«Καφενεία σε Δύση & Ανατολή»

Έκθεση φωτογραφίας του Μπάμπη Στυλιανίδη

Εγκαίνια έκθεσης: 24/04/2017και ώρα 19:30
Διάρκεια έκθεσης: 24/04/2017 - 06/05/2017
Ώρες λειτουργίας: καθημερινά 19:00-21:00

Το βαθύ του χρώμα, το δυνατό άρωμά του, η αίσθηση της πορσελάνης στο χέρι μας, η απόλαυση πολλών αισθήσεων... Καφές - καφενεία - bar...χώροι συναντήσεων, κουβέντας, ξεκούρασης, απόλαυσης, γνωριμιών, μουσικής... Ένα φωτορεπορτάζ στους χώρους της καθημερινής ζωής μας.

Ο Μπάμπης Στυλιανίδης γεννήθηκε στη Μυτιλήνη. Έζησε κατά διαστήματα στην Αθήνα. Ασχολείται συνήθως με το φωτορεπορτάζ. Φωτογραφίες του με σχόλια δημοσιεύονται σε τοπικές εφημερίδες. Ακόμα φωτογραφίες του έχουν βραβευτεί σε διαγωνισμούς και εκθέσεις και είναι δημοσιευμένες σε διάφορα έντυπα και περιοδικά. Έχει βρει ένα δικό του στυλ, ίσως όχι και τόσο "αυστηρά καλλιτεχνικό", μα που κάνει τις φωτογραφίες του να είναι καταγραφή ψυχής και όχι άψυχα προϊόντα μιας φωτογραφικής μηχανής. Είναι μέλος της ΦΕΜ και της Ε.Φ.Ε. (Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία). Τα τελευταία 12 χρόνια είναι αντιπρόεδρος στην Φ.Ε.Μ. έχοντας στο ενεργητικό του ατομικές εκθέσεις φωτογραφίας και συμμετοχή στις ομαδικές του συλλόγου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
3η ΠΑΡΟΔΟΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, ΤΚ 811 00 ΜΥΤΙΛΗΝΗ
ΤΗΛ. 22510 – 41555
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. www.fem.gr

Pin It