Γυμνά Βλέμματα 6

Η έκθεση που διοργανώνει η φωτογραφική ομάδα ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26 και που έχει γίνει θεσμός για τη φωτογραφία καλλιτεχνικού γυμνού στη χώρα μας έφτασε στην έκτη της έκδοση!

 

Cinemarian, 7-8-9 Ioυνίου 2024

Μαζί με την έκθεση θα παρουσιαστεί και το φωτογραφικό λεύκωμα “ΓΥΜΝΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ 2024” με περισσότερες φωτογραφίες από τους συμμετέχοντες!

Προηγήθηκε διαγωνισμός φωτογραφίας για να επιλεγούν οι καλύτερες φωτογραφίες.

Οι πέντε φωτογράφοι που διακρίθηκαν είναι (με τυχαία σειρά) οι εξής:
Άννα Μαρία Παρχαρίδου, Εβίτα Τσουτσουδάκη, Αθηνά Γαλανάκη, Τάσος Δρίτσος, Βασιλική Τασούλα.

Επίσης ξεχώρισαν και θα πάρουν μέρος στην έκθεση οι φωτογράφοι (με τυχαία σειρά):
Δημήτρης Πακακουνάδης, Ελένη Παπακωνσταντίνου, Κώστας Ράδος, Ζαχαρούλα Καλομινίδου, Λίτσα Θεοχάρη, Νίκος Παπαθανασίου, Κωνσταντίνα Στεργιοπούλου, Ανδρέας Πασχάλης Κωνσταντινίδης, Χρήστος Μπάκας, Νίκος Φιλιππόπουλος, Ιωάννα Αθανασοπούλου, Θωμάς Τσάβαλος, Γιώργος Μαλλιαράκης, Κωνσταντίνος Καρτσακλής, Ανδρέας Φράγκος, Θωμάς Παπαθωμάς, Σωτήρης Τσίγκος, Αντώνης Αλεξάκης, Σπυριδούλα Καμπέρη, Τίνα Κυριακού, Λεωνίδας Σταθόπουλος, Κώστας Δενδρινός, Σταύρος Σούντρης, Αριστέα Μούκα, Κώστας Σταμπάνης, Χριστίνα Σπηλιώτη, Ανδρέας Κατσικούδης, Παναγιώτης Λαμπρόπουλος, Γιώργος Παπαγεωργίου, Μάκης Κρουστάλλης.

Στόχος του επιμελητή ήταν να αντιπροσωπευτούν στην έκθεση όλα τα είδη γυμνού και να αποτελέσει η έκθεση έμπνευση για τους φωτογράφους που αγαπούν το γυμνό, το πορτρέτο, τη φωτογραφία τέχνης γενικότερα.

Είναι μια έκθεση χωρίς αισθητικές αγκυλώσεις. Έχει φύγει η εποχή που μόνο τα όμορφα νεανικά σώματα θεωρούνταν κατάλληλα για αυτό το είδος. Δεν ενδιαφέρει η ομορφιά, η ηλικία, το φύλο, ο αυθορμητισμός ή η σκηνοθεσία, η τέλεια αισθητική της φωτογραφίας ή μόνο το σκεπτικό από πίσω της. Η κάθε φωτογραφία επιλέχθηκε για τη δύναμη της και για τη συγκίνηση που δημιουργεί. «Δεν υπάρχουν κανόνες για καλές φωτογραφίες. Υπάρχουν μόνο καλές φωτογραφίες», είπε ο Ansel Adams!

Σας προσκαλούμε να απολαύσετε, να συγκινηθείτε, να προβληματιστείτε και να νιώσετε ότι θέλετε ελεύθερα, μέσα από καλή φωτογραφία και τη δύναμη που έχει ένα γυμνό σώμα - σαν το δικό σας ίσως!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η έκθεση θα γίνει στο Cinemarian (Σισμάνη 16, Νέος Κόσμος, κοντά στο Μετρό Φιξ)
7-8-9 Ιουνίου 2024, 18:30 - 22:30
Εγκαίνια: Παρασκευή 7 Ιουνίου στις 20:00 (η έκθεση θα είναι ανοικτή από τις 18:30).

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης μπορείτε να προμηθευτείτε το βιβλίο “ΓΥΜΝΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ 2024” στην τιμή των 15 ευρώ.

Η έκθεση κρίνεται κατάλληλη για όλες τις ηλικίες!
Είσοδος ελεύθερη

Επιμέλεια: Ανδρέας Κατσικούδης
Συντονισμός: Κώστας Σταμπάνης
Σχεδιασμός βιβλίου, αφίσα: Παναγιώτης Λαμπρόπουλος

Pin It