Μορφές και Αναπνοές πόλης…

Πόσες φορές προσπεράσαμε ωραίες εικόνες και σημεία σε μια πόλη; Και φυσικά τις χαζεύαμε, αφού είχαν αποτυπωθεί στο χαρτί! Οι μορφές μιας πόλης θα εντυπωσιάζουν πάντα...Γιατί όπου και αν ταξιδεύεις, να ρίχνεις κλεφτές ματιές.. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις..

Ένα κλικ αρκεί για να σε κάνει να νιώσεις ευτυχισμένος αποτυπώνοντας τη στιγμή.
Στα πλαίσια των Γιορτών Παλιάς Πόλης στην Ξάνθη, το βιβλιοπωλείο "ΔΥΟ" φιλοξενεί την έκθεση φωτογραφίας " Μορφές και Αναπνοές πόλης..." των Χρύσα Βόλτση και Μαρίας Νυκτοπούλου.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Χρύσα Βόλτση
Με καταγωγή από την Καστοριά, ήρθε στην Ξάνθη το 2012,για τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος, όπου πλέον ζει και ασκεί το επάγγελμα του γεωπόνου. Με τη φωτογραφία άρχισε να ασχολείται το 2010, καθώς είχε την τύχη να ζήσει την μαγεία εμφάνισης των φωτογραφιών στο σκοτεινό θάλαμο. Μέχρι και σήμερα ασχολείται ερασιτεχνικά, αφού αποτελεί για αυτήν ένα μέσο διαφυγής από την καθημερινότητα.

Μαρία Νυκτοπούλου
Έχει σπουδάσει Οικονομικά και είναι απόφοιτος του ΑΠΘ. Η επιστροφή της στη ιδιαίτερη πατρίδα της την Ξάνθη, στάθηκε αφορμή για την ανακάλυψη ενός νέου χόμπι τη φωτογραφία. Ασχολείται ερασιτεχνικά από το 2013 και ελπίζει στο μέλλον να γίνει μία λαμπρή φωτογράφος.

Βενιζέλου 29 Ξάνθη
Τηλ. 2541027777
Fax. 2541027772
http://2bookstore.gr
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Instagram : 2bookstore