Παρουσίαση του zine του Στέλιου Ζωϊδη

Στις αρχές Ιουνίου πραγματοποιείται στο Tag Project space, στην Αθήνα, παρουσίαση του zine του Στέλιου Ζωϊδη.

 

Ο Στέλιος είναι ένας νέος καλλιτέχνης, με εμπειρία στον κινηματογράφο και το θέατρο, που κάνει τα πρώτα του βήματα ως ερασιτέχνης φωτογράφος. Κατά την διάρκεια της καραντίνας, περπατώντας σε μία σχεδόν άδεια Αθήνα, προσπάθησε να απαθανατίσει με έναν δικό του, κινηματογραφικό τρόπο, ότι του τραβούσε το ενδιαφέρον. Τα mannequin κυριάρχησαν, αντικαθιστώντας την έμψυχη υπόσταση στα μάτια του, η οποία έλειπε από τους δρόμους. Με αυτό το έργο ο Στέλιος επιχειρεί μια προσωπική ενδοσκόπηση και μια ταυτόχρονη αναζήτηση της ταυτότητας του μέσα από την παρατήρηση του ίδιου του του εαυτού στις βιτρίνες.


Το Σάββατο 4 Ιουνίου, λοιπόν, ο καλλιτέχνης θα παρουσιάσει το πρώτο του zine, αφηγούμενος μια προσωπική ιστορία προσκαλώντας μας και προκαλώντας μας με έναν ανεπιτήδευτο τρόπο να μπούμε στον κόσμο των κούκλων και των βιτρινών και τελικά να κάνουμε και εμείς «ένα ταξίδι προς τα μέσα».
Την παρουσίαση θα πλαισιώσει έκθεση με τα φωτογραφικά έργα του καλλιτέχνη και θα «ντυθεί» ακουστικά με το soundscape του Γιάννη Μίχου.

Διεύθυνση: Βορέου 10, Αθήνα
Διάρκεια: 04.06.2022- 09.06.2022, Σάββατο/ Τετάρτη/ Πέμπτη 18:00-21:00 | Κυριακή 12:00-17:00
Facebook: TAG Project Space
Instagram: tagprojectspace
Site: tagprojectspace.gr

Επιμέλεια/Παρουσίαση: Ελπίδα Άμπου

Pin It