Σεμινάριο Χοροθέατρο και Νοηματική Γλώσσα

Εργαστήριο Σύγχρονου Χορού και Χοροθεάτρου με Αξιοποίηση της Νοηματικής Γλώσσας. Το Εργαστήριο συμπεριλαμβάνει θεωρητικό και πρακτικό μέρος.

Θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 18:00-21:00 στη Σχολή Χορού Black Swan, Γ. Βιζυηνού 53, στην Αλεξάνδρεια Νομού Ημαθίας.

Η Σχολή Χορού Black Swan φιλοξενεί Εργαστήριο Σύγχρονου Χορού και οροθεάτρου με Αξιοποίηση της Νοηματικής Γλώσσας που υλοποιείται από τον πολιτιστικό φορέα Εσαεί εν Ροή.

Όσοι παρακολουθήσουν το σεμινάριο θα πάρουν και σχετική βεβαίωση συμμετοχής.

Στο σεμινάριο συμπεριλαμβάνεται:
• Ιστορικά στοιχεία για το θέατρο κωφών και τη Νοηματική Γλώσσα
• Εκμάθηση Βασικών Εννοιών στη Νοηματική Γλώσσα
• Χορογραφία & Καθοδηγούμενος Αυτοσχεδιασμός

και απευθύνεται σε χορευτές, ηθοποιούς, εμψυχωτές θεατρικού παιχνιδιού, σκηνοθέτες, χορογράφους, εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής και φοιτητές ή σπουδαστές σε σχολές χορού

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής καλέστε στο Τ 6941 405 433 ή στο 23330 25555 κα Αραμπατζή Μαρία. Υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων και απαιτείται κράτηση συμμετοχής.

Συντονίστρια Εργαστηρίου: Καβαζίδου Ελένη, Χορογράφος – Ειδική Παιδαγωγός

Για προεγγραφή στο σεμινάριο πατήστε εδώ ή επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:
https://docs.google.com/forms

Βιογραφικό Επιμορφωτών

Καβαζίδου Ελένη (Msc, PhD) Βασική Χορογράφος και ιδρυτικό στέλεχος της ΕΕΡ, Χορού και Χορεύτρια ομάδας Πειραματικού Χοροθεάτρου της ΕΕΡ, μέλος της συντονιστικής ομάδας του Φεστιβάλ ΚΩΦΟΙ & ΑΚΟΥΟΝΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ (2013-15) με σημαντική ερευνητική και εκπαιδευτική εμπειρία στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Επίσης, είναι συντονίστρια σε Χοροθεατρικό Project SLD με κωφούς και ακούοντες καλλιτέχνες που παρουσιάστηκε σε πανελλήνια και διεθνή συνέδρια που αφορούν την καλλιτεχνική και εκπαιδευτική καινοτομία.

Σοκολάκη Ειρήνη, διερμηνέας Νοηματικής Γλώσσας, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Θεάτρου Σιγής, μέλος της συντονιστικής ομάδας του Φεστιβάλ ΚΩΦΟΙ & ΑΚΟΥΟΝΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ (2013-15) και μέλος του Χοροθεατρικού Project SLD.

Αραμπατζή Μαρία, Καθηγήτρια Χορού και Χορεύτρια ομάδας Πειραματικού Χοροθεάτρου της ΕΕΡ, μέλος της συντονιστικής ομάδας του Φεστιβάλ ΚΩΦΟΙ & ΑΚΟΥΟΝΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ (2013-15) και μέλος του Χοροθεατρικού Project SLD.

Pin It