.. ηλιοβασίλεμα

Την Τρίτη 6 Ιουνίου η γκαλερί «7» παρουσιάζει την έκθεση φωτογραφίας iPhonography του ΜΑΝΟΛΗ ΨΑΡΡΟΥ με θέμα: « ...ηλιοβασίλεμα»

Η τεχνολογία είναι ένα μέσο. Η φωτογραφική μηχανή είναι ένα μέσο. Το κινητό τηλέφωνο είναι κι' αυτό ένα μέσο που, πλέον, συνδυάζει με εξαιρετική απόδοση πολλές τεχνολογίες σε μια συσκευή που έχουμε πάντα μαζί μας. Μηδενίζει αποστάσεις γκρεμίζει τοίχους και χτίζει γέφυρες με ένα "κλικ".
«Γιατί χορεύουν οι φιγούρες στην κορυφογραμμή και τα στάχυα ατενίζουν γαλήνια το πέλαγος στην πιο μαγική στιγμή της ημέρας, το ηλιοβασίλεμα; Μια φωτογραφία μπορεί ίσως να σας απαντήσει.»

Ο Μανόλης Δ. Ψαρρός είναι ένας καλλιτέχνης με πολύπλευρη δράση. Κινητήρια δύναμη πίσω από το έργο του, είναι να εφευρίσκει τρόπους που του επιτρέπουν να εκμεταλλεύεται δημιουργικά τις δυνατότητες της τεχνολογίας. Πάθος του, η αποτύπωση της πραγματικότητας μέσα από νέες πάντα γωνίες. Βλέπει τη φωτογραφία ως ένα μέσο που μπορεί να συνδυάσει την αμεσότητα με τη φαντασία. Αποφοίτησε από το Κολέγιο Αθηνών το 1993, σπούδασε αρχιτεκτονική στη Μ. Βρετανία και έζησε στο Λονδίνο και τη Βηρυτό. Το 2015 αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του και να εργαστεί στην Αθήνα όπου και ζει έως σήμερα.

Η έκθεση αυτή είναι η 1η του ατομική.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ : 6-30 IOYNIOY 2017
ΩΡΕΣ: Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή : 11-2 & 6-9 μ.μ.
Τετάρτη, Σάββατο: 11-3 μ.μ.

Σόλωνος, 20 (106.73) ΑΘΗΝΑ
Τηλ.– Fax: 0302103612050
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Pin It