Project Lazaretta: Ψηφιακές Ιστορίες από τον παλιό και τον νέο κόσμο

Το Eye’s Walk Digital Festival επιστρέφει στα Λαζαρέτα της Σύρου και της Κέρκυρας. Επισκεπτόμαστε με δέος και με ενδιαφέρον για την ανθρώπινη εμπειρία, τους χώρους που υπήρξαν λοιμοκαθαρτήρια, φυλακές, τόποι εκτελέσεων, άσυλα. Εξερευνούμε την αναζήτηση για καλύτερη ζωή και την ελπίδα, που βρίσκει δύναμη να ανθίσει μέσα στις πιο αντίξοες συνθήκες.

Πρόγραμμα 55ου Φεστιβάλ Δημητρίων

Ένα από τα παλιότερα και σημαντικότερα φεστιβάλ της πόλης είναι έτοιμο να ξεκινήσει. Προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες και παρουσιάζει στο κοινό του ένα πλούσιο και πρωτότυπο πρόγραμμα μέσα από τη φετινή του online διοργάνωση.

«Μη με ξεχάσετε» του Λέοντα Σαλτιέλ στα 55α Δημήτρια

Τον θεσμό των Δημητρίων τιμά με την παρουσία της η A.E. η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η οποία συμμετέχει ενεργά σε μια από τις παραγωγές που θα παρουσιαστούν στην ψηφιακή πλατφόρμα του φεστιβάλ των 55ων Δημητρίων της Θεσσαλονίκης.

Chaniartoon 2020

Για 4η συνεχή χρονιά το διεθνές φεστιβάλ Chaniartoon – International Comic & Animation Festival, κόντρα στις δύσκολες καταστάσεις, έρχεται στα Χανιά για μια σειρά από δράσεις γύρω από το comic και το animation.

Μεσογειακό Φεστιβάλ Δήμου Καλλιθέας 2020

Σε πείσμα του κορωνοϊού και λαμβάνοντας πάντα τις απαραίτητες προφυλάξεις (χρήση μη ιατρικής μάσκας από όλους και απαγόρευση ορθίων θεατών), ο Δήμος Καλλιθέας συνεχίζει, μετά το Πολιτιστικό Καλοκαίρι,τις δράσεις του με το 5ο ΜΦΔΚ, στον περιφραγμένο Χώρο πολιτισμού και Νεολαίας, Ματζαγριωτάκη και Εσπερίδων.

Ιωνικές Γιορτές 2020

Ραντεβού Πολιτισμού στο Άλσος Νέας Σμύρνης 24 Αυγούστου έως 30 Σεπτεμβρίου

20ο Φεστιβάλ Νάξου

Η αίσθηση που χαρακτηρίζει τα 20χρόνια του ΦΝ είναι εκείνη της αστραπής, της ασταρποβόλας έκλαμψης, της αστραπιαίας ροής του χρόνου έτσι όπως κυλά ο χρόνος όταν γίνεται δημιουργικός επιδραστικός και καρποφόρος. Οι γενέθλιες τελετές αποτελούν ευκαιρία για αποτίμηση αποδόμηση και αναγέννηση. Ένα γόνιμο πέρασμα στη νέα κανονικότητα. Μια τέτοια στιγμή είναι το 2020 για το Φεστιβάλ Νάξου.

Πικ Νικ Urban Festival 2020

9 χρόνια πριν φανταστήκαμε πως "Θα μπορούσε και στη Θεσσαλονίκη!". 9 χρόνια μετά ανανεώνουμε το πιο ξεχωριστό ραντεβού της πόλης στο τέλος του Αυγούστου.

15ο  Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας

Καλλιτεχνική Διευθύντρια: Ντόρα Μπακοπούλου - Τρίτη 18 έως Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020, στις 21:00 Παραλία της Αύρας

Our Festival 6

Συνάντηση Αλληλέγγυων Καλλιτεχνών - Φεστιβάλ Ρεματιάς 2020 – Νύχτες Αλληλεγγύης

Φεστιβάλ στη Σκιά των Βράχων 2020

Θέατρα «Μελίνα Μερκούρη» και «Άννα Συνοδινού» 15 ΙΟΥΛΙΟΥ – 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

63ο Φεστιβάλ Φιλίππων

Φέτος το Φεστιβάλ Φιλίππων – όπως αρέσκεται τα τελευταία χρόνια να έχει τη δική του θεματική, τη δική του τοπική καλλιέργεια και ματιά – θα ήταν αποκλειστικά αφιερωμένο στα κλειστά κτίρια της πόλης – και υπάρχουν πάρα πολλά με ιστορία και διαδρομή γοητευτική, αγωνιστική και αξιοζήλευτη.

2o Φεστιβάλ Επταπυργίου

Οι εκδηλώσεις του 2ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΠΤΑΠΥΡΓΙΟΥ θα διεξαχθούν από τις 23 Αυγούστου έως τις 9 Σεπτεμβρίου.

Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών 2020

Το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών με τις εκδηλώσεις του, στην αυλή του επιβλητικού κτιρίου, έκανε πολλά χρόνια τώρα, κάθε χρόνο, κάποιες νύχτες του καλοκαιριού να μοιάζουν διαφορετικές.

6ο Φεστιβάλ της Άμμου

Το φεστιβάλ λόγω των ειδικών συνθηκών επιστρέφει στην Κρήτη και προσκαλεί συγγραφείς και ποιητές σε μια από τις ωραιότερες και ανεξερεύνητες παραλίες της.

4ο Φεστιβάλ Μούσα Ελληνική

26 Ιουλίου – 1 Αυγούστου 2020 - Χίος - Μουσική και Λόγος

6ο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου

30 Ιουλίου - 9 Αυγούστου 2020, Ανοιχτό Θέατρο Χώρας Άνδρου

Χλωροκίνη

Το Bios για πρώτη φορά παρουσιάζει και στους τρεις χώρους του (Bios.Πειραιώς84, Ρομάντσο & Latraac) ένα φεστιβάλ δημιουργικής αντίδρασης στα φαινόμενα των ημερών.

63ο Φεστιβάλ Φιλίππων

παρουσιάζει το φετινό του εργαστήριο αρχαίου δράματος - 4ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΡΧΑΙΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ, 1 έως 23 Αυγούστου

Ανεξάρτητο Διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών

Με χαρά ανακοινώνουμε ότι το Hihiri Pipiri θα παρουσιάσει το Ανεξάρτητο Διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών στην Ψηφιακή του Αίθουσα στο facebook και το youtube. (facebook.com/hihiripipiri και youtube.com/c/hihiripipiri). 22-26 Μαΐου 2020 (GMT 17:00)

Our Festival 6

παράταση προθεσμίας έως 10 Απριλίου