Αιθίοψ - Ethiopian

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μετρονόμος το δίγλωσσο, φωτογραφικό λεύκωμα «Αιθίοψ - Ethiopian» της ομάδας του βιωματικού εργαστηρίου της Μάρως Κουρή στις φυλές της κοιλάδας του ποταμού Όμο στην Αιθιοπία.

Takis Panotopoulos # 1

Η Blank Wall Gallery θα φιλοξενήσει στο χώρο της τη φωτογραφική ομάδα «Διαδορμές» στην έκθεση “my Egypt”.

 Θραυσματικές Εικόνες Γυναικών: Περί σαγήνης

Μία έκθεση σκληρής φωτογραφίας του Βασίλη Καρκατσέλη (Επ’ αφορμή ένα βιβλίο, επ’ ευκαιρία μίας παράστασης)

Mostly Black

Ένα φωτογραφικό πανόραμα θα περιμένει όσους επισκεφθούν τη Blank Wall Gallery από τις 13 έως τις 15 Δεκεμβρίου.

Κρυφός κήπος

«Βλέποντας το έξω αναγνωρίζουμε το μέσα. Στο έξω αναγνωρίζουμε αυτό που είμαστε και μέσα μας. Στον κρυφό μας κήπο κρύβουμε όλους μας τους θησαυρούς. Αυτούς που ανακαλύπτουμε σιγά- σιγά. Σε αυτούς που κατασταλάζουμε και εκεί που είμαστε ολόκληροι.

Αναδρομές

Παρουσίαση – Προβολή του έργου του φωτογράφου Γιώργου Γκιζάρη.

Duality

Η Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού διοργανώνει εκδήλωση παρουσίασης του πρώτου βιβλίου του φωτογράφου Στέλιου Παπαρδέλα, με τίτλο “Duality”, την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου στις 8.30 μμ στο Πνευματικό Κέντρο Ζιαζιά (Ροδόπης 48, στη Χαραυγή).

2084

Contrast / Αντίθεση: Φεστιβάλ Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης

Rey Facundo Vidarte # Argentina

Η έκθεση της Blank Wall Gallery με τίτλο «People & Winter” θα ανοίξει τις πόρτες της για το κοινό την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου και ώρα 8:00μμ.

Retrospective Photography Exhibition

Η Blank Wall Gallery παρουσιάζει την Αναδρομική Έκθεση της Γιώτας Κουλιανού από 22 έως 27 Νοεμβρίου.

The String Project

Η Blank Wall Gallery φιλοξενεί το έργο 2 βραβευμένων φωτογράφων από την Αμερική με τίτλο “THE STRING PROJECT”, στα πλαίσια της διεθνούς περιοδείας τους.

Γιάννης Κουλλιάς «Ανθρώπινη παρουσία»

Ο Γιάννης Κουλλιάς επιστρέφει στην γκαλερί του Black Duck με μία προσωπική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Ανθρώπινη παρουσία».

Ταξίδι στο Μαρόκο με τον Πάνο Γκαβάνα

Η Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού Δήμου Λαρισαίων, παρουσιάζει την ατομική έκθεση φωτογραφίας του Πάνου Γκαβάνα με τίτλο «Ταξίδι στο Μαρόκο».

Το χρώμα του νερού

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) παρουσιάζει την έκθεση φωτογραφίας τοπίου του Θεόδωρου Παπαγεωργίου με τίτλο «Το χρώμα του νερού», στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης, στη Δημητσάνα.

Zoya Malhova # Russia # Untitled

Η Blank Wall Gallery θα φιλοξενήσει μία σειρά φωτογραφιών με εγκαταλειμμένα κτίρια από όλο τον κόσμο από την 1η Νοεμβρίου και μέχρι τις 13.

On the Waves of Dreams and Imagination...Beyond Reality

Τα έργα του Michal Voros, ενός καλλιτέχνη από τη Σλοβακία θα φιλοξενηθούν στη Blank Wall Gallery από την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου και μέχρι το τέλος του μήνα.

Innerscapes-Μυθολογία του τοπίου

Η γκαλερί Luminous Eye εγκαινιάζει με ιδιαίτερη χαρά την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019, το νεοσύστατο χώρο της με την ομαδική έκθεση «Innerscapes – Μυθολογία του τοπίου» σε επιμέλεια του βραβευμένου φωτογράφου Χάρη Κακαρούχα.

Αστικά ζεύγη

ένα project φωτογραφίας δρόμου. Τελώντας υπό την αιγίδα του Δήμου Χανίων, η έκθεση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ (Κοινωνική Επιχείρηση Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Χανίων – Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου).

Fine Art

Fine Art φωτογραφίες θα φιλοξενηθούν στη Blank Wall Gallery από την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου και μέχρι τις 23 του μήνα.

Ελα κατέ «Αθίγγανες Πολιτείες 2»

Το Λαογραφικό και Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας Θράκης σας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του Κοσμά Εμμόγλου με τίτλο Ελα κατέ «Αθίγγανες Πολιτείες 2» που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου στις 19.00 στον χώρο του μουσείου (Φιλίππου Νίκογλου 1, Θεσσαλονίκη).