσεις και σεμινάρια το Νοέμβριο 2019 στον Κήπο

Νέες δράσεις και σεμινάρια διοργανώνονται από το Νοέμβριο 2019 στον φιλόξενο χώρο του Κήπου (Θεσσαλονίκη)!

Το Παράλογο Νούμερο 2

Ο Κήπος διοργανώνει το Σεμινάριο Συγγραφής με τον Λένο Χρηστίδη: Το Παράλογο Νούμερο 2. Απ’ τους αδερφούς Κοέν στα animation. Από τους Μόντυ Πάιθον στους αρχαίους τραγικούς, τον Σαίξπηρ και τον Τσέχοφ.

Εργαστήριο με την Άντζελα Μπρούσκου στον Τεχνοχώρο Fabrica

Η Πολυδραστική Ομάδα Τέχνης Fabrica Athens και η σκηνοθέτης Άντζελα Μπρούσκου, διοργανώνουν ένα τρίμηνο εκπαιδευτικό εργαστήριο με αφορμή το εμβληματικό έργο του Μπερνάρ Μαρί Κολτέρ, «Ρομπέρτο Τσούκο».

Actor’s physical training and techniques

Το θέατρο act ανακοινώνει την διεξαγωγή 5 σεμιναρίων Σωματικού Θεάτρου για το 2019-2020, προσκαλώντας στην Πάτρα, τον διεθνή χορογράφο και performer Σπύρο Κουβαρά, ιδρυτή της γαλλικής ομάδας σύγχρονου χορού, Synthesis 748.

Υποκριτική σε Κείμενα In Progress

Για δέκατο τέταρτο συνεχόμενο χρόνο θα πραγματοποιηθεί στο Επί Κολωνώ το σεμινάριο “Υποκριτική σε Κείμενα In Progress” με την Πέπη Μοσχοβάκου. Η έναρξη του σεμιναρίου θα γίνει την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019 και τα μαθήματα θα ολοκληρωθούν τέλος Ιουνίου του 2020.

Γράψε το δικό σου παραμύθι

Εργαστήρι μυθοπλασίας και δημιουργικής γραφής ξεκινάει στο “Εργαστήρι Μαιρηβή” από το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 έως το Σάββατο 9 Μαΐου 2019 με τον Στέλιο Πελασγό Αφηγητή, δρ παιδαγωγικής, συγγραφέα.

Πως να αφηγούμαι παραμύθι

Εργαστήρια Αφήγησης 2019 - 2020 - Νέος εργαστηριακός κύκλος Αφήγησης ξεκινάει στο "Εργαστήρι Μαιρηβή" από το Σάββατο 19 Οκτωβρίου του 2019 με τον Στέλιο Πελασγό Αφηγητή, δρ παιδαγωγικής, συγγραφέα.

Κινηματογραφικό σεμινάριο στο 92 ArtSchool

«μικρό και short» - Σκηνοθεσία.Η αλφάβητος για μια ταινία (μικρού μήκους)