1ο Φεστιβάλ Χορού στη Σύρο

Το Κέντρο Χορού, σύγχρονης έκφρασης και δημιουργίας και το Χοροθέατρο Ακροποδητί, διοργανώνουν το πρώτο Φεστιβάλ Χορού που θα λάβει χώρα στη Σύρο, τον Ιούλιο του 2013.

Δύο εβδομάδες γεμάτες εργαστήρια Σύγχρονου Χορού, Αυτοσχεδιασμού, Κλασικού Μπαλέτου, Ρεπερτορίου, Ακροβασίας, Χορογραφίας, Ρυθμολογίας, Παιχνιδιού, Butoh κ.ά. Παράλληλα, δύο εβδομάδες γεμάτες βραδιές προβολών, ανοιχτών αυτοσχεδιασμών και παραστάσεων από τους διδάσκοντες και συμμετέχοντες των εργαστηρίων.

Ελάτε στην Ερμούπολη να μοιραστούμε το ίδιο πάτωμα, την ίδια αμμουδιά, να χορέψουμε, να συζητήσουμε, να αισθανθούμε, να ανταλλάξουμε γνώσεις και εμπειρίες αλλά και να προσεγγίσουμε νέους τρόπους επικοινωνίας, έκφρασης και παρατήρησης. Όπως και να χαρίσουμε ποικίλα ερεθίσματα στους κατοίκους του νησιού, στους επισκέπτες του αλλά και σ' εμάς τους ίδιους!
akropoditiΑθανασία Κανελλοπούλου - Κοσμάς Κοσμόπουλος - Χριστίνα Σουγιουλτζή Susana Noemi Abigador - Χριστίνα Γουζέλη - Paul Blackman - Μαρκέλλα Μανωλιάδη - Παναγιώτης Πετρογιάννης Katsura Kan - Tζένη Αργυρίου Τάσος Καραχάλιος - Έμυ Κορφιά - Γιάννης Ρούσσος Κωνσταντίνος Μίχος Σοφία Μαυραγάνη - Βάσω Γιαννακοπούλου

15-28 Ιουλιου
Σύντομα το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ: www.akropoditi.gr
www.facebook.com/akropoditicentre

Ηρώων Πολυτεχνείου 84, Ερμούπολη - Σύρος
Επικοινωνία:
Τηλέφωνα: 22810-80690, 6944-771449
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Pin It