ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΕΛΦΩΝ 2018

Το λάλον ύδωρ. Σύγχρονοι Έλληνες Συνθέτες και λόγος ελληνικός - 15-30 Ιουνίου & 11-12 Αυγούστου

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια σας ανακοινώνουμε την πρώτη διοργάνωση του Φεστιβάλ Δελφών. Το Φεστιβάλ φιλοδοξεί να αποτελέσει βήμα ανάδειξης ενός σημαντικού και ιδιαίτερου τόπου, που ήταν κάποτε το κέντρο του αρχαίου κόσμου.

Από τις 15 έως τις 30 Ιουνίου, και με δορυφορικές εκδηλώσεις στις 11 και 12 Αυγούστου, μουσικά και θεατρικά δρώμενα θα παρουσιαστούν σε επιλεγμένους χώρους των Δήμων Δελφών και Δωρίδας, αναδεικνύοντας τον πολιτιστικό πλούτο, το φυσικό κάλλος και την πλούσια ιστορία της περιοχής των Δελφών και της Φωκίδας.

Υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του συνθέτη Δημήτρη Μαραμή, το Φεστιβάλ Δελφών 2018 θα εστιάσει στη σύγχρονη ελληνική μουσική δημιουργία συνδέοντάς την με το θέατρο και τον ποιητικό λόγο. Η θεματολογία του φετινού Φεστιβάλ συνοψίζεται στον τίτλο του: "Το λάλον ύδωρ. Σύγχρονοι Έλληνες συνθέτες και λόγος ελληνικός". Πρώτες εκτελέσεις, αναθέσεις καινούριων έργων, παρουσιάσεις νέων δημιουργών και συνεργασίες με σημαντικούς πολιτιστικούς φορείς, όπως η Εθνική Λυρική Σκηνή, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και το Θέατρο Τέχνης με την Ομάδα Χρώμα, συγκροτούν την ταυτότητα της φετινής διοργάνωσης.

Μπορείτε να παραμείνετε σε επαφή μαζί μας μέσω της ιστοσελίδας του Φεστιβάλ www.delphifestival.gr καθώς και να μας ακολουθήσετε στο Facebook @delphifestival.

Η προπώληση ξεκινάει στις 21 Μαϊου και τα εισιτήρια των εκδηλώσεων θα είναι διαθέσιμα μέσω της ticket services στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.ticketservices.gr/event/delphi-festival-2018/ και στα σημεία προπώλησης. Αθήνα: Πανεπιστημίου 39, Δελφοί: Τουριστικό Περίπτερο, Άμφισσα: Βιβλιοπωλείο Αναζήτηση, Ιτέα: Βιβλιοπωλείο Διάμετρος, Γαλαξίδι: Βιβλιοπωλείο Εξάντας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και περιμένουμε να σας δούμε σε κάποια από τις εκδηλώσεις μας!

www.delphifestival.gr

Pin It